atarından değil passat bilmediğimiz araba değil. eksik 1 vites ve 100 150 kilo fazlası olan bir arabanın 6 ileri bir arabayı geçmesi öyle kağıt üzerinde yazdığı gibi değil.
Printable View
atarından değil passat bilmediğimiz araba değil. eksik 1 vites ve 100 150 kilo fazlası olan bir arabanın 6 ileri bir arabayı geçmesi öyle kağıt üzerinde yazdığı gibi değil.
1.8 Civici Type-R sananlar var..
passatı R8 sanalar da var.
Laguna da RS ti heralde benim Serkana sattığım Civic'i nasıl geçer haşaa..
bilemiyorum artık. lagunanın o-100 ü 7 sn filan sa ayrı konu. zaten 5 vites oluşuyla ara hızlanmalarda kakası gelir.
kağıt üzerinden araba geçmeye devam edin
bir mal bizim olunca onu ölümüne savunmak nedendir bunu anlamış değilim?
ben artık bıraktım diyemiyorum bıktım:D
yahu vti dan 1-1.5 boy yedim 7 kere denedik sustum...
ben vtec2 ile 1.6fsı a feci sapladım ama hala gets ide 1.6fsı ı da 1.4is ide 1.4tsı 125lığı de olan bana saplamaya geliyor:D benzinime yazık diyip uğraşmıyorum =)
ben kendimden üstün aracla denemişim ne oldugunu görmüşüm atar tutarlarla araba yürümüyor=)
1,4tsı ın hangı versynu ıcın konustunuz bılmıyorum ama 120lık yurumuyor benım yanımda. 140lık ıle deneyemedım ama 160 ın benı gecıcegı kesın.
komik :D
tamam hiç denemem:D
Passat deler
ufuk bu vag cılarla hiç deneme. zaten geçsen de kabullenmezler.
seni muhatap kabul etmezler ama 3,0 TDi da diş biler 1,4 180 hp olanı da :D
uçak honda.
la konunun başından beri deneme yapmadınız mı ? burda kağıt üzerinden değerlerle yok ben saplarım yok o saplar.. madem iddialısınız deneyin bir tane sağlıklı 1.8T ile
Atla eşşeği kıyaslamışsınız ne diyelim :) Sorunun cevabı belli.
totosuna güvenen stock passat varsa deneriz. öyle bi şahıs çıkmadı henüz. sadece yazılıyor çiziliyor.