bu speclerle 1.4 16V rxt'nin önünde olursun.ama 1.6 16V K4M senin önünde olucaktır gerçi amacım sohbet muhabbet demişsin.Mümkünse filtre düzboru egzoslu rxt ve is modellerinden bahsedelim artık
Printable View
Sıkıntı yok konu vti ise çaylar benden ;))
Arkadaşla konuştum,özelden 2002 full stock memur megane ile(lpg) :D 1,616v deneme yapıcaz,aracın birkaç bakım işleri var,triger,yağ,kayış gibi onalrı hallediyim havalar ısınana kadar sürecek gibi denemeyi yapıcaz
Senin aracı bilmemde k4m kodlularda emmeye bağlı olan iki tane boru var.Birinsici rölanti motoru direk kelebeğin önündeki kelebekte monteli ikinci boruda filtre sağında yağ buharı borusu.Eğer boruyu bulabilirsem atölyede argon,tig kaynağı var.Elimde yeterli bilgi resim dökümanda var kendim halledicem.Aşağı yukarı 1,5m 70mm boru 90derece dirsek ve 45derece dirsek gerek bana :)
Civic alır diyenlerin hepsinin arabası honda.Clio alır diyenlerin hiçbirinde Renault yok.
Benim görmediğim ne var şu hondalarda çok merak ediyorum..
ben hb 1.6lar icin konustum vtec2 kıyasında. 1.4 konusunda clio geçer dedim. 1.6 sport dediğiniz de arkadasımda var cok kullandım , hala da renoya biniyorum anlamında söyledim sümbülümü, yoksa benim 1.2 tüplü kağıtta 75 yolda 15 hplik aracımla kıyaslamam tabi :) :D
bende clıo rs var ama cıvıc dıyorum :D
benım 1.4um bole gıdıordu si la denedıgımde headers fıltre egzos vardı bende si da fıltre egzos vardı
si kadar gidecenı sanmam clıo nun o yuzden cıvıc derım ben
videodakı clıo 8v o yuzden hesaba almıyorum :D
civic 1.4 is hb vs civic si vs clıo 1.6 - YouTube
Konuda atladığım nokta olabilir ama bahsi geçen araç 1.4is cıvıc ve 1.4 clio. si demişsiniz. hangi si bu (: 1.6 136 hp dohc vtec 1.4 isle veya 1.4 clio yla karşılaştırılmıyor umarım :icon_wack