User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
125 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Accent Blue 1.4 109 PS & Vtec 2 110 PS

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    herşey beygir deel yeğen
    Vitec 2'nin alması lazım
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otomatik vtec2 stock erayla anca kalkar kafa kafaya. Belki o arabada 3-4 kşi vardı belki bagajı doluydu. sağlıklı bi deneme değil cadde de rast gelip geçtiğim arabaları ben geçtim demiyorum bu yüzden..
    düz vtec2 stock erayı her türlü geçer era yazılımlı olursa vtec2 yi geçer
    yazılımlı eralar 140lık tsi la yürüyor vtec2 dediğiniz 1.6 140-150nm 110 hp bir araba öyle hafif değil 4 kapı sedan sonuçta. belki sınıfına göre emsallerinden hızlıdır fakat abartmayalım.
    hiç bir stock vtec 2 9.2 sn de 100e ulaşamaz. ulaşan muhendisler kaç rakımda hangi yol şartlarında hava şartlarında ölçmüş bilmiyorum ama ulaşamaz tarafsız bi şekilde düz yolda deneyin abartmaya gerek yok....
    Kardesim vtec2 yi 2 yıl neredeyse her buldugum lambada kalkış yaparak kullandım.. lastiği cacık değilse , kendisi turşu değilse , manuel vtec2 9.2 saniyede 100 km hıza çıkıyor. Temiz vtec2 getirin zevkle kullanırım, 9.2 yapmazsa ne istersen yaparım.

1.6 sınıfındaki araçlar corolla focus vs kafa burun gidiyoruz diyenler lütfen izmirde biri gelsin kalkıs yapalım. Bu ayardaki her araçtan daha çabuk 100 e çıkar vtec2. Uçar kaçar demiyorum 0-100 konusunda corolla focus falan rakibi değil.

Kerem Zrn
    Misafir
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim vtec2 yi 2 yıl neredeyse her buldugum lambada kalkış yaparak kullandım.. lastiği cacık değilse , kendisi turşu değilse , manuel vtec2 9.2 saniyede 100 km hıza çıkıyor. Temiz vtec2 getirin zevkle kullanırım, 9.2 yapmazsa ne istersen yaparım.

1.6 sınıfındaki araçlar corolla focus vs kafa burun gidiyoruz diyenler lütfen izmirde biri gelsin kalkıs yapalım. Bu ayardaki her araçtan daha çabuk 100 e çıkar vtec2. Uçar kaçar demiyorum 0-100 konusunda corolla focus falan rakibi değil.
    Kardeşim ben vtec2'yi geçiyorum demedim sadece vtec2 beni yarın boyla geçiyor oda aralarındaki 40kilo farkından zaten teknik verilerinde vtec2 daha hızlı corolla 0-100 9.8 vtec2 9.2. Bundan 3 yıl önce ışıklarda bi vtec2ile kalkış yapmıştık yarım boyla geçmişti beni.

arsenikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi accent bi vtec çıkıp deneyemedimi hala

Mehmet Opc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şunu söyliyim ben accent dieselin en fullunude kullandım en boş start donanımlısınıda kullandım 210 kadar rahat rahat iniyor ve devir kesicide kalıyor eğer o araçta 6. vites olsa yokuş aşagı 230 falan görür diye iddaa ediyorum

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 yıl vtec2 kullandık, ehliyetsiz ve çok küçük yaştayken kullanmaya başladım. Fanatiklik olarak demiyorum ama 100-115 hp değerlerinde 1.6 motor yani sınıfı olan her araca 0-140 a kadar net bir şekilde koyar geçer vtec2. Sonrasında da bırakmaz çoğu zaman 218'e kadar yolu var
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ekuzdere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8 yıl vtec2 kullandık, ehliyetsiz ve çok küçük yaştayken kullanmaya başladım. Fanatiklik olarak demiyorum ama 100-115 hp değerlerinde 1.6 motor yani sınıfı olan her araca 0-140 a kadar net bir şekilde koyar geçer vtec2. Sonrasında da bırakmaz çoğu zaman 218'e kadar yolu var
    bunu insanlar denemeden anlamıyor. 125hp falan da diyebiliriz üst sınıra Araba biraz hafif olunca accent uçak sanılıyor. 0-140 aralığında vtec2 sınıfında tektir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vtec2 de çok ağır bi araç değil zaten bizde ki LS paket 1164 kiloydu. Şanzıman oranları mükemmel olduğu için 110hp lik motorla bile çok keyifli ve iyi kondüsyona sahipti Bahsi geçen 125hp değeri Fd6 falansa dediğin gibi onlada 140'a kadar önde bitiriyordu. Ama 122hp tsi'lar falansa mevzu, pek uzun sürdüremiyordu.
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tam 9.2 vermez veremez isteyen denesin mondeoyla 9,5 - 10 sn civarında çıkıyordum civicler 100 e doğru 1-2 boy gerimdeydi 4-5 tane denedim gidin deneyin düz yolda

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hyundai nedir arkadaş hondanın yanında vtec 2 boş bi araba değil her türlü gider bu karşılaştırmada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam 9.2 vermez veremez isteyen denesin mondeoyla 9,5 - 10 sn civarında çıkıyordum civicler 100 e doğru 1-2 boy gerimdeydi 4-5 tane denedim gidin deneyin düz yolda
    izmire yolun düşerse istediğin araçla deneriz kardesim. 0 100 ü 10 saniye olan her ama her aracın önünde olur vtec2 sen kaç kere denediysen bil ki 8 10 katı denemişizdir. 2 senede 2 kere debriyaj 2 takım lastik değiştirdim , ne sıklıkla kalkış yaptık hesap edersin 9.5 -10 saniyelik bir araçla gel , vtec2 gör

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmire yolun düşerse istediğin araçla deneriz kardesim. 0 100 ü 10 saniye olan her ama her aracın önünde olur vtec2 sen kaç kere denediysen bil ki 8 10 katı denemişizdir. 2 senede 2 kere debriyaj 2 takım lastik değiştirdim , ne sıklıkla kalkış yaptık hesap edersin 9.5 -10 saniyelik bir araçla gel , vtec2 gör
    Stock vtec 2 hiç bi zaman 9,2 de çıkamaz. Arabanda ne vardı bilmiyorum ama çıkamaz. Sen testlerdeki verilere göre konuşuyorsun ortaya atmış biri 9.2 diye herkes söylenip duruyor zaten teknik detayları veren siteler birbirinden çalıyor yani hepsi deneyip 9.2 demiyor sahibindende de aynı 9.2 yazmışlar sor bakalım deneyip mi yazmışlar teknik verilere aldanma sen.
    Çıkarsın yola çekersin yolu kalkarsın ardından aynı yolun tersine denersin ortalamayı alırsın ben böyle ölçüyordum

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ekuzdere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vayyyyy beee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stock vtec 2 hiç bi zaman 9,2 de çıkamaz. Arabanda ne vardı bilmiyorum ama çıkamaz. Sen testlerdeki verilere göre konuşuyorsun ortaya atmış biri 9.2 diye herkes söylenip duruyor zaten teknik detayları veren siteler birbirinden çalıyor yani hepsi deneyip 9.2 demiyor sahibindende de aynı 9.2 yazmışlar sor bakalım deneyip mi yazmışlar teknik verilere aldanma sen.
    Çıkarsın yola çekersin yolu kalkarsın ardından aynı yolun tersine denersin ortalamayı alırsın ben böyle ölçüyordum
    Ben neler yazıyorum hala kağıda bakıp konuşma diyorsun kardesim canın saolsun 15 sanıyede cıkar vtec2 100e ok ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vayyyyy beee
    Duygulandık dimi sinan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahanda sinan geldi :-) vtec2 ye atar diz boyu şimdi

esmerhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vtec2'ye DC 4-2-1 hıdır ve simota cai takın, uçuşa geçsin..
    4-1 ıle 4-2-1 arasında hıssedılır derecede ole bı fark yok .

esmerhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ucan tenekeyle vtec 2 ı aynı kefeye koyanlar,,neyın kafasını yasıyolar ben ankaradayım varsa ankaradan bırı denıyelım

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel güzel konuşun sakın kavga etmeyin haa
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)