Selamlar,
Integra Spec:
Filtre / Headers / egzoz / Kısa Şanz. / Teneke jant. ( 1.8 )
GTI Spec:
Filtre / Headers / egzoz / Teneke jant. ( 1.6 )
Dragda ve Rollingde sonuç ne olur?
Selamlar,
Integra Spec:
Filtre / Headers / egzoz / Kısa Şanz. / Teneke jant. ( 1.8 )
GTI Spec:
Filtre / Headers / egzoz / Teneke jant. ( 1.6 )
Dragda ve Rollingde sonuç ne olur?
RESPECT YOUR ELDERS
deneyin sonucu görün derim
suan herkes 106 der bende 106 dan yanayım bir hondacı olarak ama 106 bitiktir yada orta dereceli senın makına cigerlidir gecersin o ayrı bir seydir.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Yalnız Tegde kısa şanzuman var kısa olmasaydı bende 106 derdim ama kısa çok karıştırıyor işleri.e
RESPECT YOUR ELDERS
106 nın önde olması lazım..
Crm performance
TEG in boyu daha uzun oldugundan, önde gözükür halbuki kafa kafayadırlarfarklı bi yaklasım yapiim dedım
![]()
tamamen araçların sağlığı ile alakalı
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
GTI için el alışkanlığı mı header yazıldı yoksa araçta gerçekten header mı var. O speclerde header geri götürür aracı ama o hali ile bence integra arkada kalır.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
integrada kısa şanzıman nasıl oluyor ? hangi integra bu
92 YS1 şanzımanlar kısa deniliyor ama final ve 3-4 kısa 1.2 vitesler aynı sayılır o yüzden pek kısa şanzıman tabirine uymaz kendinizi kandırmayın 1250kg ağırlığında ki bir aracı 950kg olan 106 GTI ile denemek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama emin ol integrada tampon demirlerini söküp hafifletme çalışması olsun kısa uzun farketmez 106 GTI ile drag yapabiliyor yeterki motor kondisyonunda olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)