mrtsnr Nickli Üyeden Alıntı
3GS'e ios6 yükleniyor.
4S'te video çekerken fotoğraf çekebilme haricinde i5'teki bütün özellikler aktif çalışıyor.
Daha doğru yazılar olsa, ayrıca okuduğum kadarıyla hep bir iphone'u yerme merakı var.
Bir ürün ucuz olmayıp piyasanın büyük bir bölümüne sahipse o ürün başarılıdır. İnsanlar akılsız değil boşbir cihaza o kadar para versinler. İlk çıktığında mağazaların ucunda uzun kuyruklar oluyorsa bu bir başarıdır. Bir firmanın nakit rezervi, bulunduğu ülkenin nakit rezervinden daha fazlaysa bu bir başarıdır.
Evde birçok cihaz olduğu konuşulmuş, benim evimde 4 tane iphone var. En eski cihaz 3 yıllık, en yeni cihaz 1 yıllık. Hiçbirinin pili değişmedi. Hiçbiri kilitlenmedi henüz.
3G'de yaşadığım tek sorun şarj soketinin bozulmasıydı onun dışında birşey yoktu. Ki daha önce bir iphone-samsung kıyaslamasında övülen samsung'u almıştım. (2 sayfa önceki yazımda var) Aynı hatayı yapıp bir daha almam. Ama tekrar söylüyorum benim iphone'a olan bağlılığımın asıl nedeni, macbook ve ipad'im de olması. Hepsinin birbirine bağlı olmasıdır. :)