Kırmızı M yokki olsa
Bir tane 316 vardı işte, 320 hiç gelmedi sanırım![]()
Kırmızı M yokki olsa
Bir tane 316 vardı işte, 320 hiç gelmedi sanırım![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
aynı olur cok muhtemel belki ufak kırpmalar olabilir ama sanmıyorm çok iki farklı bayide aynı fiyatı aldıgım oldu cünkü.
dediklerinin alayını alabilirsin ama ellerinde oyle bir arac muhtemelen olmdıgı için 2015 fiyatı kimbilir neolur
eklemeyi unutmusum buarada 135-137 dedigimde sunroof var opsiyon olarakön parkda cok nadir gördüm anca sipariş kısmında denk getirmen gerekir buda yine dedigim gibi 2015 şubat ve fiyatı kim bilir
![]()
1881 - 193∞
Aynen araba daha 150 km de, belki de ondan yakıtı biraz fazladır...
Bu arada size de Allah kaza bela vermesin, kırmızı cok farklı,
Bir de bu ses sistemi işini napacagız ya? Kesinlikle değiştirmek istiyorum, sizin var mı boyle bi dusunceniz?
Ayıp ettin şimdi, ben de Galatasaray'lıyım ama mav aldım![]()
Hadi bakalım inşallah, kazasız belasız
Aynen sadece 1 tane derili kırmızı 316 vardı ben alırken, belki simdiye o da satılmıştır...
Ben alırken bana soylemişlerdi, on park sensorlu gelecek 1 tane bile araba yok...
Bir de Borusan sabit kurunu 2.79 a cekicek diye bir duyum aldım, dun yakın bir arkadasım Borusan'dan aracını teslim almaya gittiginde ona soylemisler, gerçi 2000-3000 tl arası fark eder gibi ama olsun az rakam degil yine de...
Bu da benim aracın resimleri;
Borusan'dan ilk aldıgım hali,
Buda ertesi gun işyerindeyken çektiğim;
![]()
Coskun ARIKAN
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
Gs li ama mavi araba sahibi arkadaş) Şaka bi yana rengi çok güzel ama beyaz gibi çok çoğaldı zaten kırmızı olmasayadı bende mavi alacaktım..
Müzik sistemine gelince Bluetooth dan iphone u bağla telefonun ayarlarından eq ayarlarıda yap dinle abi kaliteli mp3 le bence yeterli çalıyor baktın olmuyor harman kardon yolları taştan![]()
Photo 17.12.2014 13 50 25 by achmed79, on Flickr
boyun fıtıgı oldumama kırmızı bi başka duruyo maşallah kazasız belasız
konu sahibi arkadaşımın mavisidde hayırlı olsun kazasız belasız
bmw çocukluk aşkım ölmeden bineriz herhalde![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Hay masallah hepsi birbirinden guzel.ocak şubat gibi ben de 2008 2009 3 20 düşünüyorum nasipse. Tabi bu kasanin durusu bi baska
TB4BSA
gelişmiş olmayanı gördümde kurcalamadıgım için bilmiyorm detayını ama kabaca
devir göstergesinin altındaki anlık yakıt tüketimini gosteren kısımda elektronik gelişmiş gos. olanlarda
olmayanda daha ufak bir ekran var
mesela bak bunda var hız kadranının altına bakarsan direk anlarsın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92476588/detay
bundada yok ufak ekran
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91206173/detay
1881 - 193∞
Hey masallah kırmızı yanıyoooo beAllah nazarlardan saklasın,
Bluetoothtan hem telefonun hem de arabanın ayarlarını yaptım ama yinede yetmiyorbundan onceki astramın ciddi sekilde ses sistemini özlüyorum...
Allah razı olsun, cümlemize, daha iyileri sizin olsun İnşallah...
Coskun ARIKAN
Bizde hayirlisi ile bir araci opsiyonladik kaporasini verdik.her ne kadar ben babama mavi rengini alalim desemde babam mineral griyi seçti.normalinde önümüzdeki hafta teslim edilecek.bu arada bir tane araç kalmış elerinde beyaz renk m plus.dün 19 un aracin 2 saatte bitmeside bana saskinlik verdi onu da demeden edemeyecegim.
Bu arada mesaji editleyemedim.bu araçlarda hiz sabitleyici olmamasi beni sasirtti brz.1000 tl gibi bir fiyat verdiler.sonradan takilan hiz sabitleyici orjinal gibi dururmu?
hız sabitleyici zaten orjinal oluyor, eğer ebaydan alırsanız yarısından az fiyata kendiniz az bi beceri ile halledersiniz
Şu an 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 konuk)