Golf 3 Gti'ı ilk aldığım zaman stock halimde manuel passat 1.8 t ile denediğimde 2 boy felan zor geciyordum. Honda civic 1.8 140 hp manuel type-s le denediğimde 180 e kadar 7-8 boy geciyordum. Buyrun hesabını siz yapın
Printable View
Golf 3 Gti'ı ilk aldığım zaman stock halimde manuel passat 1.8 t ile denediğimde 2 boy felan zor geciyordum. Honda civic 1.8 140 hp manuel type-s le denediğimde 180 e kadar 7-8 boy geciyordum. Buyrun hesabını siz yapın
her türlü 1.8t alır götürür...
Passat handoya hard core yapar
Honda hayat onda ama biraz hizlandiktan sonra passat gececektir
passat rahatlıkla gecicektir.
turbo farkı ile passat geçecektir bence de...
3yıllık konuya hort
1.8 hb demişsin ama manuelmi i shift mi i shift ise 0 400 metrede bile 2 boy yer manuelse daha farklı olabilir
bu çok iddaalı olmuş ya:)))
turbosuz 1.8 i ni yine aynı arkadaşımın civic i ( 1.6 sedan ) eleğe çeviriyordu:) buradan acaba bir hesap yapılabilir mi kullanan arkadaşlar bütün araçları bı denklem kurabilir belki..:) uzunda rahat geçeceği kaçınılmaz zaten 1.8 t ' nun civic 1.8 i :) denemek görmek lazım
Kisada honda uzunda passat gececektir
Walla bu passat elek eder filan diyenler neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum.
Dün akşam VTi ile denedik. arabalar 2 şer kişi. bende ses sistemi yarım depo benzin + bi kaç malzeme vardı. 70 80 den basınca vti ancak 2 boy geçiyor 180 e kadar.
Bu passatlar eğer vti veya type r geçiyorsa dediğiniz doğru :D
Varsa oynanmamış passat deneriz.
1.8 t uzar gıder:)
haftaya veya bi kaç hafta sonra 1.8t stock varsa denemek isterim. merak ettim nasıl elek ediyor :D
konuya mesaj atarken kimse zamanına bakmıyor galiba 4 senelik konu :S
arac specleri ve teknik bilgileri varmı acaba ?
400 de honda sonrası passat uzar gider..
konu hort olmuş ama bende 1.6 cıvıc leri merak edıyorum. 1.8n/A passat var. benle birlikte ağırlığı 1.5 ton nerdeyse . 16' fakat öküz ağırlığında jantlarıda var. izmirde denemek isteyen varsa deneyelim.