emre adaş gideriz birlikte bursaya denemeyegerginliğe hiç gerek yok. eminim çok güzel deneme olacaktır. Semih başkanla oturup çay içeriz hep birlikte videoyu bekliyoruz.
doğuştan araba manyağı
Ben sizi yalanlamak için koymadımki verileri
Sadece Audi nin resmi verilerinin ne kadar iyi olduğunu söylemek için koydum
Ve yineliyorum eğer veriler reeldede gerçekse çok çok iyi demek
A7, CLS Brabus yazılımlı halinden 0-100 olarak yaklaşık halen %10 daha hızlı..
O yüzden zor rakip diyorum ama tekrarlıyayım kağıt üstündekilerle gerçekler her zaman aynı olmuyor
Kağıt üstünde bakarsanız cls 350 cdi 4 matic in std Polo GTI geçmesi gerekir diye düşünürsünüz ama 200 e yakın hızlara kadar asla geçemez![]()
4 maticlerin hem aktarım kaybından hemde ağırlık dezavantajından biraz daha yavaş olduğu gerçek. Ama şimdi bende baktım audinin sitesine a7 nin değerleri gerçekten iyi duruyor asıl bizim onla denememiz daha zevkli olur ikiside dizel devirler tutar ağırlıklarda denk... Sirocco eğer a7 yi geçer ise benim hiç sirocco ile denememe gerek yok![]()
video çekemedik ama güzel çekişmeli denemeler oldu 8 10 kere basılmıştır devir vites uyuşmazlıkları oldu bi 2 defa ama genel anlamda semih benimde takip ettiğim kadarıyla bastıkları gibi bi anda açılma olmuyor ama semih azar azar öne geçiyor 220 ye kadar 2 boy önde oluyor sonrasında a7 geliyor 245 gibi geçmeye başlıyor baya bi denediler genelde hep böyle oldu dönerken semihin araba biraz ısınınca kafa kafaya gittiler birde bayır aşağı semih 240 a kadar geçilmiyor bayır yukarı a7 hemen yanında bitiyor dedi semih ben yetişemedim o kısma insan gibi gitmiyorlardımaşallah 2 makinayada
Özet olarak geçiyim hemen
Toplamda 10 defa bastık sanırım.genel olarak 2-3 boy önde oluyorum.245-250 lerde yakalayabiliyor.
60-70-80-90-100 hep farklı farklı devir ve viteslerde bastık 245-250 gibi yanımda oluyor.basar basmaz öne çıkıyorum.geri dönüşteki bastıklarımızda aracım iyice ısınmıstı kafa göz gittik ancak a7 arabaysa bizim ki ne arkadaş.
Aynaya baktıgımda kafa yukarda deli gibi geliyor arkadandizel olmasına ragmen sesi duymanız gerekiyor
Ömer maşallah kardeşim aracına![]()
Dr.Ecu
ben 200 220 gibi a7 yakalar diyordum ama 240 250 de yanına gelıyorsa rocco baya iyi yuruyormus masallah
A7 demekki a6 dan yavas masallah araclara ozellikle roccoya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)