M3'ler dediğim gibi çoğu içi boş dolu olanlar ise pahalı. Düşeş gelirse olabilir.
For those ten seconds or less, I'm free.
İlandaki araç nasıldır? Tanıyanınız var mı aramızda?
Audi S Serisi S5 2010 Model 68.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 103562951
maseratiler quattraporteler var birde hocam benim çok hoşuma giden camaro rsler var
Chevrolet Camaro RS 2012 Model 89.000 USD Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 105604066
fikir açısından
üstad Audi S5 hoştur, ben de bir Audi hastası olarak tercih ederdim doğrusu. Ama araçlarınızı görüyorum da, sanki 4 kişinin bineceği bir araca ihtiyacınız yok gibi? Neden 2 kapı, daha spor görünümlü bir araç bakmıyorsunuz merak ediyorum doğrusu?
Ayrıca, vaktiyle BMW aramış birisi olarak ikinci el BMW almanın zorluğunu da çok iyi bildiğimden sıfır alınmıyorsa BMW ile vakit kaybetmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum, hele ki M serisi, ciddi vakit, sabır ve sinir ister, benim gibi kolay sinirlenen adamı sinir hastası eder. İstisnaları illa ki vardır, ve hatta var olan istisnaların bazılarını tanıyorum, marka fanatizmi yapmıyorum, lütfen alınganlık yapmayın
İlla ki 4 kişilik bir araç aranıyorsa, o zaman size diğerlerinden farklı olarak E90 M3 önerebilirim, biliyorum bir önceki dediğimle çelişiyor ama sedan bir M3'ten çok güzel bir şaka makinası çıkar ortaya, ayrıca kendisine biraz hastayımdırOnun haricinde, B7 RS4 Avant kovalanabilir, Chrysler 300C SRT bakılabilir.
öyle işte.
Porsche satılık, BMW ise izmir'de şu an Megane kullanıyorum. Fuar'da RS5 ile S5 fiyatı aldım ayrıca izmir'de Eröz'den de fiyat aldım. Biraz mantık yürütmeye çalışıyorum. Alacağım araç bu tarzda bir araç olacak. Aslında aldığım fiyattan biraz daha indirim istiyorum çünkü yıl sonuna yaklaştık 0 km araç ilk tercihim olacak.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63029952/detay eğer tarzınıza uyuyorsa tavsiye ederim. Yoksa ben c63 derim .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)