1.4is ile 1.4 clio karşılaştırılıyor sanırım videoda si da var ama arkadaş onuda belirtmiş
Printable View
1.4is ile 1.4 clio karşılaştırılıyor sanırım videoda si da var ama arkadaş onuda belirtmiş
kamera civic si da 136lık evet ortadakı benım 1.4 civic en sagda 1.6 clıo var ama 8 valf. fikir açısından koydum videoyu
bu videoya göre fikir yürütmek bence yanlış olur.si zaten karşılaştırmaya dahi girmez üst sınıfta olur ama bu videoda devirleri tutmadığı kesin is o yüzden öne çıkmış bence
videoya göre konuştum.esay'ın bastığı devire dikkat ederseniz alttan basıyor
Clio alır gibi
ben 1.4 clioya hiç şans vermiyorum 2.5 yıl filtre egsoz olarak civic 1.4 kullandım ve klasmanıma yakın denemediğim araç kalmadı diyebilirim,,
aşağıda 1.6 sport la olan denememi izleyebilirsiniz, 1.4 clio dan hızlıdır herhalde :)
uzunda gidiceğini düşünenler içinde belirteyim bu videofdaki clio sportla 190 da kafa kafaya oluyoruz :)
Civic 1.4 ( Ek.Civic Spoon ) - ClioSport 1.6 ( İceman ) Rolling | Facebook
Herşey yarış geçmek geçilmek değil, videodaki clio yolda geziniyo resmen şimdi sürtecek diye video izledim gerildim ..
Ben kendi naçizane tecrübelerimle topspeed hızlarını yazayım yalnız tekrar ediyorum bunlar benim canlı canlı gördüklerimdir.
Clio 1.6 8v - 205 km/h
Clio 1.4 16v - 200 km/h
1.4 is - 200 km/h
1.6 ies - 220 km/h
f7r - 245 km/h :D
sen benim zaten idolumsunn kralll ;);)
neyse bir önceki KMR2_GT nickli arkadaşımızın koyduğu vdyoda da 1.4 is in si ile yürümesini koymuş si biraz daha rahat basmış tam modunda değil ama yinede yürümüşler .....clioda ilk etapta basmış fakat sonradan bırakmış gibi sanki .....yanii vdyonun anlam ve önemi ben si ile yürüyorum sayılır 1.4 clio gelemez demek istemiş benim anladığım....bende hala 1.4 clio arıyorum..:D
daha önce 2005 clio 1.4 dynamik 100 hp aracım olmuştu çok seri bir makina idi 205 km de devir kesici devreye girer.honda 90 hp ve torkuda clioya göre düşük.ağırlıkları aynı gibi çok uzak olmaz ama clio önde olur.
Honda kullandığım içim sölemiyorum kesinlikle marka fanatikliği yaptığım düşünülmesin
ama bakımlı yada orta halli speclere sahip olan bi 1.4 civic,1.4 clioyu çiğnemeden yutar:)1.6 olanı olanı için fikir yürütmicem..
Konuyuda hortlatmış olayım:D
araçtan araca fark var sağlıklı bir 1.4 16v clio üzer hondayı hem tork hp ağrlıkta zaten clio dan yana yani civic in önde olması içinbir sebep yok normal koşullarda.
mesela ben filtre egzoslu baya ciğerli olan civic 1.4is i stock megane II sedan 1.6 ile baya geçmiştim burdan hesap etmek zor değil.
Konunun tamamını okuyarak bu yorumu yapmıştım ama belkide kendi aracım gibi düşünüyorum her hondayı teraziyi ortada tutmak lazım yinede o olur bu olur demiyorum da 1.4 honda clio için küçümsencek bi rakip değil açıkcası kendi adıma bunu söyleyebilirim sadece bu konuda geçtiği için hem tanışma sohbet maksatlı hemde araçları görmek açısından izmirde cliosu olan bi kardeşimle deneyebilirim:)
Aracimi satmazsam 2hafta sonra 1.4is le denemek isterim r19 1.6 8v
Buda benim 1.4is ile rolling videom. Fikir vermesi açısından :)
https://www.youtube.com/watch?v=YlXG5idfZxQ
polo ıyı yurumus bende 6n2 polo vardı 101bg hıghlıne 220lere cıkıyordu bu polo ıle 1.6ıes bıle zorlanır senn kı ıyı yurumus
Buda vtec 2 ile videom. Not: vtec 2 otomatik.
https://www.youtube.com/watch?v=6-H6VMeCSUo