208-clio ikileminde kalır 208 alırdım. polonun iç ve dış tasarımı çok sıkıcı bence..
Printable View
208-clio ikileminde kalır 208 alırdım. polonun iç ve dış tasarımı çok sıkıcı bence..
İki aracı da detaylı inceledim, iç mekan kalitesi hariç Clio diyorum eğer başka bir şeyin önemi yok içi kaliteli olsun yeter denilirse polo alınabilir
Şirket aracı olarak kullanıyorum 90 lık 120 binde tık yok çok kaliteli iyi yol tutuyor kesinlikle sınıfının önünde,,clio3 te 180 bin km yapmıştım 65 ilk 89binde Sekman attılar garantiden ..kötü mazottan dediler. Polo önde ama clio renonun şu an en iyi yaptığı aracı bence
Şüphesiz polo olmalı tabikide :)
Kesinlikle Polo'yu öneririm. Şu an donanım olarak Clio daha dolu olsada bir kaç aksesuarlarla Poloyu doldurabilirsiniz. Clio görünüş olarak daha farklı bir tasarıma sahip olsada Polo'da kesinlikle Alman kalitesini hissediyorsunuz. Gerek malzeme kalitesi olsun gerekse yol tutuşu olsun kesinlikle farkını hissettiriyor. Bende ikisi arasında kalmıştım, Polo'yu tercih ettim. Çok şükür hiç pişman olmadım. Hayırlısı olsun inşallah.
Çok şenlikli konu olmuş. Otomobilleriniz kısmında Vag grubu olanlar Polo demiş, Peugeot olanlar ikisi de değil git 208 al demiş. Renault yazanlar da tabi ki Clio demiş.
Demek ki neymiş, forumda hangi arabayı alayım diye sorulmazmış.