User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
122 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Volkswagen vs Bmw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kağıt üstünde kalite vs olarak karşılaştırabiliriz bence ama iş almaya geldiğinde makas çok açılıyor. mesela en uygun bmw 3 123.000 tl gözüküyor listede, en pahalı jetta ise 90.000(???) tl. yani böyle bir durumda bile aralarında bir araba fark var. bmw'ye o kadar para vermeyi kararlaştırmış biri vw'e gittiğinde direk passat' a bakar
    3 serisi ile jetta???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 serisi ile jetta???
    yukarıda bu şekilde bir sınıflama yapıldığı için yazdım bu yorumu

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yukarıda bu şekilde bir sınıflama yapıldığı için yazdım bu yorumu
    opsiyonlarla beraber 100 e bi hayli yaklaşıyo jetta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim yıllardır bildiğim Passat 3 serisi ayarındadır, jetta-golf türevleri de 1 serisi gibi bir konumdadır. Runflatten bahseden, aynı zamanda da kullanıcısı zaten, arkadaşa %1000 katılıyorum. Runflat nasıl bir lastik çözemedim. Patladığında işe yarıyor da patlamadığı müddetçe de çok tehlikeli bence... Ben bir kaç kere tecrübe etmiştim o lastikleri konfor konusunu bilmiyorum ancak sanki toz toprak içinde gidiyormuş gibi kayma hissettiryordu... Uygun sıcaklığa da çok geç ulaşıyor sanırım. Öyle lastik olmaz olsun ya ben hiç beğenmemiştim. Belki zamanla gelişmiştir runflat ler ama büyük bir önyargım var o lastiklere... Yeni passata bakamadım ama Golf'ün orta konsolu gerçekten kaliteli... VW kendi marka gamın da ki araçların bazı bölgelerinde ciddi kalite uyguluyor. Bu bi strateji tabi ki. Golf6 nın göğüslüğünde ki kaliteyi ben o sınıf başka araçta görmedim açıkçası. Ancak eniştem countryman ve 1 serisi arasında karar verirken çok gittik geldik denedik bmw leri... Son passatı görmedim ancak 1 serisi bana çok kaliteli geldi yani golf ile kıyaslamam mümkün bile değil gibiydi benim için. BMW ambleminde ki ilizyona mı takıldım bilemiyorum ama çok janjanlı görünmese de elle dokunduğunuz her yer gayet iyiydi... Bence BMW şu anda her alanda iyidir herhangi bir VW den... Audi yi bilemeyeceğim. Audi de zaten VW BMW ye karşılığı olduğu için buradan da bir çıkarım yapılabilir.

SerkanKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    A4 = Jetta değil. A3 Sedan = Jetta denebilir. Jetta içi geniş diye A4 le kıyaslamak yanlış.

A4 = Passat.

Senin mantığına göre Superb in rakibi de S class olur
    SuperB de passat' ın skoda versiyonu...

A4, 3 Serisi, Jetta, Octavia aynı segment arkadaşlar. A3 sedan da Rapid le aynı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerkanKurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SuperB de passat' ın skoda versiyonu...

A4, 3 Serisi, Jetta, Octavia aynı segment arkadaşlar. A3 sedan da Rapid le aynı.
    Vallaha 15 yıllık bilgilerimi sorgulattın bana dostum... a3 rapid ile, A4-3 serisi jetta octavia ile, Passat-sperb A6 e 5 serisine mi rakip yani? Yok artık...

omco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F20 1 - golf7 - 8v a3 (kendi aracım) üçü de devamlı bindiğim yeteri kadar kullanma fırsatı bulduğum araçlar. Bana göre hepsinin kendine göre avantajları/dezavantajları var, bu sınıfta hiçbirine diğerlerinden açık ara üstün diyemem. Kişinin standartları da etkili değerlendirirken, sportline 1 serisi olan yakın bir arkadaşımın ablasında ambition 8v var. Ona göre a3 daha üstün (özellikle ses sisteminde, ikisi de standart ses sistemi) ve yol tutuşu daha iyi ama F20 olan kuzenime göre audi çöp abimde f30 320ied eşinde highline b7 passat var, rwd olmasının da etkisiyle tabi ikisinden birini tercih edecek olsam tabiki f30'u tercih ederim. Ama şu an yaşım 35-40 üzeri olsaydı tek araç olarak veya haftasonu arabam varsa günlük f30 mu b8 mi deseler dolu bir b8'i ciddi düşünürdüm tasarımı çok hoşuma gidiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallaha 15 yıllık bilgilerimi sorgulattın bana dostum... a3 rapid ile, A4-3 serisi jetta octavia ile, Passat-sperb A6 e 5 serisine mi rakip yani? Yok artık...
    Rakip olamaz zaten Mercedes BMW nin modelleri ezer. Benimde jettam var bu yorumu jetta kullanıcısı olarak yapıyorum. Klasmanlar böyle işte. SuperB ve Passat 3 le C klasmanında olabilirmi ? Jettayla Octavia nerde kalıcak ozaman???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rakip olamaz zaten Mercedes BMW nin modelleri ezer. Benimde jettam var bu yorumu jetta kullanıcısı olarak yapıyorum. Klasmanlar böyle işte. SuperB ve Passat 3 le C klasmanında olabilirmi ? Jettayla Octavia nerde kalıcak ozaman???
    Şimdi şöyle anlatayım A3-golf-jetta-Octavia-leon aynı şasiyi kullanıyor ve aynı sınıftalar. Motor gamları, nispeten fiyatları da daha yakındır. Elbette kasaları farklı olduğu için ölçüleri farklıdır. A4-passat-superb de aynı şasiyi kullanır ya da kullanacak (yeni platforma geçildi A4 yeni modelde geçer büyük ihtimal) Mercedes BMW nin modelleri ezer filan konuyu saptırıyor. Superb passat, 3 ile c ile neden aynı klasmanda olamıyor peki? Boyutlarında dolayı mı? Yoksa benim bilmediğim ne var diye tarıyorum arama motorlarını filan ama yok yani bence çok yanlış gidiyorsun...

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A3 Rapidle mi? Hiç güleceğim yoktu.

Rapid Clio ile aynı segmentte olur anca.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abilerim etmeyin eylemeyin

Focus - Astra - Jetta C segmentidir

3 serisi - C serisi - Passat - Alfa 159 (eskiden 156) D segmentidir.

156 da o boyutlarıyla Focus - Civic rakibidir mi diyelim göz kararı ?
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklım çıktı rapid ile A3 ü aynı sınıfta diye görünce...

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o degılde konu mercedes ve dıgerlerı hıtabını tekrarlamış oldu

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba kültürü yerlerde olan bir ülkede yaşıyoruz.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi bakıyım dedim de cidden D segment mercedes C - BMW 3 - passat - superb olarak geçiyor yanlış bilgi verdik iyimi 3' e karşılık passatsa passatı alırım direk

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ben 2013 de 3 serisi yeni iken önce ona baktım dolusu 106.500 dü. C serisi eski kasaydı ve dolu amg paketi Palladium grisi 106.500 dü. Ben 90.000 tl ye cam tavan, katlanır aynalı zenonlu vs lı onlardan dolu cc aldım. Şimdi o araçların 2. Elleri benimkinin altına düştü. Benimki 0 halinin üzerinde. Araç olacaksa hepsinden çok daha iyi
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi bakıyım dedim de cidden D segment mercedes C - BMW 3 - passat - superb olarak geçiyor yanlış bilgi verdik iyimi 3' e karşılık passatsa passatı alırım direk

Tebrik ediyorum.

Bilmeyip de açıp bakıp sonra doğrusu buymuş haklıymışsınız diyebilen insan kaldı mı böyle
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    segment kavramını iyi özümlemek lazım, arkadaş yukarıda gayet netçe açıklamış. bende vw nin, düşük segmentlerde, premium firmalardan geri kalmadığını düşünenlerdenim. C ve D segmentindeki, bmw ve mercedese hiç sahip olmama rağmen, çok uzun süre , inceleme ve test etme imkanları buldum. Premium firmalarda kalitenin son 10 yılda ciddi düştüğü kanısındayım, ilk bakış olarak premium hissiyatı kesinlikle çok iyi, ancak gerek detaya girildiğinde , gerekte uzun süre kullanımlar sonrasında, bu düşünce haklı çıkıyor. Ben iyi arabaların E segmentiyle başladığını düşünüyorum, ne 5 serisi, nede E serisine , muhadil bir araç görebilir veya olumsuz eleştirebilirim. Bence kusursuzlar.

Focus4171 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 1.16d ed sahibiyim. Fakat marka dışında Golf'e üstünlüğü yok bence. Sadece arkadan itiş olması güzel, oda göreceli bir kavram. Aracım BMW diye çokta övünüp, lafını yapıp abartacak bir durum yok. Bu segmentin yaratıcısı zaten Golf bunu herkes biliyor. Elbette adamlar yıllardır liderliği vermemek için daha çok özen gösterip daha detaylara önem vereceklerdir. Efsane sonuçta kim ne derse desin. Aynı durum Passat içinde geçerli. Güncel B8 Highline'nı, 3 serisine bugün değişirim. 5(Ondan da soğudum artık),7,Z,M serileri dışında araç almadığım sürece BMW'ye binmiş saymam çok kendimi. Niye 1 serisi aldın diyecek olabilirseniz. Obu bende bilmiyorum Ama şimdiki aklım ve imkanım olsa Golf Higline alırdım. Piyasa ve Fiyatlar *****
    eleştiri gizli hayranlıktır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)