Bu makyaj operasyonunda buyuk degisiklikler olmayacak deniyor anlamadigim yuzde 60 otv ye ne diyorsunuz bence omkansiz
Printable View
Bu makyaj operasyonunda buyuk degisiklikler olmayacak deniyor anlamadigim yuzde 60 otv ye ne diyorsunuz bence omkansiz
İlk resimde 4 kasa ile yanyana gelmiş,,,farlar ve yeni tip m tamponu 3 kasaya geçir,,makyajlı hali böyle bişey olur heralde,,
fiyat olarakta ilk gelenler kazık tarife,,sene sonuna doğru rakamlara gelir,,,
Motorda vs degisiklik olmayacaksa makyaji beklemeye gerek yok bu fiytlara alinir cunku bir daha bu fiyata almak zor gibi
125k civarı fiyatının hakkını bütün kriterlerde veren en iyi araba heralde şu an,,,135k e 320i de çok iyi fiyat,,
Bizim burda maslak ta tim show center ın açık otorparkını borusan kiralamış,,gece güzdüz farketmiyor fabrika gibi çalışıyor taşıyıcılar,,
1 sene boyunca E coupe arayıp 3 ay önce kosiflerden sıfır km melbourne red 316i m paket satın aldım,
Genel izlenimlerimi aktarayım
Artıkları
- O paraya alınabilecek en kaliteli ve lüks araç
- 1.6 Lt turbo 136 hp motor
- Yakıt tüketimi eco pro mode ' a alındığında 6.5 lt lere dahada aşşağılara iniyor kaldı ki normal kullanımda şehir içinde 8 - 9 Lt yakıyor babama ait dizel passatın 6 litre yaktığını düşünürsek bence benzinli araç için çok makul bir yakıt seviyesi. Sport Plus'a alırsanız 1.6 motordan hiç beklemediğiniz bir itiş var. Turbo motorun etkisi :)
- Müzik sistemim Hi-Fi gayet yeterli 2014lerde yeni tip ekran ve bluetooth dan müzik dinleme (öncekilerde yok) ipod usb vs mevcut..
- Malzeme kalitesi zaten tartışılmaz.
- Xenon far yıkama
- Sunroof
- Spor süspansiyon iptali
- Yanları şişirilebilir aşırı rahat nubuk süet spor koltuklar
- 18' jant
- Fonksiyonlu M direksiyon
Eksileri
- Aynalar katlanmıyor
İlk zaman acaba e coupe alamadım pişmanlık yaşarmıyım acaba gibi düşüncelere kapılmıştım şuan inanılmaz memnunum ve iyiki alamamışım diyorum :)
M araçlarda arka perde geliyor mu ?
Bi kırmızı 320i ED M gelmedi koca Türkiye'ye :D
Atmış olabilirim
https://www.google.com.tr/url?sa=i&r...18340654986022
Bununla aynı :)
Hexagon Kumaş / Alcantra döseme. baştan üretim zamanını tutturup siparişi kendinize gore yaptırırsanız perdede olur adaptif cruise ön park sensörü falan filanda
Eger OTV 60 a cıkarsa bu milletin vay haline, almak isteyenler elini cabuk tutsun, yoksa 125 gibi rakamlara bosline 316 satılır gibime geliyor.
Aynen bence de bu fiyatlara bir daha dusmez ama Ocakta ellerinde 2014 stock kalmazsa, ki zannetmiyorum peynir ekmek gibi satısları su anda...
Gecen pazar ve ondan onceki pazar Borusan Avcılardaydım, gercekten her 5 dk 1 araba satıyorlardı, icerde en az 100 kısı vardı...
Ben de aynı ikilemde kaldım, aynı paraya dolu e250 coupe veya sıfır C180 Coupe alabiliyordum ama onumuzdeki sene cocuk falan olursa insallah, tek kapı araba sıkıntı cıkarır, Allah kaza bela vermesin sizede...
Ben alırken 316 kırmızı m paket vardı, ama 320i ed yi bilemiycem.
herkes ayni ikilemde kalmis demekki :) bende ikinci el e250 coupe ve 316i mpaket arasinda gidip gelmistim. kararimdan kesinlikle pisman degilim ama muzik sistemi daha iyi olabilirdi bence de (eski aracim scirocco'nun cok daha kaliteli muzik sistemi vardi - standard dynaudio falan degil)
elektrikli katlanir ayna sonradan yaptiramaz miyiz?
Bende bugün 3.20 ied M pack estoril blue aldim ocak başi teslim
Abi normal M paket olunca ne kadar istiyorlar?? Yarın kendim gidicem de, bir fiyat karşılaştırması yaparım.
Makyaj olarakta; ön farlara led falan gelecektir sanırım. F10'da keskin bir makyaj yapmadılar, buda öyle olacaktır. Güncel C serisine teknolojik olarak cevap verilir.