herşey beygir deel yeğen
Vitec 2'nin alması lazım
Kardesim vtec2 yi 2 yıl neredeyse her buldugum lambada kalkış yaparak kullandım.. lastiği cacık değilse , kendisi turşu değilse , manuel vtec2 9.2 saniyede 100 km hıza çıkıyor. Temiz vtec2 getirin zevkle kullanırım, 9.2 yapmazsa ne istersen yaparım.
1.6 sınıfındaki araçlar corolla focus vs kafa burun gidiyoruz diyenler lütfen izmirde biri gelsin kalkıs yapalım. Bu ayardaki her araçtan daha çabuk 100 e çıkar vtec2. Uçar kaçar demiyorum 0-100 konusunda corolla focus falan rakibi değil.
şunu söyliyim ben accent dieselin en fullunude kullandım en boş start donanımlısınıda kullandım 210 kadar rahat rahat iniyor ve devir kesicide kalıyor eğer o araçta 6. vites olsa yokuş aşagı 230 falan görür diye iddaa ediyorum
8 yıl vtec2 kullandık, ehliyetsiz ve çok küçük yaştayken kullanmaya başladım. Fanatiklik olarak demiyorum ama 100-115 hp değerlerinde 1.6 motor yani sınıfı olan her araca 0-140 a kadar net bir şekilde koyar geçer vtec2. Sonrasında da bırakmaz çoğu zaman 218'e kadar yolu var![]()
Vtec2 de çok ağır bi araç değil zatenbizde ki LS paket 1164 kiloydu. Şanzıman oranları mükemmel olduğu için 110hp lik motorla bile çok keyifli ve iyi kondüsyona sahipti
Bahsi geçen 125hp değeri Fd6 falansa dediğin gibi onlada 140'a kadar önde bitiriyordu. Ama 122hp tsi'lar falansa mevzu, pek uzun sürdüremiyordu.
izmire yolun düşerse istediğin araçla deneriz kardesim. 0 100 ü 10 saniye olan her ama her aracın önünde olur vtec2sen kaç kere denediysen bil ki 8 10 katı denemişizdir. 2 senede 2 kere debriyaj 2 takım lastik değiştirdim , ne sıklıkla kalkış yaptık hesap edersin
9.5 -10 saniyelik bir araçla gel , vtec2 gör
![]()
Stock vtec 2 hiç bi zaman 9,2 de çıkamaz. Arabanda ne vardı bilmiyorum ama çıkamaz. Sen testlerdeki verilere göre konuşuyorsun ortaya atmış biri 9.2 diye herkes söylenip duruyor zaten teknik detayları veren siteler birbirinden çalıyor yani hepsi deneyip 9.2 demiyor sahibindende de aynı 9.2 yazmışlar sor bakalım deneyip mi yazmışlar teknik verilere aldanma sen.
Çıkarsın yola çekersin yolu kalkarsın ardından aynı yolun tersine denersin ortalamayı alırsın ben böyle ölçüyordum
Ahanda sinan geldi :-) vtec2 ye atar diz boyu şimdi![]()
ucan tenekeyle vtec 2 ı aynı kefeye koyanlar,,neyın kafasını yasıyolarben ankaradayım varsa ankaradan bırı denıyelım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)