hiçbir vtec 2 sahibi geçileceğini düşünmüyor ama geçilecek bence :) dizel era değişik gerçekten hafif düzde affetmez ama yüksek hızlarda ne olur bilmiyorum :)
Printable View
hiçbir vtec 2 sahibi geçileceğini düşünmüyor ama geçilecek bence :) dizel era değişik gerçekten hafif düzde affetmez ama yüksek hızlarda ne olur bilmiyorum :)
istanbul içi varsa denemek isteyen deneriz, bigün önceden söylesin biraz kaldırıyım arabayı.
51lik düz boru orta iptal sadece.
eskişehirde kalkacak vtec2 varsa deneyebiliriz 1.5 era vgt var bende :D
era lar bu kadar atar gider yapmışken varsa denemek isteyen benle de deneyebilir :D ufak oynanmış olabilir. geçince dötü kalkmayacak geçilince kahrolmayacak arkadaşlarla deneriz. varsa bi kaç araba beraber çıkarız. çay kahve pilav maklube yaparız mübarekler...
ben arkadaşın erasını sürekli kullanıyorum günlük işlerimde gerçekten stocku bile baya bi giderli ve zevkli ama işte o kadar çünkü ben bir rexs sahibiyim :D
ben 3 gün kullandım era dizel. bu aracımı almadan önce sağa sola gitmek için emanet almıştım. cidden iyi gidiyor. ancak yolla teması yok gibi. ayrıca 3. günün sonunda motor hırlamaya başladı. 7-8 litre yakıyordu şehiriçinde.
Eranin yol tutuşu ve süspansiyonu iyi degl bu bi gerçek ama motoru ve ve kilosu en büyük avantaji
Basel chipli erayla turbo volvoyu yurutuolardi youtube da videolari vardi.
iyi de eranın motoru avantaj diyorsun vtec2 den güçsüz. kilosu da vtec2 den ağır. tork ve şanzıman kısalığıyla başa baş giderler veya aralarında 2 boy olur fazlası olmaz. şu kesin geçer demek saçma olur.
http://hyundai.inallar.com.tr/indir/accent_era.pdf
ankarada var ise dizel era ben denerim yanlız araç otomatik, kalkış olamaz malesef
era değil mi abi 160lık multijet değil :D