Aynen sesli soyluyemedim ama durum bu valla:)
Printable View
Durum bu degil ama :) ya da sansli bir kesim var bende onu anlamis degilim.Aracdan araca o kadar farketmesi normal olmayan durum aslinda :)
kesinlikle 208 gti diyorum . ayrıca 208 gti benzinde yakıtı cupra dan daha makul.
208 gti güzel araç ama o kadar fiyat farkını hakedecek bir artısı yok bana göre. yağ yakmada araçtan araca değişiyor sanırım, benimki 1 gr eksiltmiyor.
dp+egzos 2013 cupra ile 31 tl'ye 135 km. 4,6 ortalama 22 kuruş yaktım.dizel 207 vardı babamda uzun yolda en son 21 kuruşa düşürebilmiştik.208 gti daha az yakamaz:)
Ikisi arasında seçim yapılacaksa cupra olmalı 208 cidden çok tipsiz
yanlış anlama ama ben bu rakamlara kesınlıkle ınanmıyorum...kendım araca bınmeden denemeden gezmedende ınanmam...benzın 5 lıra benzınlı cıft sarjlı bı aracın bu rakamı yakabılmesı mumkun degıl...bız bosuna dızele bınıyoruz o zaman ?dızel focusum sehırıcınde kasmadan 230 kurus yakıyor...benzın olmus 5 lıra deıdgıne ınansam yarın gıder bunu cok cıddı soluyorum sıfır ıbıza cupra alırım :)
1 sene önce 40 TL ye 160 km yol yaptım karadan Yalova'ya gittim 90 km sabit çok nadir gazlamalı.
Yakaladığım en düşük değer 4.4 litre,inanmayana özelden resmini gönderebilirim saklıyorum :)
Yani Serhan kesinlikle doğru söylüyor,şuan 1.4 122 hp A3 kullanıyorum 2side aynı yakıyor.
şehir içinde 6,5 - 7,0 görüyorum ben. ama gazladığında anlık tüketimi görmek bile istemezsin. ben zaten yol bilgisayarından anlık tüketimi kaldırdım :D
uzundada 22 kurus yakması ıcın 60 70 km hızla gıtmesı lazım bence...normal kullanmda uzun yolda mınımum 28 kurus yakar o araclar benzının lıtresı bellı o degerler ımkansız ben sehırdısında dızelle 4.7 5 lıtre yakıyorum sabıt hızda sehır ıcındede 5.5 5.7
başkan ozaman bi haftasonu çık gel hem bi çayımızı iç bin dene gez inan :)işte sorun orda çift şarjlı bi araba neden yaksın ki kasa hafif motor yorulmuyor 7 ileri. ben 90'da sabit gittiğim zaman devirim 2 lerde oluyor böyle te aşşağılarda:) 2010 1,6 tdci 109 focus'um vardı bir zamanlar cuprayla arasında uçurumlar yok iyi biliyorum:)
şöyle bir şey var,uzun yolda en sevdigim şey müziğimi açıp sabit bi hızla seyahat etmektir.Zaten haftasonları yeterince gazlıyorum o yüzden beklentilerimi oldukça karşılıyor:)