hadi burdan yak :D
valla her postta ayrı bi tecrübe oldu :) en temizi iki stock araç ile videolu denenicek herkes rahatlıcak :)
Printable View
Yok mu e350 ???? :D
http://www.zeperfs.com/duel3278-1235.htm
bu siteye göre iş yapılmaz eğer yaparsan polo gti 180-200 arasını 11 saniyede geçiyor demektir.
Aldın gazı tabi :D Dene dene gerçekten zevkli bir deneme olur denk getirirsen :) Ben adamla arka arkaya sıfırdan 30 km hızdan 50den 60 dan en az 10 defa denedim baya zoruna gitmişti. Ben buna 115.000 euro gibi bi para verdim demişti. Bu araba kaç motor kaç paraki demişti :D Bindörtyüz motor... Elli-Elli beş bin lira demiştim. :D
Stage 2 şu anki halimle aynı abimiz denk geldiğinde denediğimi hiç söylemiyorum arabayı yakacaktı. :p :D
2011 ve öncesi 231 2012 ve sonrası 265 hp miş bunlar dediğin gibi arkadaş itişli avantajlı ama şuda var araçlar çok ağır 4 matik 1850kg civarlarında polo 1240kg arada 610kg fark var deli bi rakam :D benim denediğim arkadaş merconun istetmesini bile sökmüştü tabi millet kınadı falan ama yapacak bişe yok :)
Denediğiniz araç çok yuksek ihtimalle 231hp idi yada benım stock gtı da sorun vardı :rolleyes: veya sızınkı hızlıydı ki bunlar çok dusuk ıhtımaller
Bnce denenen araç 231 hp idi amg paketlilerdede 230 hp olanlar oldukça fazla.
E350cdi ile bırcok kere yolculuk ettim 200 km den sonra gti dan çok daha seri bır sekılde 250 260 km hıza cıkıp o suratlerı rahatlıkla koruyabılıyor. Yokuş yukarı duz yol çok fazla farketmiyor.
Valla neyse onu söylüyorum. Aracı Mayıs 2012'de aldı. Haziran ayı gibi onun aracı 2.500-3.000 kmdeyken denemiştik.. Ve araç 2012 model. Benle denedikten sonra bayiye götürdü arabayı satmaya kalkıştı felan filan. Bende 231 hp sandım.. Ama kendisi arabadan fazla anlamayan ama Kayserinin eski modifiye yapanlarından bir abimiz. Belkide 281 hp diyerek yanlış dedi ama Taha kardeşimizin dediği doğru ise araç 2012 olduğu için 265 hp.. Bugüne kadar geçtiğimi ve geçildiğimi kesinlikle inkar etmedim. :) Aracın bagaj kapağının sağ üst tarafındada AMG logosu var.. Aracının 0-100 km hız fabrika verisinin 6.1 mi 6.3 mü öyle bişey saniye olduğunu vesaire baya anlattı sohbet felan ettik. Fazlasını eksiğini bilemiyorum. He şunu söyleyim eğer antipatinaj devrede vesaire denediyseniz o an ufak bi patiye düştüyseniz zaten o araba sizle denerken affetmeyip basıp gitmiştir. :)
e 350 cdi coupe ler 231 hp ama daha düşük güçte diye yanılmayın
Sedan 4 matic e göre hem daha hafif ( 200 kg kadar ) hemde rwd
Yani 4 matic ile aynı gidişe sahipler.
Öte yandan şaşıra şaşıra bi hal oldunuz
Bugün yolda gördüğünüz e 350 cdi 4matic lerin çoğu 2 tonun üzerinde ağırlığa sahip
Fabrika verileri 1900 kg piyasada çoğu aracın panaromik cam tavanı hafızalı koltukları ıvırı zıvırı var bir sürü donanımı var ağırlık yapabilecek
GTI ın cam tavanı ağırlık yapar başkada pek bişeyi yok işte 1300 KG civarlarında
Arada 700 kg civarı ağırlık farkı var anlıyoruz güç farkıda var ama ağırlık faktörünün ne demek olduğunu canlı canlı yaşadığımız için söyledik kimse 200km/h den sonra GTI ın geçebileceğini idda etmemiştir hatta ilk ben yazdım e350 cdi delikli nane yapar Poloyu dedim.
öte yandan e250 cdi dada 500 Nm tork var ama deneyin bakalım GTI ın yanında kaç sn durabiliyor sadece bi dahada görebilirmiymiş hiç..
Yani insanın yazasıda gelmiyor pek e250cdi ın gidişi ile e350 cdi ın gidişini ayırt edemeyecek kadar araba görmemiş bilmemiş insanlar değiliz çok şükür.
Öte yandan işi gücü bırakıp inandırmak için takla mı atalım GTI sahipleri olarak napalım :)
Deneyin görürsünüz nedir ne değil dir diye videolu yapın da izleyelim zevkli olur böyle videolar :)
Bende bir Gti sahibiyim. Stage2 ecufast yuklu.:D Sunroofsuz tek kapı.
Aracımın ne olup olmadığını çok ıyı bılıyorum. Cem ile aramızdaki 2sı de 265 lık olduguna gore bahsi geçen 1 boy 2 boy vs fark araçların bakım durumu veya antıpatınaj acık kapalı oldugu ıcın farkedebılır. Buyuk bir fark değil.
Aksini söylemedim. stock iken 180 e kadar kafa burun 180 den sonra geçıyor dedim. Yuklu ıken durum tersıne donuyor zaten. :heyoo:
Hepimiz yaşını başını almışız kimsenin 1 2 boy fark ıcın ben gectım sen gectın yapıcagını sanmıyorum.
Sonuçta bu araçlar bugun var 3-5 sene sonra daha ıyıleri olur bızımle beraber yaşlanmıcaklar.
Yinede hazırda bir e350cdi 4 matic var stock gti varsa denenir görülür.
Bende onu diyorum ya işte :)
Bakın siz 2 kere yazdınız ben yazdım başkası yazdı falan filan inandıramadık bi türlü ondan dedim zaten işi gücü bıraktık inandırmaya uğraşıyoruz diye o yüzden genel olarak izledim sadece konuyu ama en sonunda dayanadım ne yapalım takla mı atalım dedim :)
Yani şahsen inandırmak gibi bi niyette değilim eminmki sizde değilsiniz
Varsa çok merak eden dener görür bizde izleriz zevkle hala söylüyorum :)
Stock e350 denemek isterse deneyelim?
hadi deneyin n'olur :) güzel bi video çekimi olsun ama... çok heycanlı olacağı kesin :)
böyle rollinglerde kafa burun giden arabaları izlemek çok keyifli oluyor. bi biri geçiyo bi biri geçiyo :D
e350 coupe ye bindimde kullandımda 0-200 de stock gti ın geçmesi imkansız.Bel kıran cinsten bir torku var . Sedan ve 4 çeker olursa belki daha yakın bir deneme olur .
Dediğim şekilde 5 kapılı olan varsa deneyebilirim 231 ps veya daha fazlası maksat yururunu gormek.