gördüğünüz gibi fotolardan bakınca , clio eziyor poloyu
ben olsam clio alırdım , vw'nin donanımları ile kafa patlatmaya gerek yok diye düşünüyorum
iç kalitesini bilemem ancak bu araçlar b sınıfı , ne kadar fark olabilir ki
Printable View
gördüğünüz gibi fotolardan bakınca , clio eziyor poloyu
ben olsam clio alırdım , vw'nin donanımları ile kafa patlatmaya gerek yok diye düşünüyorum
iç kalitesini bilemem ancak bu araçlar b sınıfı , ne kadar fark olabilir ki
Kesinlikle tercihimi almandan yana kullanırım...
Arkadaşlar evet polo güzel ama ben bu arabayı aldığımda benim için demir baş olcak uzun yıllar durur , şimdi poloyu aldığımda en geç 2 yıl içinde kasa yeniler insan psikolojisi şimdi eski arabayamı biniyorum olur , birde polo mart'a kadar yok vw'ye soruyom 1.2dsg golf varmı , oda martta dıyo bu adamlar 2 ay ne satcaklar?
GTi'ına bişey demem de, diğer polo modellerinin içi asla clio'dan daha kaliteli değil..
Sarı veya kırmızı en dolusundan clio baya ilgi çeker trafikte :)
Clioyu incelemedim henuz ama Polo almayı dusunuodk baya incelemistim sırf vw'in cılgın satıs stratejisi yuzunden soguduk resmen cruise control istedik 3 ay sonra dediler
Arkadasım yeni kasa Golf Tsi alcak 140'lık Mart basında gelcek diolar
Sırf bu yuzden bile alınmayabilir ama polo yinede guzel bi arac
Gti olmayacaksa tercihim clio4 ten yana kesinlikle..
Gti ve dsg unsurları hariç birçok açıdan clio daha önde bence...
Gti la comfortline içi aynı ;j
clio 4 bir harika ya. ama kesinlikle kırmızı olacak. o özel boyasıyla deli dikkat çekiyor ve harika bir görüntüsü var.. dizel motorda 1 lt tüketim farkı var. bu uzun vade de çok fazla bir kara yol açsa gerek.
deutschland para çokomel eğrisine göre french i geçiyor...
ama yeni her zaman iyidir ben clio 4 alırdım. 1.5 dci sis farlı 4 cam otomatik ac abs olsun yeter o paket :D
tasarım olarak clio polo yu ezer
tek avantaj bu
tasarım olarak tek farkı yok bence , güvenlik olarak çoğu şey farklı en başında araçta esp var
clio göze çok daha hoş geliyor. 17 jant ve yayla çok daha sıra dışı olur
Dış görünüş : Clio
Geri kalan herşey için Polo + BBS CH :)
Ben clio ve 208 arasından 208i seçmiştim. İkisi arasında kararsızım, ama 208i inceleyin.
1.6 TDI DSG ise her türlü polo :D ama 1.4 benzin ise , clio4 derim.