hr çok sert bir yaydır ama yol tutuşu paha biçilemez.
Corsa'da H&R ve Eibach (her ikisinide) kullanmıştım. H&R çok daha iyi yol tutuşla beraber daha fazla düşmesini nitekim eibach'a göre daha konforsuz olmasını sağlayan bir markaydı. Corsa için olsa H&R alırdım. Alfa 156'da yanlış bilmiyorsam Eibach daha fazla düşürüp daha sert yapıyor aracı mesela. Araçtan araca değişiyor yani
Biraz konfor olsun istiyorsan eibach kullanmanı tavsiye ederim diğeri biraz daha serttir.
sonuc nedir simdi
Aracı düşürüp nie konfor arıosunuzki anlamadım. Bu sadece goruntu için yapılıosa git çıkma yay al kes kardeşim. İstedigin gibi konforlu olsun. Hem amortsorun çalışma mesafesini kısalt hemde konfor bekleAzcık düşünün yau beyin bedava
HnR eibach a gore daha sert daha performanslı. Daha çok düşürür.
Eibach 5cm alın çok konforlu gercekten
Uzun süren araştırma sonucunda kararımı verdim ve H&R aldım gayet memnunum çok serttir ws diyen arkadaşlara cidden şaşırdımeğer merak eden olursa fotolarını atabilirim
görsel olarakta gayet tatmin edici bana göre
konuyu bende takıp ediyorum sonucuda merak ediyorum
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Orjinal hali
H&R 35mm yay takıldıktan hemen sonraki hali
Biraz zaman geçip yaylar alıştıktan sonra 1 parmak kadar daha düşeceğini tahmin ediyorumumarım ilgilenen arkadaşlara faydası olur
eibach kullandım 206 spor aracımda 5cm lik şiddetle tavsiye adamlar dunyanın en iyisi hatta bi program var discovery de west coast customs modifiye arac yapım üzerine onlarla birlikte fabrikayı gezmişti program ne kadar doğru bir seçim yaptığımı bir kez daha anlamıştım yay işi sadece gösteriş değil gerçek anlamda GÜVENLİK işidir bunu ön planda tutarak karar vermen daha doğru olur
REDLİNE GEZGİNİ
Valla eibach kullanmadım ama konfor konusunda iyi olduğunu biliyorum .
H&R kullanıcısı olarak memnunum pişman değilim![]()
Bende Pro Ceed için H&R 3.5 aldım. Kafadan 5-6 cm indirmekle beraber arka tarafta 2 cm civarı indirme yaptı. Konfor konusunda 45 yanak lastiğinde etkisiyle biraz sertleşti tabi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)