User Tag List

Sayfa 8/21 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
398 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: F30 316i / 320i ED M Pack

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün gittim sonunda, M Plus Estoril mavi 3.20i için 143.xxx fiyat aldım. Donanım her zaman ki M paketler gibi farklı bir ekstra yok. Ayrıca diğer modeller içinde fiyat aldım, gayet makul seviyelerde bence fiyatlar.

Yılbaşından sonra gelecek ötv zammı hakkında da rivayetler pek iyi degil. Çok samimi olduğumdan satış için demezler zam gelecek diye herhalde Aplan arkadaşlara da tek tek hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşAllah
    Real Cars, Real Roads.

R.S.C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun diyelim. Güzel seçim yaptınız.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    neye fiyat verdiler merak ettim şimdi estroil mplus yok demişlerdi cünkü
    1881 - 193

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neye fiyat verdiler merak ettim şimdi estroil mplus yok demişlerdi cünkü
    Bayiye mahsus bir araç falan olabilir. Kağıt elimdeydi hattada, bulamadın. Koyardım buraya fotosunu. Hi-Fi-elektrikli koltuk falan vardı ondan plus olduğuna eminim
    Real Cars, Real Roads.

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet bir tane arac var 142.500 e birakiyorlar ama acikcasi o fiyat farkina degmez m joy paketten devam

skyviewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracınız hayırlı olsun,2 ay önce arkadaşıma 316m paket estoril aldık 129 verdik ve bize mplustan bahsetmemişlerdi,yeni mi oldu bu plus'lı m paket? arabayı satan kişiye 320ied mpaket var mı diyince bu araba asla mpaket'li satılmayacak mpaket sürtünmeyi arttırdığı bu aracın yakıt ekonomisine ters demişti şimdi yüzünü görmek isterim o kişinin

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun beyler, darısı bize inşallah
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün gittim sonunda, M Plus Estoril mavi 3.20i için 143.xxx fiyat aldım. Donanım her zaman ki M paketler gibi farklı bir ekstra yok. Ayrıca diğer modeller içinde fiyat aldım, gayet makul seviyelerde bence fiyatlar.

Yılbaşından sonra gelecek ötv zammı hakkında da rivayetler pek iyi degil. Çok samimi olduğumdan satış için demezler zam gelecek diye herhalde Aplan arkadaşlara da tek tek hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşAllah
    Herkes birşeyler soyluyor OTV hakkında ama bence de en az %5 lik bir artış olucak gibi, düşünenler ellerini çabuk tutsun 127 ye verilen 316 m joyları yılbaşından sonra 140 gibi fiyatlara çıkablir 2015 model yılı olarak...

Alıntı skyviewer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracınız hayırlı olsun,2 ay önce arkadaşıma 316m paket estoril aldık 129 verdik ve bize mplustan bahsetmemişlerdi,yeni mi oldu bu plus'lı m paket? arabayı satan kişiye 320ied mpaket var mı diyince bu araba asla mpaket'li satılmayacak mpaket sürtünmeyi arttırdığı bu aracın yakıt ekonomisine ters demişti şimdi yüzünü görmek isterim o kişinin
    Ben de kapora verene kadar m joy m plus iki farklı araç oldugunu bilmiyordum, öğrendikten hemen sonra tel actım ama ellerinde sadece plus olarak beyaz renk vardı (316 olarak) onu da ben istemedim.

Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun beyler, darısı bize inşallah
    Amin inşallah, Allah gonlunuze gore versin....
    Coskun ARIKAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle herkes bir şey söylüyor bekleyip Görelim bakalım

gsi_club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu 320 ied hakkinda sizden bilgi almak istiyorum.yazdiklarinizdan anladigim kadariyla performansindan ve yakitindan dolayi 320 ied tavsiye ediyorsunuz.ben bu araci öncelikle babam için düsünüyorum.babam yanima geldigi zamanlarda ve Tr ye ben araba ile geldigim zaman aracima bindigi için bmw ye bir sempatisi olustu.bu yüzden babam bmw 3 serisi almayi düsünüyor.bastan illa 320 d alalim dedi fakat babam senede 10.000 km yapmadigi için ben dizel almanin gerek olmadigini söyledim.
    simdi ben bu arabayi alan arkadaslara sormak istiyorum;
    1)donanimsal olarak neler var?
    2)m joy ve m plus arasindaki farklar nelerdir?
    3)sadece 320 ied m lerde beyaz ve mavi renkleri mi var?
    4)alan arkadaslar bir mahsuru yok ise aldigi fiyatlari yazabilirlermi? öm olarakta olabilir
    konunun biraz acileyeti ve önemi vardir.bu konu hakkinda sizden bir bilgi alabilirsem ya bu hafta sonu yada haftaya istanbula gelecegim.
    bu arada araçlari alan arkadaslara hayirli olsun.Allah hiçbirinize kaza bela vermesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı gsi_club Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu 320 ied hakkinda sizden bilgi almak istiyorum.yazdiklarinizdan anladigim kadariyla performansindan ve yakitindan dolayi 320 ied tavsiye ediyorsunuz.ben bu araci öncelikle babam için düsünüyorum.babam yanima geldigi zamanlarda ve Tr ye ben araba ile geldigim zaman aracima bindigi için bmw ye bir sempatisi olustu.bu yüzden babam bmw 3 serisi almayi düsünüyor.bastan illa 320 d alalim dedi fakat babam senede 10.000 km yapmadigi için ben dizel almanin gerek olmadigini söyledim.
    simdi ben bu arabayi alan arkadaslara sormak istiyorum;
    1)donanimsal olarak neler var?
    2)m joy ve m plus arasindaki farklar nelerdir?
    3)sadece 320 ied m lerde beyaz ve mavi renkleri mi var?
    4)alan arkadaslar bir mahsuru yok ise aldigi fiyatlari yazabilirlermi? öm olarakta olabilir
    konunun biraz acileyeti ve önemi vardir.bu konu hakkinda sizden bir bilgi alabilirsem ya bu hafta sonu yada haftaya istanbula gelecegim.
    bu arada araçlari alan arkadaslara hayirli olsun.Allah hiçbirinize kaza bela vermesin.
    1-servotronic - hands free bluetooth - park, yagmur, far,lastik basınc sensorleri - geri görüş - kararan dikiz - fonksiynel direksiyon - kapı kollarındaki aydınlatma paketi - bixenon far kabaca boyle donanım m joyda

2- plusta gelişmiş gsterge - elektrikli hafızalı koltuk - katlanır ayna -hifi - koltuk ısıtmadan emin degilim

3- mavi sadece m pakette var onun dısında renk hepsi oluyodar ellerinde arac kalmamıs olma ihtimali yüksek

4- 320ied mjoy 135-137, plus olanda 8-10 lira üstü kabaca. plusta sadece beyaz kalmıstı bitmemiştir insallah

senede 10bin kmye yazık günah dizel aynı donanımı almaya kalksan min 60 bin fiyat farkı çıkar. çok bir kullanmıyorsa 3.16 i bile alınabilir.
    1881 - 193

furkane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Xenon - sunroof -metalik renk - geri görüş - bluetooth bunlar standart oldu araçta baz model bu şekilde geliyor bunun fiyatı 122bin'di buna sunroof eklenince 125-126bin tl oluyordu extra olarak sportlıne alırsanız 132bin tl ye (hafızalı elektrıklı ısıtmalı koltuklar - katlanır ayna - hifi - 17'jant - deri spor koltuklargelişmiş gösterge paneli) tüm bu özellikleri m ile birleştiklerinde 141-143bin tl içinden hafızalı koltuğu katlanır aynağı hifi yi çıkardığında 135bin tl ikinci elde biraz değer kaybı var bu yüzden şansımı yeni passat 1.6tdi cam tavanlı comfort araç ile denedim doğuş yine yapıcağını yaptı cam tavanlı az araç getirdi bizim millette olmayanı alıcak ya çıldırmışcasına saldırıyolar arabayı bulan galeriler 110bin lik arabaya 116-120 yazıyor bakalım ne olucak

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese merhabalar,

Ben aracımı pazartesi akşamı teslim aldım 316i m paket, normalde aracım 24 u gibi varış yapacaktı, ben de ocakta teslim alacaktım fakat BMW benim aracın uretimini geciktirmiş ve araç ocak sonu gelir dediler ve fiyat ne olur bilemeyiz dediler. Ben de

çıldırdım, atladım gittim Borusan'a, dedim bana başka bir araba bulun hemen, sansa o gun de baska birisi kaporasını geri alınca araç boşa cıktı, benim istedigim aracın aynısı (M Joy, Sunroof, Estorıil) + olarak da Gelişmiş Gösterge Paneli

olan bir araç denk geldi, 700 TL farkla onu aldım, hersey yolunda gitti ve pazartesi aksamı aracı teslim aldım dedigim gibi...

Aracı aldıktan sonraki izlenimlerim;

1-Surus pozisyonu mukemmel,

2-Gercekten kaliteli hissettiriyor,

3-Estoril renk cok dikkat cekiyor,

4-Hic dikkat etmeme ragmen ilk 100 km de ki tüketim 9.6 lt lerde, ki bunun ileride cok dusecegini dusunuyorum,

5-Bundan once yazılımlı 2012 astra 1.4 gtc kullanıyordum, (172 hp, 251 nm MAHA dyno cıktısı) BMW cok daha yavas geldi, yazılım sart ama garanti olayları vs. korkuyorum acıkcası...

Simdilik genel izlenimlerim bu sekilde, ama bu paraya alınabilecek en iyi sıfır premium segment arabayı aldım diye dusunuyorum.

Dusunenler ellerini cabuk tutsunlar, Borusan kur artışı nedeniyle kendi sabit kurunu arttırabilir, (ben 2.74 luk kurla aldım)
    Coskun ARIKAN

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cosekar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar,

Ben aracımı pazartesi akşamı teslim aldım 316i m paket, normalde aracım 24 u gibi varış yapacaktı, ben de ocakta teslim alacaktım fakat BMW benim aracın uretimini geciktirmiş ve araç ocak sonu gelir dediler ve fiyat ne olur bilemeyiz dediler. Ben de

çıldırdım, atladım gittim Borusan'a, dedim bana başka bir araba bulun hemen, sansa o gun de baska birisi kaporasını geri alınca araç boşa cıktı, benim istedigim aracın aynısı (M Joy, Sunroof, Estorıil) + olarak da Gelişmiş Gösterge Paneli

olan bir araç denk geldi, 700 TL farkla onu aldım, hersey yolunda gitti ve pazartesi aksamı aracı teslim aldım dedigim gibi...

Aracı aldıktan sonraki izlenimlerim;

1-Surus pozisyonu mukemmel,

2-Gercekten kaliteli hissettiriyor,

3-Estoril renk cok dikkat cekiyor,

4-Hic dikkat etmeme ragmen ilk 100 km de ki tüketim 9.6 lt lerde, ki bunun ileride cok dusecegini dusunuyorum,

5-Bundan once yazılımlı 2012 astra 1.4 gtc kullanıyordum, (172 hp, 251 nm MAHA dyno cıktısı) BMW cok daha yavas geldi, yazılım sart ama garanti olayları vs. korkuyorum acıkcası...

Simdilik genel izlenimlerim bu sekilde, ama bu paraya alınabilecek en iyi sıfır premium segment arabayı aldım diye dusunuyorum.

Dusunenler ellerini cabuk tutsunlar, Borusan kur artışı nedeniyle kendi sabit kurunu arttırabilir, (ben 2.74 luk kurla aldım)
    Öncelikle hayırlı olsun aracın güle güle kullan çok memnun kalıcaksın emin ol

Eco mode'a bant yapıştır kürdan sok :P gerçekten yakıt fark ediyor ama bariz çekiş düşüyor
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    biri kırmızı almış enazından Maşallah. buarada Dragger görmesin
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biri kırmızı almış enazından Maşallah. buarada Dragger görmesin

Türk ve Galatasaraylı biri başka renk almaz

Ben alırken 5 6 tane mavi bir sürü beyaz kırmızı 1 taneydi gittim baktım her yerde mavi var beyaz siyahtan bıktım kırmızıyı aldım ama fazla dikkat çekiyor rahatsız ediyor

gsi_club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-servotronic - hands free bluetooth - park, yagmur, far,lastik basınc sensorleri - geri görüş - kararan dikiz - fonksiynel direksiyon - kapı kollarındaki aydınlatma paketi - bixenon far kabaca boyle donanım m joyda

2- plusta gelişmiş gsterge - elektrikli hafızalı koltuk - katlanır ayna -hifi - koltuk ısıtmadan emin degilim

3- mavi sadece m pakette var onun dısında renk hepsi oluyodar ellerinde arac kalmamıs olma ihtimali yüksek

4- 320ied mjoy 135-137, plus olanda 8-10 lira üstü kabaca. plusta sadece beyaz kalmıstı bitmemiştir insallah

senede 10bin kmye yazık günah dizel aynı donanımı almaya kalksan min 60 bin fiyat farkı çıkar. çok bir kullanmıyorsa 3.16 i bile alınabilir.
    öncelikle cevabiniz için tesekkür ederim.dediginiz olarak m joy alinmasi daha mantikli gözüküyor.peki m joyda gri renk, sunroof ve ön park sensörüde alabiliyormuyuz?
    dedigim gibi babam senede 10.000 km yapmiyor.suan ilk sahibi oldugumuz 2000 model Passat 13x.xxx km de ve inanin bu kmlerin çogunu 6 sefer belçikaya gelerek yapmistir.ayda yilda bir uzun yola gider.316 demissiniz fakat babam brz seri olan araci sever.aradaki fiyat farkina bakarak 320 ied almak daha mantikli geldi bana.peki vermis oldugunuz fiyatlar her bmw servisinde aynimidir?

Alıntı furkane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Xenon - sunroof -metalik renk - geri görüş - bluetooth bunlar standart oldu araçta baz model bu şekilde geliyor bunun fiyatı 122bin'di buna sunroof eklenince 125-126bin tl oluyordu extra olarak sportlıne alırsanız 132bin tl ye (hafızalı elektrıklı ısıtmalı koltuklar - katlanır ayna - hifi - 17'jant - deri spor koltuklargelişmiş gösterge paneli) tüm bu özellikleri m ile birleştiklerinde 141-143bin tl içinden hafızalı koltuğu katlanır aynağı hifi yi çıkardığında 135bin tl ikinci elde biraz değer kaybı var bu yüzden şansımı yeni passat 1.6tdi cam tavanlı comfort araç ile denedim doğuş yine yapıcağını yaptı cam tavanlı az araç getirdi bizim millette olmayanı alıcak ya çıldırmışcasına saldırıyolar arabayı bulan galeriler 110bin lik arabaya 116-120 yazıyor bakalım ne olucak
    Passat düsünmüyoruz çünkü 14 senedir kullaniyoruz.brz degisiklik açisindan bmw yi sordum.vermis oldugunuz cvb için tesekkür ederim.bu durumda ya m joy alinmali yada sportline diyorsunuz anladigim kadari ile.peki bu vermis oldugunuz fiyatlar her bmw servisinde aynimidir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyat her yerde aynı değil o biraz sizin pazarlığınıza bakıyor. Berkan kırmızı m paket var mı dedik yok dedi ya yoksa bende kırmızı alacaktım hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah . Bende bekliyorum bakalım Ocak ayının BAŞINDA gelecek inşallah .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler