yıllar once bır posche reklamı gormustum gazetenın arka sayfasında sole yazıyordu
240 la gıderken arkanıza bır m3 gelıp sızden yol ısterse panıge kapılmayın cunku sızın daha kullanılmamıs bır 200hp var dıe![]()
yıllar once bır posche reklamı gormustum gazetenın arka sayfasında sole yazıyordu
240 la gıderken arkanıza bır m3 gelıp sızden yol ısterse panıge kapılmayın cunku sızın daha kullanılmamıs bır 200hp var dıe![]()
iyide rolldan kapışmaktan bahseden oldumu ???
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
arkadaslarım altınızda 1000hp lik bir supra varken... yanınıza 1960 lı yılların bi mustang i geldiğinde ilginizi çeker dimi ???
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
yoo çekmez? çekenlerde klasik olduğu için bakar klasik oto severlerdir genelde veya amerikan otomobil severlerdir+ hala konu bu değil prestijden bahsediyorduk en son kaynamasın arada..
prestıj nedır bılıomusunuz
alısverıse cıktıgında arabanı parkettıgınde....
aha boyle etrafına zamazıngo cekılıp noktayı koydurmaktır![]()
Prestij , 1 milyon dolarla yapamadıgını 100bin dolarla yapabilmektir![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Benim bahsetmek istedigim şeyle sizin anladıgınız arasında alaka yok...
Benim bahsetmek istedigim şu...
Bugün 1960 model bir 911 gördügünüzde otomobilden anlayan anlamayan herkes ona saygı gösterir...
Ama 1960 model bir Nissan gördügünüzde ise otomobilden anlayan anlamayan herkes arabanın markasının ne oldugunu tahmin bile edemez...
Bazı otomobiller çeşitli unsurlardan dolayı efsane olurlar, ki 911 bunlardan bir çoguna sahip...
Edit:
Mesajı kaydettigimde üstte STP'nin attıgı mesajı gördüm, hacı muratla 911 arasında ne kadar fark oldugunu söylememe gerek yok sanırım
Tango-1 never dies.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)