benimde 2007 cerato u2 115 lik dizelim vardı. Stock bindim. performans ve yakıt olarak ararsın arabanı ama diğer yandan pek fark yok ikisininde frenleri zayıf direksiyon tepkileri zayıf al birini vur birine.
Printable View
benimde 2007 cerato u2 115 lik dizelim vardı. Stock bindim. performans ve yakıt olarak ararsın arabanı ama diğer yandan pek fark yok ikisininde frenleri zayıf direksiyon tepkileri zayıf al birini vur birine.
Abi bizim araçların deposu 55 Lt :)
Bi ara '12 ceed 1.6 crdi otomatik geçmişti elimize, o olsa diyeceğim araç otomatik vs gerçekten pek az yaktıramamıştık kolay kolay..
Cerato44 hocam valla kabaca hesap yaptım, bizim arabanın (1.5 crdi 102'lik) en bakımsız halini göz önüne alsam 1 km'de 30 kuruş yaktı desem şehir içinde, 55 litrelik deponu 4.40 liradan 242 TL'ye fullesen 800-810 km yol gider.
Konu sapmasın ama bence iyi bir ustaya baktırmanı öneririm.. Değerlerin yazdığın gibiyse sıkıntı var gibi sanki.
Performans olarak stock hangi accent era yada cerato vtec 2 yi üzmüş gerçekten merak ediyom :D Bende 1.6 ies var 2 kere accent era (aynı motor oldukları için yazıyorum) ile denedim dizel 160 km hızda 3 boy arkamdaydı nasıl oluyoda vtec2 yi geçiyo merak ediyom. Ceratonun tek artısı dizel olması vtec2 ye kıyasla malzeme kalitesi dış görünüş olarak ceratodan güzel bi araçtır. Ama şunuda unutmayın düzgün bi vtec 2 , 30 milyarken accord almak 2 sindende mantıklı olur bence :)
okan bilader,
kalışta ies olsun vtec 2 olsun erayıda ceratoyu da geçebilir.
140 km hızdan sonra ies devir çevirsede fark etmiyor cerato geçer gider era ile .
fd6 lara kök söktürüyorsa bu crdi motor eralar ceratolar ies i de alırlar.
220 kadran var ceratoda 225 gören abiler var orj stock halde .
Hiç bir stock crdi vtec2yi geçemez.
Denemesek inanacaz size.
tahminimce kalkışda biraz önde olur sonra yakalar cerato geçer
vtec 2 ilk önce fd6 ları alsın stock iken sonra gelsin bence ceratoya nette izliyorum en babası 150 den sonra fd6 ya bırakıyor kendisini ama manueline :)
daha gecen hafta denedım... denedıgım arac benım dıen 1.6 ıeslere kok sokturur ankarada...1.6 ieste headers-komple düz boru-hks son susturucu-fıltre kiti-ırıdyum bujı ve kabloları artı ies 1030 kğ. ben 2 de 50 bastım cıvıc 1 de 50 bastı ıes benım devrımde yalan olcagı ıcın o sekıl bastık bnmde abım oldugu ıcın onemsemedım devır muhabbetını o sekılde 180 190 da tam 1 boy önümde oluyo yalnuız iesler 190 cıvarı cok yavaslıyor gercekten cunku ben 190 a geldıgımde ıyıyıce tamponuna kadar gelmıstım o ara zaten yol musaıt olmadıgı ıcın bıraktık... vtec2 ılk once ıesı gecsınde sonra bıızm dızellerı gecsın varsa ankarada vtec2 manuel ben denerım herdaim
üstad 90 lık mı sendeki focus 110 luk muydu?
ya anlam veremedigim konu su 0 100 de aralarında en az 2 sn fark var fabrika verilerine dayanarak söylüyorum , biri 9.5 vtec 2 nin accent eranın 11.5 görünüyo 2 sn fark yedikten sonra nasıl gelipte geçip gidicek onu anlamıyom.
https://www.youtube.com/watch?v=DXrSLRFfq4o
fabrika verisi 11.8 saniye olan cerato 9.sn cıkıyor.araç stock...
kalkışta seri olabilirsin 140 160 180 gibi hızlara çabuk çıkman önemli diğer cerato videolarını da dikkatli izle anında görüyorlar 210 ları.
Al bi videoda ben atayım ozaman sağlıklı bi 1.6 ies için araçta 4 kişi var ne filtre sesi var ne egzos stock araç 1:56 da basmaya başlıyolar . Varsa eğer merak eden de ies yada vtec geçiyom diyen izmirde her türlü denerim merakınızda giderilmiş olur :)
https://www.youtube.com/watch?v=yIXUSKUoEsY
https://www.youtube.com/watch?v=3Uuy6OUEU8Y
2.5 benzinli diye biliyorum ben o aracı cerato stock halde çok iyi yürümüş, 2.0 bile olsa 140 hp o mondeolar geçemiyorlar.
Ya ben video mideo anlamam sen farklı araçlarla olan kıyaslarını atıyon bin ceratoya 4 kişi bi kadran videosu al bakayım 220 yapabilcekmi ceraton :) Yada diyomki varsa izmirde cerato hem tanışmış oluruz erada olur hemde denemiş görürsün farkı :)
5 kişi klima açık haddinden fazla bağaj yükü varken kayseri otobanda 218 gördüm.
daha hızlısı 2.0 dizeller.
bir önceki kırılan telefonumda kaldı fotosu inanırsın inanmassın sana kalmış.
izmire gelip gidiyorum iş için ama audi şirket aracımla gelıyrum a4 le. iese haksızlık olur denenmez. iyi akşamlar.....
Tm çok elit abi audi şirket aracın a4 vs ies haksızlık olmasında ceraton elit audi şirket aracın a4 ünüde geçiyomu ..... sizede yakşamlar :D
Yazılım yapmayı düşünürseniz uygun fiyattan yapan arkadaşım var sultanbeylide
yazılm + yazılımla egr iptalini 350 lira yaptırtırım
okan kardeş dediğinden birşey anlamadım senin şirket aracı a4 var bende izmire iş için geldiğim oluyor patronu getiyorum vs.
cerato elit kısmına diyorsan ies kullan vtec 2 kullan fd6 kullan ama öncesinde cerato dizeli bir dene ara hızlanmaları felan bir gör sonra gel.
yazılım işi için şuanlık düşünmuyorum enjektörler arıza verdi roketlenmesi azaldı bu ara düzeltince aracımı yaptıracam ...