yok era değil.. :D :D
ama yazılımlı atarlı bir era'yla denemek isterdim.. :)
Printable View
yok era değil.. :D :D
ama yazılımlı atarlı bir era'yla denemek isterdim.. :)
dur abi daha yazılımsızı bulamadık :D
vtec 2 gececektr,
focus 115 var bnde, vtec 2 varsa deneyebılırız.
dizel era ile de denedim , focus 2 hb 109luk tdci ile de denedim. kalkışta kafa burun gibi 100e her türlü koşul altında vtec2 önce çıkıyor ve açılarak devam ediyor fark. 130a kadar 1-2 boy arası degisiyor sonra biraz daha açılıyor hız arttıkça..
Amerika keşfetmeye gerek yok 0 100ler ortada vtec2ci kaldırabildiği sürece önde gider rakamla sabit bir gerçeği tartışmaya gerek yok.
izmir'de vtec2 isteyene ayarlarım
Havada ,karada,çamurda,yaşta, toprakta,asfaltta hertürlü vtec 2 geçer :) Vtec2 nin kalkışı yeter hele bide otomatiksee yemede yanında yat :)eraya ışıklarda verdim ayarı bi kere kalkışta 2 boyu yiyince hayattan soğudu gelmedi peşime ama dizelmiydi hiç farketmedim...
vtec 2 geçer yardıra yardıra accent blue 1.6 dizeli çok hızlı giden araç değil kaldıki benzinlisimi gidecek
Buranın bu kadar atarlı olduğunu bilsem zamanında video çekerdik.:D
Şimdi ne vtec2 kaldı ne de Era.
Vtec2 daha kafadan farkı açmaya başlıyor arkadaşlar.
Zaten akıllı adam google yazar bakar araçların stock durumu nedir?
Vtec2 - 0-100= 9.2 sn
Son hız= 195 km
Dizel Era-0-100= 11.5 sn
Son hız: 176 km
Linkler:Honda - Civic VII - 1.6 i 16V (110 Hp) - Teknik özellikler, yakıt tüketimi
Hyundai - Accent Hatchback III - 1.5 CRDi (110 Hp) - Teknik özellikler, yakıt tüketimi
Artık dağılabilirsiniz.
Sedat bide vtec2'yi sen geçip kullan bakalım o zaman durum ne olacak. Bence kafa burun gitmelerinin nedeni pilotajdan kaynaklanıyor yoksa vtec2 aça aça gitmesi lazım ama dizel era hakkında bilgim yok o yüzden yorum yapamicam
otomatik vtec2 stock erayla anca kalkar kafa kafaya. Belki o arabada 3-4 kşi vardı belki bagajı doluydu. sağlıklı bi deneme değil cadde de rast gelip geçtiğim arabaları ben geçtim demiyorum bu yüzden..
düz vtec2 stock erayı her türlü geçer era yazılımlı olursa vtec2 yi geçer
yazılımlı eralar 140lık tsi la yürüyor vtec2 dediğiniz 1.6 140-150nm 110 hp bir araba öyle hafif değil 4 kapı sedan sonuçta. belki sınıfına göre emsallerinden hızlıdır fakat abartmayalım.
hiç bir stock vtec 2 9.2 sn de 100e ulaşamaz. ulaşan muhendisler kaç rakımda hangi yol şartlarında hava şartlarında ölçmüş bilmiyorum ama ulaşamaz tarafsız bi şekilde düz yolda deneyin abartmaya gerek yok....
erayı bilmem ama 187km hızı geçemeyecek bi getz yoktur getz serisinin 1.1 ve 1.3 gls modeli hariç geri kalan tüm benzinli ve dizel modelleri 187km hızı geçer , performans olarak getz serisinin en kötü durumda olan 1.4 Doch 16V 73kw + 4 ileri otomatik vitesli aracı bile top speed'de 187'yi geçer ve orada kalır , hatta bu top speedin 180km'sini 3.viteste tamamlar 4. vitese geçirmemek için araçla sürücüsü arasında bi anlık polemik olsada , sürücünün eli vitesin oradaki O/D tuşuna gider ve ona tekrar basarak aracın vites atılması sağlanır bu sayede hızına 7 km daha katabilir :) bunuda en az 50 kere denemişliğim vardır tecrübe ile sabittir :icon_tup:
konu başlııgından sapmış :D