User Tag List

Sonuçlar: REG 106 & UE 106

Katılımcı sayısı
200. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • REG 106

144 72.00%
  • UE 106

56 28.00%
Sayfa 3/14 İlkİlk 1234513 ... SonSon
265 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Reg 106 & ue 106

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda AHM ve CRM kıyaslamasını yapmanızda cok gereksız Suat abi öle yapıyor olabilir AHM de öle yapmak zorunda degil herkesın bakıs acısı sızın gordugunuz gıbı olmak zorundada degıl onu bırakında selcuk veya uruc solesın , bende UE den yanayım artık son noktayı koymalı

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UM1196 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda AHM ve CRM kıyaslamasını yapmanızda cok gereksız Suat abi öle yapıyor olabilir AHM de öle yapmak zorunda degil herkesın bakıs acısı sızın gordugunuz gıbı olmak zorundada degıl onu bırakında selcuk veya uruc solesın , bende UE den yanayım artık son noktayı koymalı
    ben söyledim zaten ahmet e merak etme

İBRAHİM_MEY_GTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar atısmaya gerek yan yaana gelın alın 2 o zman herseey ortaya ckar reg de ue de hızlı araclar selcuk reg e cok guvenıyon ue de cok zorlu selçuk dıkkat yan yana gelın alın 2 ye hersey cıksın ortaya ue 106 reg e suprız yapacak
    34EV4212
    Powered by AHM PERFORMANCE
    PPR MOTORSPORTS
    Mapped by Ecufast
    alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
    EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İBRAHİM_MEY_GTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar atısmaya gerek yan yaana gelın alın 2 o zman herseey ortaya ckar reg de ue de hızlı araclar selcuk reg e cok guvenıyon ue de cok zorlu selçuk dıkkat yan yana gelın alın 2 ye hersey cıksın ortaya ue 106 reg e suprız yapacak
    ibo bi boş konuşma ya tamam nerde ne kadar süpriz varsa şimdi... kim kime kaç kere süpriz yapmış ya ne kadar yürüdüğü herkezin ortada

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BAR22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozaman reg selçuğun olduğu kadar CRM Suat abinin ve Maminindir...

böyle düşünürsek onlarında yazması lazım...Ama ben daha Suat abinin yaptığı arabalara Maşallah ve tebriklerden başka yazısını görmedim...

CRM Reg 106 önde bitirir diyorum bende...
    dogru düşünmüşsün de benim farkım bu işte yaptıgım arabanın sonuna kadar arkasındayım mesela dün akşam ss 306 denemesinde 306 yolda yapılan ayarla ne kadar hızlandıgını alican yazar burda suat abiye lafım yok yaptıgım işi seviyorum hepsi bu suat abi kadar eski olmaya biliriz bu işte ama bizimde kendi mize göre yaptıklarımız yapacaklarımız var
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dogru düşünmüşsün de benim farkım bu işte yaptıgım arabanın sonuna kadar arkasındayım mesela dün akşam ss 306 denemesinde 306 yolda yapılan ayarla ne kadar hızlandıgını alican yazar burda suat abiye lafım yok yaptıgım işi seviyorum hepsi bu suat abi kadar eski olmaya biliriz bu işte ama bizimde kendi mize göre yaptıklarımız yapacaklarımız var
    kolay gelsin

ama anlamadığın ne biliyonmu ahmet ben sana arabanın peşinde gezme ayar yapma yola çıkma demiyorum diyorumki araba ile sen atara gidere girme biz arkadaşız gerek yok sende fark etmez dedin mevzu bu ben sana suat abi sana bişey yazıyormu dedim ?

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahmetim selcuk sana anladığım kadarı ile arablar yüzünden bizle atara gidere girme bugün ue yi yaparsın yarın cb yı öbürgün tk yı neyse artık yaptığın arabaların arkasında ol ama atarla giderler dostluğumuzu rencide etme demek istiyor. yanlış yanılmışssa düzeltiniz
    PowerTune

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben senin işçiliğine veya yaptığın arabaların giderine bişey demedim zaten...sende iyi iş yapıyosun demekki okadar araç geliyo dükkanına...

benim yazdığım konu başkaydı...

unutmadan sadece sen değil her usta yaptığı işin arkasındadır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasin_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmetim selcuk sana anladığım kadarı ile arablar yüzünden bizle atara gidere girme bugün ue yi yaparsın yarın cb yı öbürgün tk yı neyse artık yaptığın arabaların arkasında ol ama atarla giderler dostluğumuzu rencide etme demek istiyor. yanlış yanılmışssa düzeltiniz
    adamsın kanka en kısa özeti bu olmuş

teşekkür butonu istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AHM ve CRM kıyaslaması yapılmasın bence, ikiside esnaf adam.

He kıyaslamak isteyen de niyetini açıkca belli etsin herşey şeffaf olursa kalpler kırılmaz, kötü düşünceler olmaz.

Clio rs geçen 306gti dedik,yaptık oldu Ahm Performance varsa bu speclerde 306 onlada deneriz

Suat usta ve ahmet usta yapar arabaları salarlar piyasaya, ahmet usta buraya yazıyor suat usta yazmıyor olabilir. ahmet ustayı aradığımda sorun var dediimde gece 2de, kapıma gelip adam soruna bakıyor suat ustayı gece saat 2 de arayabilir msin bar22 herkesin ustalığı garajı karakteri kişiliği kendine. kimisi crm'ye gider kimisi ahm'ye kimisi peak garaja vs. vs.

konu ue 106 reg 106 denemesi, bunun dışına çıkılmaması lazımdı, çıkılmasında bence dostluklar baki kalır insan insana her zaman muhtaç.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

uRuç_106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya uruç o öyleydi bu böyleydi tartışmıyoruz bnm arabamda suat abinin mami abinin konu o değil geçme geçilme işine gelince biz bi conta değiştik işin rengi değişti senin jb ile kafa burun giderken bnm ona ne yaptığımda ortada EV rc nin hiç 3 boy önüne çıkabilmişmi ue ne eskiden ne yeniden söyle bana? ben bakkal hesapcısı değilim ama görünen köy hesabı... boşver bnm takıldığım nokta farklı ahmeti ben ayrı tutuyordum yalan yok seni öyle çok fazla tanımıyorum muhabbetim yok yani varda ahmet veya ali gibi değil bnm için ahmet farklı bi konumdaydı ali zaten başka yeri geldi kendi bozduğumuz timingi ue ye benzin alıp sabaha kadar gaz bastı ayarladı ahmet gerçi sibop eydik ama oda kısmet bak buda vesile oldu motor açtık conta değiştik neyse ben yapılanları unutmam bu arabayı ilk aldığımda ue ye rakip olsun diye almıştım ahmeti aliyi tanıdıkça hatta mami abiye diyodum abi ahmetle video fln işim olmaz o bizden diye ama şimdi ue kafasına göre hızlanır gibi oldu ahmet bana saçpa sapan şeyler demeye başladı şakayla karışık bu bana göre yanlış herkezin yapısı ben takıntılı biriyim o nasıl emek veriyorsa bu arabadada bi dünya emek var şuanda ue yi rakip olarak yine görmüyorum ama bu sefer bana rakip olamiyacağı için benden yavaş olduğu için görmüyorum
    eyvallah ozaman abi sen öyle görüyosan öyle olsun

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu garaj yarışına doğru gidiyor
    EkN garage

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka selçukla olan atarlaşmamız samimiyetten geliyordu buralara taşınacagını hesap etmedim
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

kanka selçukla olan atarlaşmamız samimiyetten geliyordu buralara taşınacagını hesap etmedim
    bak benle osmana şehir iiçi şehirler arası hep atarlaşıyoruz ama kırıcı olmuyoruz kalpler şeffaf olsun beyler.

o değilde o tripotu kamerayı nasıl yerleştirdi osmanımm bi an tırstım uyy allahım bu sefer fena sapliycak dedim ehueheuh

essek değil ya video koyar herhalde ehueheue
    PowerTune

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

He kıyaslamak isteyen de niyetini açıkca belli etsin herşey şeffaf olursa kalpler kırılmaz, kötü düşünceler olmaz.

Clio rs geçen 306gti dedik,yaptık oldu Ahm Performance varsa bu speclerde 306 onlada deneriz

Suat usta ve ahmet usta yapar arabaları salarlar piyasaya, ahmet usta buraya yazıyor suat usta yazmıyor olabilir. ahmet ustayı aradığımda sorun var dediimde gece 2de, kapıma gelip adam soruna bakıyor suat ustayı gece saat 2 de arayabilir msin bar22 herkesin ustalığı garajı karakteri kişiliği kendine. kimisi crm'ye gider kimisi ahm'ye kimisi peak garaja vs. vs.

konu ue 106 reg 106 denemesi, bunun dışına çıkılmaması lazımdı, çıkılmasında bence dostluklar baki kalır insan insana her zaman muhtaç.
    ya arkadaş siz konuyu nereye getirdiniz...ben crm ahm kıyaslaması yapmıyorum zaten ben hondacıyım bu kıyaslama bana düşmez...ikisinide tanımam etmem..sadece forumdan ve etraftan duyduğum kadarıyla bilirim...

olay arabaların sahibi konuşsun muhabbetiydi siz gece 2 arama muhabbetine döndürdünüz......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak benle osmana şehir iiçi şehirler arası hep atarlaşıyoruz ama kırıcı olmuyoruz kalpler şeffaf olsun beyler.

o değilde o tripotu kamerayı nasıl yerleştirdi osmanımm bi an tırstım uyy allahım bu sefer fena sapliycak dedim ehueheuh

ya ben ona öldüm ya osman harbi fenaa ya bana demişti ben jim keryy gibi adamım diye doğru demiş

uRuç_106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

osman benide koparttı o nasıl bi kameraydı yaa neyse abi olmadıysa bidahakine osman geçer inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ya sen niye boş konuşuyosun abicim? zaten suat abi bu işin makarasında kıyasa bile girmez ben sabaha karşıda arasam telefonu açar konunun garaj konuusu ile ne alakası var uzatıp oraya çekiyorsunuz! neyin 306 sı diycem şimdi kaç sene önce uğraşıyolardı onunla diycem olmiycak ayıp olucak bırak ahmet çocuk değil kendi bildiğini yazar reklamada ihtiyacı yok avukatada

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ahm crm kıyaslaması yapmayın ikiside esnaf adam diyosun sonra gidip ahm yi 2 de arasam gelio crm gelir mi o saatte demeye getiriyosun bu kıyaslama olmuyor mu?
    Esnaf adamın ama burda sidik yarışına girmesi yanlış.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)