1.8 ler vtec acıyo mu yaa?? 140 hp vasat bi performansı vardı, ben ilk cıktığınsa 4 kapıda denemiştim vtec mitec acmıyordu :D
Printable View
1.8 ler vtec acıyo mu yaa?? 140 hp vasat bi performansı vardı, ben ilk cıktığınsa 4 kapıda denemiştim vtec mitec acmıyordu :D
1.8 140 lık type S in yürüyebilceğini düşünenlermi tuhaf yoksa benmi bilememdim. Ben daha iyi gittiğini düşündüğümüz bir typeS e rastlamadım açıkcası. Stok tjetle yürür bence yüksek hızda kafa çıkarırr. Yazılımlısıda (Bu ara moda) bir direk önde olur
İstanbulda var ise denemek ısteyen deneyebılırız.Stock Type-S ile.
180 den sonra tjetin sansı yok dıyorum ben.
Yuksek hizda yaklassada gecemez yinede stock tjet bile 220 yi rahatca gorebiliyor..
Biraz kım uzaga işeyecek gibi olacak ama Type s de 235 yapabılıyor ))
Buradakı konu yazılım tjet tabıkı gececekdır zaten.Olması gerekende bu sekılde aksı yonde birsey olursa ya type s stock degıl yada tjet'de problem var.
Sanki rollingi top speede kdarmi yapicaniz :-)
Deneyin gorun dedigimden farkli olcakmi.
180 190 a kadar tjet onde olur. Sonrasinda types gelir gecer. Burda types yine yurumuyor diyebilirimm cunku tjetin ust devirleri cok kotu kimse benden cok cekmemistir tjetten :-)
Uygundur , Istanbul Göztepe-Acıbadem cıvarlarında ıkamet etmekdeyız.
Yazılımlı olsada olur , bu konudakı meraklarda gıder.
Bızımkıde stock 18" jantları var sadece.
aynı karşılaştırma lineayla olunca işler biraz bozuluyo malesef..ağırlık farkı sebebiyle..
Buradakı konu yazılım tjet tabıkı gececekdır zaten.Olması gerekende bu sekılde aksı yonde birsey olursa ya type s stock degıl yada tjet'de problem var.[/QUOTE]
bizimde merak ettiğimiz bu zaten ...
bu arada bizden önce denerseniz video isteriz
t-jet bu speclerde geçer ama stock a stock pek şansı yok video isteriz:)
vay arkadaş ne t-jetmiş ya :)
İstanbuldaki denemeye bende gelmek isterim i-shift benim araç ama maksat eğlence olsun..
Video gelecek ... Cnzdmr i shift ile t jeti dene ama eðlence amaçlý tabi dedigin gibi:)
hondacıgın şansı yok =)
bencede her halikarda t-jet alır.stok olsada t-jet 180-190 a kadar önde olur.