neye diş biliyor 1.4 180 gti lar çıtır gidiyor ediyor,binmedim içinde bulunmadım ama 3.0 tdi ı 1.4 180 olan gti lar baya bi süre geçebilir bi yere kadar.2005-2009 arası 3.0 tdi a6mız vardı vti dahil muhattap almaz 3.0 tdi :)
ben nasıl vti geçemezsem 1.6 fd6 da 125 tsi ı geçemez :D
122 hp den baslayın helal olsun deriz.fd6 kaç kere denediğim araba ama maksat bazıları kör ,inanmıyorsa kendi gözüyle görsün.
önce bi geçsin de sonra kabul ederiz vagda geçilir hondada geçilir ama honda geçilmez diye vahiy indi heralde.
ben vti la denedim si la denedim fd6 ile denemeye gerek duymadım denerken arkasından bastım,vtec2 denerken arkadan bastım.daha ne?
trafikte karsındaki kafa bulur geçtim sanarsın o yüzden uçmamak lazım.
punto tjetle denencekti tht den adam kesin denerim haber veririm dedi yine ses yok.geçmediğiniz araba yok ama iş ciddiye binince de muhattap alıncak adam yok maalesef.2.paragrafı sana yazmadım ilker ama güç eşitleriz senle de deneriz aracım su an stok :) en fazla geçersin ilk defa geçilmedim çok geçen oldu problem değil.140 ı geçerim de demiyorum zaten.ama 125 lik fd6 yla cok güzel eğlenirim.istenilen hız aralığında.ankarada varsa merak eden her zaman söyledim ama yine kimseden ses cıkmayacak o yüzden burada klavyeden öter dururuz :)
125 kere yazdım önceden de yine yazıyorum can sıkıntısı işte