User Tag List

Sayfa 6/12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
210 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: CarreraTURBO vs GTR

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi ben bu konuda yukarıdaki mizahi mesaj dışında birşey yazmadım. GT-R harika bir araçtır. Teknik her konuda üstündür. Ancak gel gelelim ki nissan skyline gtr kı.ı b.klu porsche boxter yaptığı sükseyi yapamaz. prestij saygıdır. sen daha çok saygı gösteriyor olman toplumun yada herkezin saygısını sağlamaz. genel geçer kurallara ters bi kere. şimdi japonyada yaşasak orada gtr prestijli vede porsche kafası çalışmayan zibidi arabası olurdu ama tr de düşünürsek tam tersi skyline'a hyundai fx coupe gözüyle bakabilirler. (imla ve noktalam için özür dilerim klavye bozuldu )

Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    porsche geçerse ama ben testlerde dahamı hızlıym diceksiniz :9
    buda iyidi
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yürek deil bilek lazım ona bakarsanız 106 lar neleri ayırmadı zamanında pilotajdır o araçla alakası yok yani sonuçta süreleri iyi olan aracı kullanabilirsen öndesin gt-r la ışıklarda ki denk gelme hadisesi ise çocuk oyuncağı ztn gt-r sahibi için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi ben bu konuda yukarıdaki mizahi mesaj dışında birşey yazmadım. GT-R harika bir araçtır. Teknik her konuda üstündür. Ancak gel gelelim ki nissan skyline gtr kı.ı b.klu porsche boxter yaptığı sükseyi yapamaz. prestij saygıdır. sen daha çok saygı gösteriyor olman toplumun yada herkezin saygısını sağlamaz. genel geçer kurallara ters bi kere. şimdi japonyada yaşasak orada gtr prestijli vede porsche kafası çalışmayan zibidi arabası olurdu ama tr de düşünürsek tam tersi skyline'a hyundai fx coupe gözüyle bakabilirler. (imla ve noktalam için özür dilerim klavye bozuldu )

buda iyidi

yani prestij = para ? etiket fiyatıdır stp nin yazdığı gibi valeden saygı görme olayıdır

mı?

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani prestij = para ? etiket fiyatıdır stp nin yazdığı gibi valeden saygı görme olayıdır

mı?
    Vale mi. Ben club disco demedim. Sonuçta prestij etraftan saygı görmedir. Porsche daha prestijlidir. Buda insanların seçimini etkiler. Ben ikisinde almam Ferrari alırım Ayrıca eşittir para değildir. Bir AC Cobra alırsın hepsinden prestijli olur.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nissani fx coupe sananlar AC cobrayı kim bilir nelerle karıştırırlar etraftan niye saygı görüyor? millet bakıp oo senelerdir spor araç üretiyor diye mi bakıyor? hiç sanmyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prestıj tunerlar tarafından r35 ın özellıklerının bilinip ona göre yorumlanması..(ne dedım ben yaw)
    yanı modifiyecıler tarafından r35 ıyı gusel gelebilir, pistte perforanmansta iyi olabilir.. ** ahersey o olsaydı arıel atom filan 1 numara olurdu
    bunların hepsını 1 arada sunmak lazım porschede yıllardır bu konuda en ön sıralardadır..

ayrıca geçme olayına gelınce eğer çok gaz biri deılsem e46 m3 varken stila fazla ılgılenmem eğer çok hevesım varsa bi ufak daha araba alıp onu yuklerım, cunku e46 m3 alan biriinin tek hedefi herkesı gecmek deıldır, başka amaçlarda var orda
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben porscheleri ikiye ayiriyorum turbolari gorunce " iste bu adam arabadan anliyor " , atmosferik ve cabriolari gorunce " keyfine duskun farklilik isteyen bir surucu " diyorum kendi kendime . turbo ayri bir ekol bence . gt2 3 rs felan zaten cok ayri dunyalar . heleki ruf felan tam uc seviyede " cirkin kral " . cnk hic bi zaman bi ferrari lamboghini gibi cekici olamadi porsche ama herzaman omerinde dedigi gibi " erkek" araciydi . tabi bana gore .

r35 yorumum ise bunu ilk cikar skyline dan alip genellemek lazim . japonda konfor olmazdi son 5 seneye kadar yavas yavas basladilar . aslinda mecbur kaldilar amerika piyasasaindaki yan sanayi markalari yuzunden ( lexus ,acura , infiniti vsvs )

hani bi hizlilar vardir soyu hizlidir atasindan gelir , birde o hizlilara yetismek icin kiyaslamak icin uretilmis araclar . r35 " iste bu " diyebilicegimiz bir arac, bana sorsalar 997turbomu r35 mi cok cekisirdim . ha yapicaksam hani yukleyeceksem de 997yide yuklerim . cokgusel ornekleri var.

lafin kisasi . porsche olmeden binmek istedigim bir arac . skyline i efsane yaptilar ya o efsane kalsin binmesem de " vay be harbi efsane " arac diye dusuneyim goreyim .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    prestıj tunerlar tarafından r35 ın özellıklerının bilinip ona göre yorumlanması..(ne dedım ben yaw)
    yanı modifiyecıler tarafından r35 ıyı gusel gelebilir, pistte perforanmansta iyi olabilir.. ** ahersey o olsaydı arıel atom filan 1 numara olurdu
    bunların hepsını 1 arada sunmak lazım porschede yıllardır bu konuda en ön sıralardadır..

ayrıca geçme olayına gelınce eğer çok gaz biri deılsem e46 m3 varken stila fazla ılgılenmem eğer çok hevesım varsa bi ufak daha araba alıp onu yuklerım, cunku e46 m3 alan biriinin tek hedefi herkesı gecmek deıldır, başka amaçlarda var orda
    ariel atom ile alakası yok olayın aynı segmetten bahsediyoruz tunerlar arasında prestij yoktur ki?, saygı vardır bir supra veya skyline görünce neden bakıyor adam hayranlık duyduğu için gerek içindeki motor, aktarma organları, tasarımı? yani prestij değil başka birşey o. Skyline alıpta tüm tayfanın gözü benim üzerinde olsun değil olay

Performans harici porsche nin sunduğu ekstralar nedir? hepsini bir arada sunduğu? kalite vs derseniz GT-R da da mevcut? şuan aralarında ki tek fark tasarım ve amblem fiyatı bu kadar basit

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ferrarinin kral olduğu beygirlerin havada uçuştuğu pistteki saniyelerin daha değerli olduğu yerde Porschenin prestijini tartışmak onu GTR le kıyaslamak hataydı kusura bakmayın e dostlar

orc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gembella tunningli carrera alabiliosak onu tercih ederim =)
    ikiside performanslı araclar ama benim acımdan o gücler yeterli, ve o gücle birlikte prestiji artı olarak alırdım..
    sıkıntı yok, o da bizim aracımız
    öteki mi? o da bizim
    diğeride bizim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prestij Ferrari yerine Porsche almaktır
    Prestij hava atmak dikkat cekmek sükse yapmak demek değildir
    Prestij farklı olmak demek değildir
    Prestij Asaletle eş değerdir ve sonradan kazanılmaz
    Prestij Saaba Volvoya binmektir
    Prestij herkez tarafından genel olarak saygı görmektir
    Prestij kalitedir adamına göre
    Prestij Porsche nin prestijli bir otomobil olduğunu herseyın hız olmadığını bilmektir
    Prestij tübi egzozlu ferrariyi Porsche turboya tercih etmek değildir
    Prestij sözlük anlamı bulunamayan,modifiye forumuna bile konu olan bir kelimedir

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prestij, daha pahalı otomobillerin ucuz otomobillere geçilince sahiplerinin kendilerini avutmak için sölediği bahanedir
    körler sağırlar

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    prestij, daha pahalı otomobillerin ucuz otomobillere geçilince sahiplerinin kendilerini avutmak için sölediği bahanedir
    LOOL
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ariel atom ile alakası yok olayın aynı segmetten bahsediyoruz tunerlar arasında prestij yoktur ki?, saygı vardır bir supra veya skyline görünce neden bakıyor adam hayranlık duyduğu için gerek içindeki motor, aktarma organları, tasarımı? yani prestij değil başka birşey o. Skyline alıpta tüm tayfanın gözü benim üzerinde olsun değil olay

Performans harici porsche nin sunduğu ekstralar nedir? hepsini bir arada sunduğu? kalite vs derseniz GT-R da da mevcut? şuan aralarında ki tek fark tasarım ve amblem fiyatı bu kadar basit
    e tamam bizim gibi ( ben deıl) 3-5 kişiye göre saygınlık göruyor arac muhendıisliği fılan, gerçi r34 skylınenın supranın motor yukleme dısında bi m3csl yada gt3rs e göre ne ustunluğu olacak bılmıyorum ama neyse(muhendıslıkte) insanların çoğu yollardakı bınlerce ınsanlar bi aston martın bentley contı vs varken skeye bakmaz

herseyı sunması konfor donanım kalıte performans yol tutuş, bunları harmanlaması derım ben bu konuların hiçbirinde acık ara ustun gelemez r35 performansta fılan çook az farklar var, he kalıteyı bılmıorum r35 ın ıyı dıosun o zmn öledir ama 911de kadar varmıdırkı??
    bide dediğimgibi turbo ust segment aracı deıl porschenın butun özellıklerının harmanlandığı bi arac hem hızlı hemd eyeterlı konforu sağlayabılıyor daha hızlı sportıf yarıscı bi arac almak ısteyen gt2 alır mesela

Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Prestij Ferrari yerine Porsche almaktır
    Prestij hava atmak dikkat cekmek sükse yapmak demek değildir
    Prestij farklı olmak demek değildir
    Prestij Asaletle eş değerdir ve sonradan kazanılmaz
    Prestij Saaba Volvoya binmektir
    Prestij herkez tarafından genel olarak saygı görmektir
    Prestij kalitedir adamına göre
    Prestij Porsche nin prestijli bir otomobil olduğunu herseyın hız olmadığını bilmektir
    Prestij tübi egzozlu ferrariyi Porsche turboya tercih etmek değildir
    Prestij sözlük anlamı bulunamayan,modifiye forumuna bile konu olan bir kelimedir
    artı ben tamamen katılıyorum
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Ferrari alınca prestijim olmuyomu yani belki ferrari hastasıyım
    Yiyim ben öle prestiji hangi arabayı seviyosam onu alırım ona buna prestij yapcam diye
    kasmamak en güzel prestijdir .

Ünlü düşünür ne demiş ,

Kasma , kendin ol .
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düz yolda herkesi geçmek isteseydim. z06 alırdım. ki o araç 400 metre süresi olarak bunlarla aynı vce çizgiyidaha hızlıgeçiyor. çok da uygun fiyatlı. karakteri bu çünkü.

her markanın bir tarihi ve karakteri var. porsche de ilk sıralarda gelenlerden birsi. yani bir 911 e baktığım zaman 50 yılın özeti geliyor resmen. bir turbo ile genel klişe olan " haftasonu pistte eğlenip pazartesi işe gidebilirsiniz ve bunu yaparken de size özel bir lüksün keyfini sürebilirsiniz" cümlesi gerçekten geçerli.

eğer hep performans/hız oranı yüksek olan araba tercih edilseydi. piyasada e30 m3 ya da 190 evo hiç olmazdı heryerde sierra cosworthler olurdu

bir de daha pahaalı olan 911 turboyu alan biri gt r alan birinden daha az otomobil kültürüne sahip diye bişey yok yani "ben işi bilirim o yüzden gt r aldım" demek mümkün değil. turbo alan anlamıyor mu yani.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prestij araba ile yapıLan bişey olsaydı herkezin kendine göre bi prestiji olurdu zaten.
    Hondaylada yaparsın audilede bmw lede mercedeslede tüplü şahinlede...
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Ferrari alınca prestijim olmuyomu yani belki ferrari hastasıyım
    Yiyim ben öle prestiji hangi arabayı seviyosam onu alırım ona buna prestij yapcam diye
    kasmamak en güzel prestijdir .

Ünlü düşünür ne demiş ,

Kasma , kendin ol .
    Ferrari alınca prestij olmuyor işte conconluk oluyor para bende modeli oluyor herkezin zevki farklı bende ferrari severim binerimde ama prestijli bir otomobil değil gözümde porsche kadar.Ona buna prestij yapmak için almıyor kimse volvoyu saabı audiyi porscheyi.kasma kendin ol alakasız bi cümle prestijli otomobil konusunda

Ayrıca tüplü sahin prestijli otomoibil nası oluo onuda anlamadm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ferrari alınca prestij olmuyor işte conconluk oluyor para bende modeli oluyor herkezin zevki farklı bende ferrari severim binerimde ama prestijli bir otomobil değil gözümde porsche kadar.Ona buna prestij yapmak için almıyor kimse volvoyu saabı audiyi porscheyi.kasma kendin ol alakasız bi cümle prestijli otomobil konusunda

Ayrıca tüplü sahin prestijli otomoibil nası oluo onuda anlamadm
    911 i tata üretseydi alır mıydın? porsche değilde tata çıkartıyor diyelim?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)