User Tag List

Sonuçlar: iphone 5 mi galaxy s3 mü

Katılımcı sayısı
254. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • iphone 5

137 53.94%
  • galaxy s3

117 46.06%
Sayfa 2/10 İlkİlk 1234 ... SonSon
187 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: iphone 5 mi samsung galaxy s3 mü

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    htc oneX'i ve s3 işlemci olarak iyi gözüksede internet'de videolarda çok yavaş kalıyorlar.

iphone 3g S bile onlardan daha iyi, bıktırdı beni android telefonlar..

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer ikisi arsında kalıp android secerseniz htc bakın derim fakat ikinci eli daha zayıf htc nin Samsung s3 ile güzel çıkış yakaladı aslında birazda nasıl tarz telefon kullanıldığınıza bağlı telefona hükmetmek istiyorsanız s3 eğer basit işlevsel takılırım dıyorsanız 5 diyorum

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    htc oneX'i ve s3 işlemci olarak iyi gözüksede internet'de videolarda çok yavaş kalıyorlar.

iphone 3g S bile onlardan daha iyi, bıktırdı beni android telefonlar..
    Zamanında android htc kullanmış biri olarak 3GS de kullandım htc den once desire HD bile 3GS den daha hızlı olduğu halde sizin one x yavas kalıyor ise yazılımsal bir sorununuz olduğu aşıkar

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı telefonların 2 farklı cihazlarında denedim ben bunu.
    htc desire serileri & galaxy s3 & onex ile 5 dk'lık video izlediğiniz zaman işkenceye dönüşüyor.

iphone aldım kurtuldum
    ama en hızlısı turkcell maxi plus

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7haftadir arastiriyorum bu konuyu 2 senede bir telefon alirim iphone 2g den beri 4s-5 haric hepsine sahip oldum 4-5 i arkadaslarimin elinden alip detayli sekilde arastirip inceledim birde s3 ve note2 yi inceledim s3 u birhafta kullandim test ettim yillarin iphone menusune alismis biri olarak s3 e alismak 10dk mi aldi bu kadar kullanisli telefon gormedim gercekten 5 ise sarjdayken donma ekran uzunlugundan baska bi farki olmadigini kullanan arkadasimdahi 4s daha iyidi pismanoldugunu soylemesi siyah renginin ve ince olusunun artisi disinda 5 in hic bir cazip ozelliginin olmayisi beni caydirmisti ben karar verip note2 aldim darisi basiniza

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apple son kullaniciya daha cok hitap ediyor , eger kurcalamam hersey elimin altinda olsun , kullanimi kolay olsun dersen tabiki iphone , ama donanim olsun kurcalarim rom atarim , daha cok.islevli olsun dersen s3 , tamamen ne istediginize bagli ben 1 yil iphone 4 kullandim daha yeni ciktiginda , ondan oncede 3gs im vardi sonra iphone.u verdim htc aldim bir dahada iphone u hic aramadim hatta dolabimda iphone 5 duruyor kutusunda acip kullanmak.bile istemiyorum , htc nin sense ara yuzu cok farkli , samsunga bile soguk bakiyorum htc den donanim olarak iyi olmasina ragmen ipod touch aldim apple in guzel uygulamalarinida kullanmak icin suanda alicagim tek telefonda htc one x+ alirim , note 2 cok guzel donanim olarak ama arayuz farki hic hosuma gitmiyor
    Edit : windows phone da apple gibi cok stabil bir isletim sistemi uygulama olarak cok geride ama ben gelecegini acik goruyorum

cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone yi ilk alanlardanım dır. 3G aldım , ardından 3GS çıktı onu da aldım, ardından 4GS vs.. sıradan alayını kullandım.

Kendime görede indirmediğim program, kullanmadığım program kalmamıştır.

Şimdi de galaxyi s3 kullanıyorum iphonede ki proramları bunda kullanıyorum daha programların üstüne dahada program yüklüyorum tabi. Bana göre s3 daha hızlı , ekranı daha canlı full hd zaten, iphonedeki ücretli programların çogu s3 de ücretsiz. vs..vs..

şimdide iyikide s3 almışım diyorum.

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nexus alırdım ben olsam. andoidin özgürlüğü ve stabilite. nexus 4 filan yıkar ortalığı.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apple son kullaniciya daha cok hitap ediyor , eger kurcalamam hersey elimin altinda olsun , kullanimi kolay olsun dersen tabiki iphone , ama donanim olsun kurcalarim rom atarim , daha cok.islevli olsun dersen s3 , tamamen ne istediginize bagli ben 1 yil iphone 4 kullandim daha yeni ciktiginda , ondan oncede 3gs im vardi sonra iphone.u verdim htc aldim bir dahada iphone u hic aramadim hatta dolabimda iphone 5 duruyor kutusunda acip kullanmak.bile istemiyorum , htc nin sense ara yuzu cok farkli , samsunga bile soguk bakiyorum htc den donanim olarak iyi olmasina ragmen ipod touch aldim apple in guzel uygulamalarinida kullanmak icin suanda alicagim tek telefonda htc one x+ alirim , note 2 cok guzel donanim olarak ama arayuz farki hic hosuma gitmiyor
    Edit : windows phone da apple gibi cok stabil bir isletim sistemi uygulama olarak cok geride ama ben gelecegini acik goruyorum
    rom root atmak ile son kullanıcıya hitap etmek arasında hiç alaka yok, kurcalamasanda kullanımı gayet kolay ve performanslı sadece ios'a göre menüler biraz daha detaylı.profesör olmaya gerek yok çözmek için

son kullanıcıya hitap etmek demek en kolay şekilde kullanabilmesini sağlamaktır.

2telefona da şarkı-foto atmayı ele alalım en basit örnek.

iphone'da ekstra programa ihtiyaç duyarsın ve zordur
    android üzerinde kopyala yapıştır 10saniye de ne istiyorsan atarsın

itunes'u herkes kullanamaz ama kopyala yapıştırı herkes yapabilir

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gösteriş isteniyorsa iPhone, işlevsellik isteniyorsa Galaxy S3
    iphoe bana göre çok daha işlevsel ve pratik bir telefon ne alakası var gösterişle.

Telefonla gösterişi lisede yaparsın ancak.

4s im ve i pad im var , yeni galaxy note 10.1 tablet aldım. ios gibi akıcı değil maalesef, video gösterim kalitesi vasat. uygulama yönünden hala ios a göre zayıf. Bence androidin daha bir fırın ekmek yemesi lazım gerçek bu kimse kusura bakmasın
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rom root atmak ile son kullanıcıya hitap etmek arasında hiç alaka yok, kurcalamasanda kullanımı gayet kolay ve performanslı sadece ios'a göre menüler biraz daha detaylı.profesör olmaya gerek yok çözmek için

son kullanıcıya hitap etmek demek en kolay şekilde kullanabilmesini sağlamaktır.

2telefona da şarkı-foto atmayı ele alalım en basit örnek.

iphone'da ekstra programa ihtiyaç duyarsın ve zordur
    android üzerinde kopyala yapıştır 10saniye de ne istiyorsan atarsın

itunes'u herkes kullanamaz ama kopyala yapıştırı herkes yapabilir
    evet androidin pratik ve işlevsel olan tek özelliği bu Apple ın bluetooth özürlü olması ve itunesi insanı kanser eder.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ low rider
    Tabiki androidi kullanmak zor degil ama apple sade bir kullanici icin , uygulama yonunden , stabilite yonunden ve kullanim yonunden iyi , telefonu hic sevmem ama bu yonlerden artisi var ... Bana gore hicbiri karmasik degil , ama donucta babanneme versem apple i cok daha rahat kullanir androide gore tekrar soyluyorum iphone u hayatim boyunca bir daha kullanmam bana hitab etmiyor ve evet dedigin gibi itunes adami hasta eder , hem bilgisayarin canini aliyor , hemde seni apple a mecbur birakiyor , en kolayindan o kadar cok codec var koi androide her turlu video yu izleye biliyorsunuz bs playerla alt yazilar bile otomatik olarak indiriliyor androide yada torrent ile filmleri direk cihaza indiriyorsunuz bilgisayara herhangi bir sey icin baglamaya bile gerek yok

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ya orası öyle, iphone menüleri çok daha net ve daha az karmaşık.

Kız arkadaşım benim telefonumu aldığı zaman kurcalamak için kafası karışıp bırakıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu gti-vti davasına döner

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence sen s3 note 2 kullanmamissin goruntu kalitesi herturlu bozar iphone 4si note2

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iphoe bana göre çok daha işlevsel ve pratik bir telefon ne alakası var gösterişle.

4s im ve i pad im var , yeni galaxy note 10.1 tablet aldım. ios gibi akıcı değil maalesef, video gösterim kalitesi vasat. uygulama yönünden hala ios a göre zayıf. Bence androidin daha bir fırın ekmek yemesi lazım gerçek bu kimse kusura bakmasın
    iPhone ve Galaxy karşılaştırılırsa Galaxy donanım olarak her türlü 10 kat üstün çıkıyor, tabi ki daha işlevsel. Programlar bedava, herşeyi basitçe halledebiliyorsun.

Tabi ki iPhone gösteriş için. Eline alan malzeme kalitesi daha güzel o yüzden iphone alıyorum diyor. O zaman bu toplumun yarısı liseli demek ki. Lisede yapılırmış gösteriş.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hangi uygulamalari bulamadiniz mesela?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada htc nin malzeme kaliteside her turlu koyar samsung a

M.Sözge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 ay iphone 4 kullandım şuan s3 kullanıyorum iphonedan sıkılmıştım s3 ise hergün yeni birşey öğreniyorum kullanışlı çok rahat telefon ama iosa alışan androide biraz zor alışır gibi geliyor
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cooper sayısını yakalayacak tek fiat modeli albeadır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)