User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: punto 1.3 90hp & 207 1.6 90hp

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Punto al punto, ESP li olan pişman etmez kesinlikle.
    Fusion35 ------> OnurD.

VhpCupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burada sizin için önemli olan nedir? Yani yakıt tüketimimi yoksa aracın performansımı? Yakıt tüketimi yedek parça fiyatında kesinlikle punto derim ancak motor performansı görüntü ve kullanım zevki açısından 207 tartışmasız önde olur, eğer yazılımda uygulamayı düşünüyorsanız hacimden dolayı 207 çok daha avantajlı bence.
    02' Ep3 type-r---00' Gc8---02' Vts---
    05' CooperS---11' Ds3 thp --- 01' S3 1,8t
    03' e46 330ci---13' İbiza Cupra--- 06' 2.5 STİ
    Megane RS

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    punto hele hele Emotion paketli cam tavanlısı çok eğlenceli bir otomobil.. Eski peugeot çalışanı ve yine eski punto sahibi olarak söyleyebilirim ki GP pugdan daha eğlenceli... Pug un motoru hariç hiç bir yeri tat vermiyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    punto daha avantajlı olur ekonomik araç her yönden
    RaceWerks/CTS Turbo/Milltek/Forge

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VhpCupra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burada sizin için önemli olan nedir? Yani yakıt tüketimimi yoksa aracın performansımı? Yakıt tüketimi yedek parça fiyatında kesinlikle punto derim ancak motor performansı görüntü ve kullanım zevki açısından 207 tartışmasız önde olur, eğer yazılımda uygulamayı düşünüyorsanız hacimden dolayı 207 çok daha avantajlı bence.
    yılda ortalama 18-20bin arası yol yapıyorum yakıt tabiki önemli ama ikiside az yakıyor öncelikli olarak dayanıklılık sağından solundan ses gelince arabadan soğuyo insan

Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacimli olmasından dolayı 207 avantajlı gibi gözüküyor ama şahsen iki araç arasından puntoyu tercih ederdim ki 4. puntosuna sahip olmuş biri olarak konuşuyorum zaten

Skydome + 6 ileri 90 hp punto canavar olur bence
    golf 6 sevdasına güzelim tjet kaçırdık ya ona yanarım

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temiz ve bakımlı 207 alın , gerçekten daha iyi bir araç.. Amaan pejo bak sağı solu takırdar , sorunu bitmez derler.. Aldırmayın temiz araç bulduğunuzda
    -Fırat

schizophrenic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında ikiside alınabilecek güzel araçlar kendilerine göre avantajları var .

Hdi ve mjet motorlar bakımları düzenli yapıldıktan sonra ikiside sorunsuz sıkıntısız , İkisininde bakım maliyeti , orjinal parça fiyatı uygun ve bol , Her ikisininde iç hacim ve bagaj hacmi birbirine çok yakın

Performans ve yakıt tüketimi olarak 207 bir kademe daha üstün

Vergi ve donanım zenginliği olarakda punto bir kademe daha üstün

Benim size tavsiyem hangi aracın temizini bakımlısını buluyosanız onu alın Puntonun piyasası 207 ' ye göre biraz daha hızlı

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sıde cam tavanlısı guzel gerçektende pugda fiyatlar daha yüksek sanırım. puntonun satışı daha hızlı olabilir. Parça servis maliyetleri puntonun daha ucuzdur sanırım.
    doğuştan araba manyağı

wrcsinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam hiç düşünmeden punto derim. 1.3 multijet gibi sıkıntısız yedek parçası ve ustası bol bir motor varken fransız grbunu bi araç almak çok mantıklı olmaz

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    punto kesinlikle daha kaliteli bir araç herşey gider değilse sizin için 207 ye bakmayın. evet hacimden ötürü hız arttıkça 207 öne geçmeye başlayacaktır. lakin tipik fransız işte. punto dan ilerleyen km lerde garip plastik sesleri gelmez. ayrıca multijet motoru öldüremezsiniz. bakımsız kaldığında hemen yelkenleri suya indirmez. bakım masrafları çok daha azdır. yıllarca multijet motorlu binek ve ticari araçları kullandık iş yerimizde. eşek niyetine kullandık. 10,000 bakımını 15,000 de yaptırırdı şirket 5 yılı doldurana araç yasa gereği ayrılırdı. en düşük km de ayrılan 360,000 de ayrıldı. motor turbo vs tek masrafıda turbo hortumu patlamıştı 50 tl ya çözmüşlerdi. yıllarca bunları tecrübe ettikten sonra gönül rahatlığıyla dünyadaki en sağlam dizel motorun multijet olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuzenımde 2010 olması lazım 1.4 207 var araba daha 100.000 de değil her tarafında takur tukur sesler geliyo kapıların örtülme sesi mahvolmuş motor desen aşırı sekilde zayıf 1.3 75 hp doblo bile daha iyi yürür ondan punto kalitesiz 207 ekstra kalitesiz

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuzenımde 2010 olması lazım 1.4 207 var araba daha 100.000 de değil her tarafında takur tukur sesler geliyo kapıların örtülme sesi mahvolmuş motor desen aşırı sekilde zayıf 1.3 75 hp doblo bile daha iyi yürür ondan punto kalitesiz 207 ekstra kalitesiz
    1.4 207 arkadasımdada var aynı dertler mevcut kapılar patates, kapı ici dosemeler büzüştü sarktı bişiyler oldu, her 10 15 günde 1 patlayan ampulleri hiç saymıyorum bile klişe oldu artık, motorda aynı berbatlık mevcut artı yag var sagda solda niye nerden atıyosa artık
    1881 - 193

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mj motorlar daha çok yakıyor psa grubu dizellerden. Mesela benim kullandığım araçlarda 1.3 eski kasa doblo 1.6 partnerdan, 1.3linea 1.6 307den fazla yakıyor.
    İki araçta B segmenti ancak 207 C segmentine göz kırpan bir araç bence 307den çok geride değil. Temizini bulduktan temiz kullandıktan sonra 200bin k'larada gelseniz hiç bir yerinden ses gelmez.
    Tasarım, iç hacim olarak yine 207 önde. Ön camın sağladığı ferahlık bambaşka birşey. Puntoda ise direkler görüşe engel olsun diye tasarlanmış resmen. Bagajıda daha büyüktür diye tahmin ediyorum puntodan.
    Hiç düşünmeden 207 bakardım ben. Hele 1.6 110luğu varsa en doğru adres bence.

Bebek koltuğu 4 kişi sıkıntısı demişsiniz gözümden kaçmış. Temiz bulabilirseniz 1.6hdi 307sw alın pişman olmazsınız. Cam tavan vs mevcut, yol tutuşu güvenliği genişliğide iki araçtanda iyidir. Tek dezavantajı model yılının biraz daha eski olması

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +2726293
    Ikisini de uzunca kullanmis biri olarak oyumu puntodan yana kullaniyorum. 207 yi gectim 308 de bile bu trim sesleri kacinilmaz gbi.

NaCTReM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olsam 207 alirdim daha guzel gorunuyor. Ama punto daha sorunsuzdur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)