oktavia rs inkilerde oluyor bildiğim üzere 312 mm disk büyük kaliper 1100 tl fakat tek piston ne derece faydası olur bilinmez
Printable View
oktavia rs inkilerde oluyor bildiğim üzere 312 mm disk büyük kaliper 1100 tl fakat tek piston ne derece faydası olur bilinmez
Sadece diskle çok şey değişiceğine ben pek ihtimal vermiyorum
Mesela 2013 GTI larda ön disk 305 mm 11-12 modellerde 288mm var mı hisseden ?
Sanmam
Cupra 288 gti 312 mm ve standart frenlerinde hissedilir fark oldugu soyleniyor ikisinide tecrube edenler arasinda.Ben reklam gibi olmasin diye elimdeki parcayi yazmadim da araba ile beraber vermeyi dusunuyorum zaten :) tabi birde su var 100km/h dan sonrasi cok daha onemli 100e kadar illaki 40 metre altinda duran iyi sayiliyor.Ben 250 civari o hiza gore sert sayilacak bir fren yapmak zorunda kaldim gti la yavaslamasina yavasladi ama asil duran benim kalbim oldu :D istediginiz kadar fren koyun arabalar ufak ozellikle gti durmasina duruyor biraz daha iyi bir sekilde ama onemli olan o durma sekliniz.Bu tarz durumlarda bu arabalari daha guvenli kilmak icin yapilacak seyler fren kadar araci alcaltmak ve down force denen etkiyi verebilecek spoiler kullanmak.
Seat Ibiza IV Cupra 2013 vs VW Polo V R -> Duel 45584503
cupra polo r dan bile iyi frenlere sahip burdan anlayın sitenin güvensizliğini
buda polo ile karşılaştırma yine Cupra önde
Seat Ibiza IV Cupra 2013 vs VW Polo V GTI -> Duel 45583278
Abi bu sitedeki (bu iki arac icin konusuyorum) bilgiler kulliyen yanlis.Buraya guvenipte cupranin frenine guvenme.Orcun kullandi cok memnun kaldi 4 piston brembolardan bende takarim diye aldim sonra araci degistirme karari aldigim icin takmadim ama cupranin 4 piston brembolu halini kullandim tabi re050 ve bilstein spor amortisorunde katkilariyla adami camdan cikartir vaziyetteydi.Sadece kaliper bile bu kadar farkediyorsa seatin opsiyonuda illaki aslinda buna fren koymadik durabilecek bir setup ta var elimizde demek.Standardi gercekten kotu.He neye gore kotu derseniz hothatch sinifina ve aracin agirlik guc oranina gore kotu bence.
Aynen oyle varsin 2 boy yavas gitsin canimdan daha mi onemli bence yol tutus ve fren daha onemli
Cupra'nın frenleriyle yol tutuşu iyi oldu ya,bakalım daha neler okuyucaz bu forumda.
Konuya hort olsun :)
208gti kullanıcıları en yoğun trafikte en uçuk yakıt tüketimleriniz nedir?
Çok yoğun trafik olarak değilde benim tüketimim şu şekilde;
En iyi şehirler arası tüketimim 5.5 litre (Ankara-Beypazarı git gel, Beypazarı şehir içi de dahil)
Ankara-İstanbul git gel + 2 gün İstanbul şehir içi 7.5 litre (Otoyolda arada 200+ hızlar dahil)
Ankara şehir içi dikkat edersem 7-7.5 litre dikkat etmeyip basarak gezersem 8 küsürlerde
İlk iki 10.000 km lik ortalamamın biri 7.4 öbürü 7.6 idi yanlış hatırlamıyorsam ki bunların içinde her türlü sürüş var, İstanbul Park bile :D
Son 5.000 km lik ortalamam şuan 8.3 ama düşüyor, hiç şehirler arası ve ekonomiye dikkat etmek yok :) son zamanlarda biraz şımardım :D
İstanbul Park ortalamam ise 27.1 litre :D :D
Kısacası, doğal olarak, dikkat ederseniz gayet az yakıyor, basarsanız ise bayağı yakıyor :D
benim de benzer Bulut ile benzer değerlerde
şehirler arası yol max dikkat ederek 2kişi 5.8lt
normal ort karışık kullanım 8.2lt
gazlama modunda 12.5lt
İş gidiş geliş güzergahım, özellikle gidişte hafif iniş olduğu için dur kalkta olsa aşırı yakmıyor aracım, şehir içi 5 litrelerle geziyorum dizel clioda, 2-2,5 katına kadar razıyım ama 10 litreleri görürüm diye çekiniyorum. Acayip bir 208gti aşkı var içimde laciver birtane kaput değişmiş var ilanlarda ne kadara kadar alınsa zarar ettirmeden satılır sizce? Lacivert rengi çok yakıştırıyorum o aracı düşünmemin sebebi rengi
Bugün burada bu konuyu okurken gerçekten ülkemizin haline üzüldüm,keşke iki aracada binen ve kullanan kullanıcılar konuşsaydı.Klasik türk insanı bindiği aracı en kral araba olarak görüyor ve diğer arabayı karalıyor şu 208 gti ve ibiza cupra polo gti neyse bu arabalara binerek tecrübe ederek adam akıllı yorum yapın alacakların kafasını karıştırmayın
208 gti by Peugeot Sports'u neden getirmiyorlar bilen var mı? Aynı sorum 308 gti için de geçerli.
Geçenlerde başka bir yerde konusu vardı yazmıştım burda'da paylaşayım dedim.
Matematiksel hesapla.
Ibiza Cupra vergi 5.2800TL 3 Yılda
208 Gti vergi 2.9910TL 3 Yılda
208 gti 3 Yılda çıkan cepden para 94.700TL +2.9910TL= 97.600TL Toplam
Ibiza cupra 3 yılda çıkan cepden para 88.000TL+5.2800TL = 93.200TL Toplam
3 Yıl sonunda 4.400TL ibiza cupra daha ucuz'a geliyor.
1.4 tsi orjinal egzoz,hava filtresi, yaylar elimde mevcuttur.İlgilenen varsa iletişime geçebilir
Beşyüzyedi 7683931