User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
122 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Volkswagen vs Bmw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Passatin vitesinin ordaki kotu plastik f20 de yok onu ne yapacagiz yani burada elmayla armutu kiyasliyorsunuz ve iyi diyorsunuz, malzeme kalitesi kime gore neye gore iyi? Bana gore de f20 iyi. A3 le a serisinin ici daha iyi dersiniz eyvallah ancak vw le kiyaslamak cok abes, ayni pejonun arabayi susledigi gibi leonu susleyip satiyorlar, bana gorede bmw bu sinifta tek cunku surunce cocuk gibi yuzunuzu gulduren tek arac. A3 um vardi sacma salak basit iki sikinti cikardi, ilki 120-130 arasi kimsenin cozemedigi ruzgar isligi, ikincisi de dusuk hizlarda saga donerken gelen tirilti sesi, ikinciye servis benzin hortumlarini sunger sardi oyle cozdu. O kadar da kaliteli degil en azindan kotu f20 de bunlar yok.Alt sinifta mercedes, a3 filan f20 ye tercih edilebilir de birakin passati hatta a4 u burada 100-150 liraya sifir araba alacak olsaniz eminim m paket f30 alacaksiniz. Bi ust siniftada e serisi ile 5 serisi, a6 degil. Ust sinifta lider belli s klasse.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.S.C Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler golfu bende çok severim almak içinde baya niyetlendik ama bmw 1 serisininide malzeme kalitesini değerlendirirken 3-5-7 serisi ile karşılaştırmayın yanlış yaparsınız.Ki malzeme kalitesi açısından ben bi eksik göremiyorum. Golf biraz daha tasarım odaklı olduğundan göze hoş gelebilir. Ama yolda giderken kimse Dur şu kapı altı plastikleri bi mıncıklayayım demiyor. Birde bmw nin en boşu ile Golfu kıyaslıyor arkadaşlar.

Aslında BMW istediğini almış Golf müşterilerine BMW satabilmiş. Bunuda En önemli kozu olan sürüş dinamikleri ve marka imajını kullanarak yapıyor.

Kusura bakmasın kimse ama denk bi değerlendirme Asla olmayacak bu 2 araç arasında. Ayrı dünyaların araçları.

Doldurun 1 serisini harman kardondan M technik altyapıya kadar. Ondan sonra koyun fiyatları yanyana Kim nereye gelmiş fiyat olarak anlaşılır o zaman.

Ama şuda var Bu sınıfın en büyük temsilcisi Golfun iç mekan genişliği olsun. Daha ucuz fiyata sunduğu konfor olsun 1 serisinden iyi tabikide. Ortada şaft var arkası dar Ama niye?

Arac ön arka %50 %50 olsun diye Viraja girince kafadan kaymasın Kullanabilen keyfini çıkarsın diye. Bmw alan kişinde pek umrunda değil aracın her açından çok rafine olması.

Ha olmuşken hepsi olsun isteye görede araç yapıyor. Aynı kasada 1.5 motorda var 3.0 motorda var

Golf hiç bir zaman BMW ile kıyaslanacak bi araç değil Ama kendi sınıfında standartları belirleyen bi arac.

son olarak bmw 3 den de değil 5 serisinden başlar. Mercedesdede E serisinden başlar.
    Bmw 1 serisini satarken sadece sürüş dinamiklerimi satışını belirliyor yada rwd olmasımı, bmw müşteri kitlesi forumlardanmı ibaret? Geçen başka biryerdede konuştuk rwd olduğunu bilmiyor bile müşteri zaten fwd olucak bundan sonra 1 serisi, satışlarımı düşücek yoo, pazar araştırması hiçmi yapmıyor koskoca firma

onun için 135m filan alan kitle dışında bahsettiğimiz konular aracın satışını çok arttıracak kriterler değil alan kişi bmw adı olduğu için alıyor, yoksa o logoyu sök objektif değerlendirme yapıcak kişi sayısı çok azdır..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Passatin vitesinin ordaki kotu plastik f20 de yok onu ne yapacagiz yani burada elmayla armutu kiyasliyorsunuz ve iyi diyorsunuz, malzeme kalitesi kime gore neye gore iyi? Bana gore de f20 iyi. A3 le a serisinin ici daha iyi dersiniz eyvallah ancak vw le kiyaslamak cok abes, ayni pejonun arabayi susledigi gibi leonu susleyip satiyorlar, bana gorede bmw bu sinifta tek cunku surunce cocuk gibi yuzunuzu gulduren tek arac. A3 um vardi sacma salak basit iki sikinti cikardi, ilki 120-130 arasi kimsenin cozemedigi ruzgar isligi, ikincisi de dusuk hizlarda saga donerken gelen tirilti sesi, ikinciye servis benzin hortumlarini sunger sardi oyle cozdu. O kadar da kaliteli degil en azindan kotu f20 de bunlar yok.Alt sinifta mercedes, a3 filan f20 ye tercih edilebilir de birakin passati hatta a4 u burada 100-150 liraya sifir araba alacak olsaniz eminim m paket f30 alacaksiniz. Bi ust siniftada e serisi ile 5 serisi, a6 degil. Ust sinifta lider belli s klasse.
    e serisi dedin işler karıştı a 6 dan hangi konularda üstün mesela..

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 serisinin kronik hatalarını tek tek yazalım mı mesela? Madem kullanıyorsun zaten bilmen lazım.
    Her aracın kronikleri, beğenilmeyen noktaları vardır. Burada konuşulan mevzu başka ama bilmem farkında mısın?
    Sürüşten keyif alan adam için 1 serisi okey diyor herkes aksini iddia eden yok.
    Ama olay rafine olsun, sessiz olsun, içi kaliteli olsun, aksın gitsin deniyorsa Golf ile 1 serisi kıyasa bile giremez.

1 serisi bmw falan değil ama golf vw. Bu cümlenin alt metni herşeyi açıklıyor aslında.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir Vw hayranı ve kullanıcısıyım aynı zamanda küçüklükten beri Bmw fanıyım Audi ya da Vw de olsa eğer ki amacım sürüş keyfi değilse yani çıkıp sağda solda yanlamayacaksam kesinlikle Bmw almam Audi ve ya Vw tercihim olur.Benim için Bmw yi diğer araçlardan ayıran tek sebep arkadan itiş olması Bmw lerin tümü önden çekiş olsa Hiç bir Bmw ye fazladan para vermek istemem özellikle 1 kasa için konuşursak rakipleri bir çok konuda üstün Bmw den.(VW ve AUDİ nin önden çekiş araçlarını baz alarak yazdım 4 çeker düşünürsem yine BMW tercih etmem)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Audi, bmw, mercedes ulaşılabilir premium markalardır. Vw bu markaların kalitesine yaklaşabilen ve premium olmasada premium hissettiren, yakın fiyattaki rakiplerinden donanım olarak eksiklikleri olsada kalite olarak çok daha üstün araçlardır. Görüntü olarak vw daha kaliteli gelebilir göze ama bütüne bakınca bmw her konuda daha kalitelidir. Bugüne kadar 3 farklı vw modelini uzun süre kullandım. Hepsi belli bir km sonra trim sesi yapmaya başladı. 200000 km'de bmw'ye bindim araçta tık yok. F30 kasa bmw ile istediğin derinlikte çukurdan, kasisten geç süspansiyondan takır tukur sesler çıkarttıramazsın. Yani premium her zaman premiumdur ama parası olmayan içinde vw çok güzeldir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 serisinin kronik hatalarını tek tek yazalım mı mesela? Madem kullanıyorsun zaten bilmen lazım.
    Her aracın kronikleri, beğenilmeyen noktaları vardır. Burada konuşulan mevzu başka ama bilmem farkında mısın?
    Sürüşten keyif alan adam için 1 serisi okey diyor herkes aksini iddia eden yok.
    Ama olay rafine olsun, sessiz olsun, içi kaliteli olsun, aksın gitsin deniyorsa Golf ile 1 serisi kıyasa bile giremez.

1 serisi bmw falan değil ama golf vw. Bu cümlenin alt metni herşeyi açıklıyor aslında.
    Benim aracimda yok o kronikler, neymis bu bir serisi ya ne dandik arabaymis. Baya baya sessiz tisir tisir gidiyor, herkes otomobil elestirmeni olmus, e gidin 100 kagida golf alin niye f20 aldiniz? Bir aracin bmw logosu olmasi zaten otomatikman biseylere sahip oldugunu gosterir . A6 o sinifta sonu ceker cunku ic mekani en ufak arac a6, fiyati mantikli geldi aldik 2.0 motor 525 alcagimiza audinin 3.0 ini aliriz dedik aldik yoksa bayila bayila almadik, e350 4 matic imizde var ici en buyuk o, sonra f10 gelir. Audinin sanziman arizalarindan gina geldi manueli sogukta geri vitesi gecmez yada 1 zorlar, otomatigi 3.0 tdi lari almadikca bozulur. 3-5 ay once 2011 a3 tdimiz 40 binli km lerde sanz bozdu, 2010 da aldigimiz a6 2.0 multitronic 18 binde bozuldu, 2.0 tfsi larin stronic leri bozuluyor bilmeyen yok bana gorede ic mekan susunden bunlar daha onemli. Sadece Golf r, s3 , 3.0 tdi in sanzimani iyi heralde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ürün yönetimi denilen olayda gelir olarak üst seviyelere çıkıldıkça fiyat/performans maliyet/kalite ne derseniz deyin eğri bozulur. Parayı imaja yani markaya verirsiniz. Pazarlama okuyanlar az çok duymuşlardır.
    1 serisi için konuşmuyorum her üründe böyledir kıyafet olsun, içecek olsun vs.

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a3 ile 200 lü hızlarda ben ıslık sesi duymadım, smart ile 130 lu hızlarda cam aralık olunca çalıyor evet

A4 bırak demişsiniz ama neden bırakalım onu anlamadım?
    paket işin içine girince neden koştuğum araç f30 oluyor,S line a4 e koşarım direk..

diğer yandan a6 neden değil?
    o sınıfta a6 avant alacağım tek araçtır.

diğer yandan evet vw yi karşılaştıramayız üst segmentte çünkü Audi devreye giriyor.

diğer yandan isteyince yapabileceklerini de gösterdiler phaeton ile,
    rakipleri karşısında tek eksiği üzerinde vw logosu olmasıdır.
    bunun dışında el emeği göz nuru fazlalığı da mevcut.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a3 ile golfü kıyaslamak nasıl yanlışsa 1serisi ilede audi a3 kıyaslamak bana göre O kadar yanlıs

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan 1-2 yıl öncesine kadar kımse bana skodanın herhangı bır aracını aldıramazdı hatta oncesınde kia da , sportage alınca fıkrım degıstı , octavıa rs tdi kullanınca (konusunu açmıştım ) o fıkrımde pozıtıf olarak değişti , kulanmadıktan ve tecrübe etmedikten sonra yorumlamak mantıksız , uzun yolda 520 dizel ve e 350 kullandım audi a6 3.0 yolcu koltugundaydım ( bahsedilen guzergah ordu-ankara arası ) eğer acelenız varsa BMW derim kesınlıkle , konforda ise mercedes derdim lakin alıcak olsam şuan ımkanım olsa a5-a6 quatro ıkılısınden bırını alırım ...
    extra olarak kucuk sınıfta MB a serılerı gorunus harıcınde kötü bir araç , bmw dar ve tamamen surucu odaklı , golf oldukca ıyı ve rafıne ancak premıum değil tercihim a3 olurdu .. bekar ıyı kazanan ve otomobıl kullanmaktan keyıf alan herkes bmw varken vw almaz .. ancak aile buyurken ve ufak ufak bmw aşkı yerını daha sakin markalar yonlendırıyor ))) etrafımda ki ınsanların dusuncelerıne ıthafen yazdım ..=))
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim aracimda yok o kronikler, neymis bu bir serisi ya ne dandik arabaymis. Baya baya sessiz tisir tisir gidiyor, herkes otomobil elestirmeni olmus, e gidin 100 kagida golf alin niye f20 aldiniz? Bir aracin bmw logosu olmasi zaten otomatikman biseylere sahip oldugunu gosterir . A6 o sinifta sonu ceker cunku ic mekani en ufak arac a6, fiyati mantikli geldi aldik 2.0 motor 525 alcagimiza audinin 3.0 ini aliriz dedik aldik yoksa bayila bayila almadik, e350 4 matic imizde var ici en buyuk o, sonra f10 gelir. Audinin sanziman arizalarindan gina geldi manueli sogukta geri vitesi gecmez yada 1 zorlar, otomatigi 3.0 tdi lari almadikca bozulur. 3-5 ay once 2011 a3 tdimiz 40 binli km lerde sanz bozdu, 2010 da aldigimiz a6 2.0 multitronic 18 binde bozuldu, 2.0 tfsi larin stronic leri bozuluyor bilmeyen yok bana gorede ic mekan susunden bunlar daha onemli. Sadece Golf r, s3 , 3.0 tdi in sanzimani iyi heralde.
    Hayata bakış açımız çok farklı. Sana logo'larla mutluluklar
    Golf 8R / 48.40 @Körfez

HG6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100k ya golf alin herhangi bir kizla mekana gidin mekanin onune koyun golfu, yanina bi f20 gelsin koysun cikarken yaninizdaki kizin gozu BMW logosuna kayar moraliniz bozulur. Valelerin bile takinacagi tavir baska olacaktir her iki araca. Bosuna tartismaya gerek yok vw ile bmw kiyaslanmaz once Rutbeni Bilicen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HG6161 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    100k ya golf alin herhangi bir kizla mekana gidin mekanin onune koyun golfu, yanina bi f20 gelsin koysun cikarken yaninizdaki kizin gozu BMW logosuna kayar moraliniz bozulur. Valelerin bile takinacagi tavir baska olacaktir her iki araca. Bosuna tartismaya gerek yok vw ile bmw kiyaslanmaz once Rutbeni Bilicen
    Bu mu yani ciddi misiniz?
    Arkadaş benim diyecek hiçbir şeyim yok, nasıl insanlarla takılıyorsunuz, nasıl bu hale geldiniz
    Neyse biz diyoruz Ankara, siz Şanlıurfa.
    Kızların dikkatini çeken arabalarınızla mutluluklar
    Golf 8R / 48.40 @Körfez

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gözü sağa sola kayan kızlarla işiniz olmasın,
    ayrıca araç kriterlerinde kızların göz kayması opsiyonu sadece trde var sanırım

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    TR'de araba seçim kriteri: Kızlar hangisine bakar...
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç BMW miz olmadıki, yandaki kızın gözü bizim araca kaysın. Lanet olsun dostum..

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tamam beyler boşuna tartışıp birbirinizi kırmayın, böyle iyi olur sanırım

HG6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu mu yani ciddi misiniz?
    Arkadaş benim diyecek hiçbir şeyim yok, nasıl insanlarla takılıyorsunuz, nasıl bu hale geldiniz
    Neyse biz diyoruz Ankara, siz Şanlıurfa.
    Kızların dikkatini çeken arabalarınızla mutluluklar
    Bir onceki postumda asil nedenini belirttim okumak guzel sey tavsiye ederim sizde deneyin pisman olmazsiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)