cosekar Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhabalar,
Ben aracımı pazartesi akşamı teslim aldım 316i m paket, normalde aracım 24 u gibi varış yapacaktı, ben de ocakta teslim alacaktım fakat BMW benim aracın uretimini geciktirmiş ve araç ocak sonu gelir dediler ve fiyat ne olur bilemeyiz dediler. Ben de
çıldırdım, atladım gittim Borusan'a, dedim bana başka bir araba bulun hemen, sansa o gun de baska birisi kaporasını geri alınca araç boşa cıktı, benim istedigim aracın aynısı (M Joy, Sunroof, Estorıil) + olarak da Gelişmiş Gösterge Paneli
olan bir araç denk geldi, 700 TL farkla onu aldım, hersey yolunda gitti ve pazartesi aksamı aracı teslim aldım dedigim gibi...
Aracı aldıktan sonraki izlenimlerim;
1-Surus pozisyonu mukemmel,
2-Gercekten kaliteli hissettiriyor,
3-Estoril renk cok dikkat cekiyor,
4-Hic dikkat etmeme ragmen ilk 100 km de ki tüketim 9.6 lt lerde, ki bunun ileride cok dusecegini dusunuyorum,
5-Bundan once yazılımlı 2012 astra 1.4 gtc kullanıyordum, (172 hp, 251 nm MAHA dyno cıktısı) BMW cok daha yavas geldi, yazılım sart ama garanti olayları vs. korkuyorum acıkcası...
Simdilik genel izlenimlerim bu sekilde, ama bu paraya alınabilecek en iyi sıfır premium segment arabayı aldım diye dusunuyorum.
Dusunenler ellerini cabuk tutsunlar, Borusan kur artışı nedeniyle kendi sabit kurunu arttırabilir, (ben 2.74 luk kurla aldım)