User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
83 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Cerato crdi honda vtec 2 manuel

Okan.A.A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ceratoyu bilemem ama cok accent kiraladım. Bende size şöyle bişey söyleyim ,sadece gaza bastıgınızda böyle koltuga yapıştırmasına aldanmayın. İbreye bakın nekadar gidiyor ozaman anlarsınız. Önceki mesajımı anlamak istersenizde 34 nolu postunuzdaki son cümleyi okumanız yeterlidir ben yatıyorum iyi akşamlar

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Okan.A.A Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ceratoyu bilemem ama cok accent kiraladım. Bende size şöyle bişey söyleyim ,sadece gaza bastıgınızda böyle koltuga yapıştırmasına aldanmayın. İbreye bakın nekadar gidiyor ozaman anlarsınız. Önceki mesajımı anlamak istersenizde 34 nolu postunuzdaki son cümleyi okumanız yeterlidir ben yatıyorum iyi akşamlar
    keske ankarada olsaydın cok ısterdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okan kardeş sen uyu iyi geceler sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cerato44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://www.youtube.com/watch?v=3Uuy6OUEU8Y

2.5 benzinli diye biliyorum ben o aracı cerato stock halde çok iyi yürümüş, 2.0 bile olsa 140 hp o mondeolar geçemiyorlar.
    aha bizim video, hey gidi tezcan abim beah, bu videodaki kia cerato 1.6 115 lik box yazılım var, mondeo da sahibinin dediğine göre specleri fena değildi, karanlık şekil gelip geçen volvo da benim emektar, o vakitler stocktu, denemede volvo (1kişi) , mondeo (1 kişi) , cerato (2kişi) , cerato gerçekten ciddi yürüyordu box la bile, iyi bir remap le muazzam olur.

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ceratonun ustundeki turbo kasar peynirinden imal edilmis.
    Yazilim yapiliyor bi basiyosun gidiyo turbosu, 12 turbo bozana inanirim yani bizzat kendim sifir turbo takilanaracin turbosunu 10 dakika icinde kirdim. Cerato ya ya stock bincen ya da turbosunu degistiricen, bu kadar berbat bi turbo olmaz yani soyleseler inanmazdim ama durum bu. Yazilim dusunuyorsaniz aklinizda olsun. Isi bilen yazilimci da zaten bunu soyler size.
    If you have no LAG, you have no turbo..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ceratonun ustundeki turbo kasar peynirinden imal edilmis.
    Yazilim yapiliyor bi basiyosun gidiyo turbosu, 12 turbo bozana inanirim yani bizzat kendim sifir turbo takilanaracin turbosunu 10 dakika icinde kirdim. Cerato ya ya stock bincen ya da turbosunu degistiricen, bu kadar berbat bi turbo olmaz yani soyleseler inanmazdim ama durum bu. Yazilim dusunuyorsaniz aklinizda olsun. Isi bilen yazilimci da zaten bunu soyler size.
    Turbonun marka model ne?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turbonun marka model ne?
    Hatirlamiyorum ya modelini.
    Zir stock sadece yazilimli cerato vardi sahibi yazilimdan hemen sonra turbo kirmisti, once revuze edildi turbosu yine kirdi, sonra orj sifir takildi ben denedim o da kirildi falan.. gercekten dayanmiyor ustundeki turbo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatirlamiyorum ya modelini.
    Zir stock sadece yazilimli cerato vardi sahibi yazilimdan hemen sonra turbo kirmisti, once revuze edildi turbosu yine kirdi, sonra orj sifir takildi ben denedim o da kirildi falan.. gercekten dayanmiyor ustundeki turbo.
    sizinki 1.5 miydi 1.6 mı , sanırım turboları farklı, 1.5 teki hatalar, 1.6 motorda giderilmiş olabilir. Ben box ile 60bin km kullanan biliyorum, turbo kırmak bir yana, yağ , filtre değişimlerine bile periyodik devam etti, hiç bir sorun yaşamadı.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzinde binilecekse düzgün bakılmış , kmsiz , lpg takılmamış vtec2 bulursanız bir binin. Hatta yan yana 0 dan basabildiğiniz kadar basın kaça kadar müsait olursa yol.. 0 dan kalkıp da geçmeniz pek mümkün olmaz sonrasında da. 1100 kg civarında , kısa şanzımanlı , sınıfında ciddi güzel yürüyebilen araçtır vtec2.

Dizelde tork ve devir çeviremediği için çabuk vites bitirme durumu ufffff ne hızlıyım ya uçuyorum tribine sokuyor insanı. Yan yana denendiğinde ise değişiyor durum. Yolda benzinli araçlar düşük devirde denk geldiğinizde saplayıp gidersiniz tabiii dizeller ile. Fakat vtec2 de düzgün devirli kullanıldığında ben hiç bir stock dizele yol verdiğimi hatırlamıyorum.

40 tan falan roll yapınca illa ki dizel öne çıkar , açar arayı 2- 3 boy ama devam ederseniz gelip geçecektir vtec2. Bu kadar boklanacak bir performansı yoktur. Sınıfındaki sedanlardan en en iyi 0-100 değeri çıkaran araçtır.

İşin özetine gelirsek direksiyon tepkileri , frenleri , donanımı eksik yanları gibidir. Ben 25.500 e 69000 de tüpsüz vtec2 satmıştım. Piyasası hala böyle olsa 25 liraya belki alınabilir bir araçtır. İes emmesi , headers ve egzoz ile çok farklı keyif verebilir de. Ancak günümüz piyasasında 30 liraya anca belki temiz olabilecek araç almak hiç mantıklı gelmiyor bana. Alın dizel daha güzel bir araç yapın yazılımı onun yerine. En büyük eksisi oluyor uzun yolda kısa şanzıman , 3800 devir gibi 120 km ile gidiyorsunuz. 140-160 sabit gideyim derseniz yakıt bambaşka oluyor ekonomi yerin dibine gidiyor. Dizelle 140 -150 giderken de 5 - 5.5 yakmak çok daha makul..
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alper1001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizinki 1.5 miydi 1.6 mı , sanırım turboları farklı, 1.5 teki hatalar, 1.6 motorda giderilmiş olabilir. Ben box ile 60bin km kullanan biliyorum, turbo kırmak bir yana, yağ , filtre değişimlerine bile periyodik devam etti, hiç bir sorun yaşamadı.
    Dogrudur olabilir, bildigim tek sey aracin cerato oldugu, dizel oldugu ve turbosunun tirt oldugu. Belki modelden modele fark vardir ben hakim degilim kia ya.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2007 kia ceratolar 1.5 değilmiydi ?

bana kalırsa 1.5 olanların vtec2 yi geçme şansı yok en fazla ilk 3 viteste çok iyi torku vardır fazladan okadar

yeni nesil 1.6 crdi olanlar hızlı ve yazılımla ciddi ciddi hızlanıyor

herkes farklı model cerato uzerinden konuşuyor bence

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2005 2006 modeller de 1.5 crdi 2007 2009 arası 1.6 bahsettiğim 1.6 CRDİ.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ist. denemek isteyen varsa ies olsun vtec 2 olsun kapışmak isterim seviyeli düzgün bir şekilde dostça.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.youtube.com/watch?v=1got5_gzDhU
    youtubede bir adet vtec 2 cerato crdi kapışması buldum cerato bir kardeşimin gebzeden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuc normal rollde vtecın hıc sansı yok ...

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin bu careto lar o zaman tsı 122 ilede yürür ? boşuna hayal görmeyin stock a stock vtec2 nin rampa harici yanına yaklaşamassın.

antalyaya yolun düşerse benim otomatik cıvıc le deneriz manuelinden 5-6 boy daha yavaş bendeki otomatik. o zaman pay biçebiliriz.bu işler youtube dan video atıp şu geçer demekle olmaz çıkıp denenilir her araba aynı gitmez. piyasada ne yürümeyen leş arabalar var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin bu careto lar o zaman tsı 122 ilede yürür ? boşuna hayal görmeyin stock a stock vtec2 nin rampa harici yanına yaklaşamassın.

antalyaya yolun düşerse benim otomatik cıvıc le deneriz manuelinden 5-6 boy daha yavaş bendeki otomatik. o zaman pay biçebiliriz.bu işler youtube dan video atıp şu geçer demekle olmaz çıkıp denenilir her araba aynı gitmez. piyasada ne yürümeyen leş arabalar var.
    nıye vtec2 ler 250 bg mıde yanına 1.6 dızeller yaklasamıyo? sacmalayın allah askına yaa yokmu ankarada stock benle denıcek sole cıgerlı manuel bı vtec2 ???

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nıye vtec2 ler 250 bg mıde yanına 1.6 dızeller yaklasamıyo? sacmalayın allah askına yaa yokmu ankarada stock benle denıcek sole cıgerlı manuel bı vtec2 ???
    saçmalamayın derken hayırdır ??

konuyu uzatmanın anlamı yok çıkılır denenir geçersen tebrik de etmesini biliriz ama fazla küçümsedeniz siz vtec2 leri ies leri ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saçmalamayın derken hayırdır ??

konuyu uzatmanın anlamı yok çıkılır denenir geçersen tebrik de etmesini biliriz ama fazla küçümsedeniz siz vtec2 leri ies leri ..
    ben vtec2 ve ıslerı kucumsemedım sen 1.6 dızellerı kucumsedın farkındaysan vtec 2 ye yaklasamaz felan demıssın vtec2 200 bg mıde yaklasamıyo 1.6 dızeller oncekı postumdada belırttım ıesle denememı kaldıkı vtec 2 ıesten yavas bı arac...denıcek olan varsa ankarda vtec 2 lerle herdaım denerım ben

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)