bu arabanın şişmesi nasıl oluyor.. çok sıkıştırdığınızda performansı mı düşüyor nedir, neden böyle ?
bu arabanın şişmesi nasıl oluyor.. çok sıkıştırdığınızda performansı mı düşüyor nedir, neden böyle ?
e350cdi 4 matik ise 265 bg 620 nm torku var okadar kolay olmaz bence![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...knik-detaylar/
araç şuradaki gibiydi ama farları farklıydı sanırım model farklılığından mıdır?Ayrıca teknik özelliklerinde 231 bg yazıyor?
kanaatimce mercedes kütle olarak ağır olduğundan ara ve ufak mesafeli hızlanmalarda biraz geri kalsada.ataleti yendikten sonra CDI bence dikiz aynasından GTI'yı izleyecektir diye düşünüyorum.Mercedes tork zengini bir araç![]()
bence polo 4 e atana kadar kafa tutar.140 sonrası mercedese kafa tutabileceğini düşünmüyorum hatta ilk kalkışta da geçilecek,mercedes kayıpsız gider polo illaki saracak.Her ikisi de stoksa.
mercedes 0-100 6.7-250 limited top speed.
polo -6.9 -229 ,neyi tartışıyoruz![]()
Polo GTI ara hızlanmalar dahil 200 km/s hıza kadar E350 CDI 4-Matic ile her türlü oynar arkadaşlar. He bunu E350 kullananlar kabul etmeyebilir yediremeyedip hazmedemeyebilirler çok sinirlenebilirler ters hareket bile yapabilirler ama gerçek bu
0-120 : 9,8 polo 10,1 e350
0-160 : 17,4 polo 18,1 e350
80-120:4,3 polo 4.8 e350
80-180:16,8 polo 17,1 e350
kaynak : http://www.zeperfs.com/duel3278-3864.htm
Ferhat SEZER
VW Golf V 1.4 TSI 140
Polo gti sahibi olarak ; stock iken 180 km kadar polo kafa kafaya 180km den sonra 220 230 a kadar 5 boy kadar arada fark oluyor e350 4matic 265 hp önde.
Polo gti stage 2 iken : 180 e kadar polo gti 6-7 boy cıvarında fark açıp önde oluyor.
200 den sonra mercedes yaklaşmaya başlıyor ve 240 km civarında öne geçiyor fakat öne geçme en fazla yarım boy 1 boy kadar olup ve aynı şekılde devam ediyor.
Audis3 stage1 vs e350cdi : e350cdi aynada goremiyorum
Bu denemeyi birçok kez yapmış biri olarak yazıyorum.![]()
inst. kozgaraj
Yanlız şu zeperfs in çıkardığı bilgiler gerçekçimi ? bilgiler araba dergilerinden alınmaktadır diyoda.Benim poloya 260 tork dedi mesela.Yurtdışında 10 tork fazla olabilir gerçe bilmiyorum ama onun dışında harika bir siteymiş atar gider yapmadan önce bakmak lazım![]()
turboyla alakalı.Uzun süreli kullanımda veya yoğun sıkıştırmada turbo aşırı ısındığı için sıcak hava basmaya başlıyor,erformansı düşüyor her turboda var tabi ama bizim Intercoolerı büyütmeyen tsi sahipleri çokça kullanır bu kelimeyi.Bir müddet efendi modda gidince yani turboyu biraz rahatlatınca eski halini alıyor.
Yok mu kimsede stock 350 ?![]()
bizde var fakat bende ehliyet yok![]()
bu net bilgiler guzel oldu tesekkurler
aslinda daha oncedende sikca yasanan dizel agir otomatik aracin verileri kadar gitmedigi..
535d 530d lerdede ayni durum var. cogu dizel aracta aslinda.. benzinli e350 olsaydi 292hpydi sanirim cok farkli olurdu.. yada yazilimli e250 coupe uzunda felaket gider..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
tamam ama kıvanç kardeş zeperfs de test verileri verilmiş hepsi kaynaklı dergi adı testin yapıldığı sayı tarih falan bu verilere göre polo gti 180 Km/s e kadar 3 ila 4 boy civarı kadar önde olması gerekmez mi ? afaki konuşuyorum sen kullandıysan daha iyisini bilirsin ama test verileri önde gösteriyor.
http://www.youtube.com/watch?v=StHPdypx5-o
http://www.youtube.com/watch?v=gDtNPUOBnnA
Bu videolarda da polo gti bayağı önde iki ayrı pencerede açın yan yana aynı anda başlatın 0-160 bakın
Ferhat SEZER
VW Golf V 1.4 TSI 140
Araçları 0- dan hiç kaldırıp denemedik ama 0 dan kalktıgındada e serisi sarmadan ilk iki vitesi çok ıyı oldugu için belki öne bile geçebilir. Araçlar kafa burun gidiyor bazen polo burun cıkartıyor bazen e350 .
Stock oldugunda 180km kadar sonuç bundan ibaret.
AYrıca paylaştıgınız verılerdede 80-180 km arası 0.3 salise bir fark mevcut. Bu farkta yapsa yapsa ancak yarım boy fark yapar.
Hatta Z4 3.0i otomatik ilede hemen hemen aynı şekilde 200 km kafa burun gidiyorlar.
inst. kozgaraj
Polo gti 230 a kadar 2 boy önde gider. Denendi onaylandı daha önce.
Not= gti'da sadece bmc cda filtre vardı..
Vw Cc & Mk 5 Gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)