User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
183 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Mercedes A 180 CDI AMG vs Volvo V40 R Design D2

sahinsp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam anlamadım ZF ile ilgili zaten yorum yapan olmadı, bmw'nin getrag üretimi şanzımanına laf ettim ben, vw ninde megatronik sıkıntısına buradaki anlaşılmayan noktayıda anlamadım?

ayrıca hayır ben değil asıl siz yanlış biliyorsunuz isterseniz vw sorabilirsiniz dizel otomatikler artık 2012den bu yana 1.6 tdida yağlı sistem arkadaşım.

ford powershift,Renault edc,citroen e-hdi modellerinin 1.6 dizellerinde kullanılan şanzıman Getrag 6DCT250 modelidir, 6 vites ileri olup kuru tiptir.

volvodaki 1.6 dizel olan S60 D2 powershift wet clutchtır yani yağlı sistemdir.

araştıracak zahmete ben değil siz girin lütfen,google ve birkaç kelime yetiyor bulmaya.
    bende diyorum ki Tr de satılan m serisi hariç getraglı bmw yok , bmw nin motoru da psa olmadı. Sadece mini de kullandı şimdi yine 1.5 yeni motor kullanıyorlar reno değil 3 silindirli kendi motoru. Neyse, bu kadar ovmeye gerek yok, ds4 gibi garip bi araç işte , o kadar iyiyse baya satardı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki ya Mercedes ve kangoo motoru? aynı yorumu yapabiliyormusunuz? şahsen ben 110bin tl verip köşedeki clio symbol takside bulunan motora binmek istemem.
    bi kişi daha yaptı aynı yorumu yazcaktım da sildim. köşedeki taksi dediğiniz symbol var evde 2014 model 1.5dci 90hp. traktörden bu kadar ses çıkmaz buna eminim böyle bi sesli motor yok. eski tip dizeller gibi sesi. ama mercedesde ben böyle bi ses duymadım gayet insancıl bi ses çıkarıyo araç
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarbay ilk başta sana şunu söylicem baltayı taşa vurdun. yazdıklarını sondan başlayarak cevaplıyacagım

senin o çok övdügün volvo motoru PSA group motorudur yani citroen-peugeot ozaman bende söyle diyim koşedeki citroen berlingo takside bulunan motora binmek istemem..

psa motoru mini cooper demişsinki burda tam bir cahillik bilgizlik görüyorum o prince group motorların hepsi şuandaki yeni nesil 1.6 turbolu motorlar dahil hepsi
    pSA group üretimidir(peugeot-citroen)

suanda evimin kapısının önünde 2011 dizel s40 var aynı zamandada Mercedes-Benz ikinci el araç sorumlusuyum senin kafandaki saçlardan hatta bıyıklarında dahil olmak üzere daha fazla araç alıp satıp binip sürüp satmısımdır.sakın sidik yarısına girme çok geçerim

şuanda bana yakında 30 adet A kasa var, akşamda 3-5 tane volvo v40 180hp lik ecoboost olmak üzere çeşitli modellerine binip gazlarım o konuda için rahat olsun.

v40 ile resmen yolda geziyosun çok barizz , 1,79 boyum ön kapıdan çıkarken sağı solu tutarak çıkıyorum .bana şunu söyleyebilirmisin orta aynadan arkaya baktıgım zaman arkadan gelen aracı yada yolu görebiliyorum diyebilirmisin?

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarbay ilk başta sana şunu söylicem baltayı taşa vurdun. yazdıklarını sondan başlayarak cevaplıyacagım

senin o çok övdügün volvo motoru PSA group motorudur yani citroen-peugeot ozaman bende söyle diyim koşedeki citroen berlingo takside bulunan motora binmek istemem..

psa motoru mini cooper demişsinki burda tam bir cahillik bilgizlik görüyorum o prince group motorların hepsi şuandaki yeni nesil 1.6 turbolu motorlar dahil hepsi

suanda evimin kapısının önünde 2011 dizel s40 var aynı zamandada Mercedes-Benz ikinci el araç sorumlusuyum senin kafandaki saçlardan hatta bıyıklarında dahil olmak üzere daha fazla araç alıp satıp binip sürüp satmısımdır.sakın sidik yarısına girme çok geçerim

şuanda bana yakında 30 adet A kasa var, akşamda 3-5 tane volvo v40 180hp lik ecoboost olmak üzere çeşitli modellerine binip gazlarım o konuda için rahat olsun.

v40 ile resmen yolda geziyosun çok barizz , 1,79 boyum ön kapıdan çıkarken sağı solu tutarak çıkıyorum .bana şunu söyleyebilirmisin orta aynadan arkaya baktıgım zaman arkadan gelen aracı yada yolu görebiliyorum diyebilirmisin?
    Abi benim boyun 1.73 olduğundan bir şey diyemem de, v40 yolda geziyor dersen orada sana katılamam.
    V40 kilosuna rağmen iyi tutunan bir otomobil. İkisinin karşılıklı testini okumak istersen eğer:

http://turkiyef1.com/haberler/33427/...-a-serisi.html
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biri pejo motorlu biri reno
    benim karaktersiz araba bile daha karakterli en azından 1.6 multijet fiatta var-dı miş-li geçmi zamanda
    onu bile alfa guiletta ; jeep renegade serisine ; opelin 1.6 cdti lara koydular
    kasa teneke hala ama en azından ekmek köfte paritesinde aldım ve satmaya kıyamıyorum şu an
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    volvo kötü degil handikapları var burda söz araç sahibinin hangisini dilerse onu alır para onun mal bizim

orçun kardesim doğru yazmıs test çoğu şeyi test iyi oldu tskler

samhain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlari konusmalari tektek okudum, herkesin eline saglik.
    Ne yazik ki V40 R showroom da olmadigi icin binemedim, Ankara da ikinci el satisi olsa rica ettip yine binmeyi deneyecektim ama Ankara da da satan yok
    A 180 Amg bindim evet cok genis degil ici malzeme kalitesine yorumlar öncesinde bindigim icin dikkat etmedim hafta sonu bakacagim yine. Volvo daha donanimli ve kaliteli gozukuyor yalan yok, Mercedes dis gorunum olarak cok iyi diri ama o ekran ve ic kokpitte zamanla olan seslee beni deli edebilir diye korkuyorum. Sunroof ses yapiyor diye muzik aciyorum yazam biri gordum, ben bunu 2002 model astra bertone de yapiyordum Mercedes te olmasi cok kötü olur...

A serisi safkan bir merco degik genel kanı bu...
    Bu paraya Volvo alinmaz deniyor bu da farkli bi nokta...
    1.16 dizel m paket 126 bin, Volvo V40R 105 bin, A180 Cdi Amg 112 bin rakamlar da bu...
    A 180 alsam sanki Volvo aklimda kalacak, 3 gün sora sesler gelmeye baslayinca keske diyecegim gibi hissediyorum...

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı _Burak_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biri pejo motorlu biri reno
    benim karaktersiz araba bile daha karakterli en azından 1.6 multijet fiatta var-dı miş-li geçmi zamanda
    onu bile alfa guiletta ; jeep renegade serisine ; opelin 1.6 cdti lara koydular
    kasa teneke hala ama en azından ekmek köfte paritesinde aldım ve satmaya kıyamıyorum şu an
    opel 1.6 cdti tamamen opel'e ait olan fiat bünyesi ile alakasız bir motor.

Konuya dönersek ben ikisini de almam, güzel bir A3 fiyatı alır keyfime bakarım.

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samhain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumlari konusmalari tektek okudum, herkesin eline saglik.
    Ne yazik ki V40 R showroom da olmadigi icin binemedim, Ankara da ikinci el satisi olsa rica ettip yine binmeyi deneyecektim ama Ankara da da satan yok
    A 180 Amg bindim evet cok genis degil ici malzeme kalitesine yorumlar öncesinde bindigim icin dikkat etmedim hafta sonu bakacagim yine. Volvo daha donanimli ve kaliteli gozukuyor yalan yok, Mercedes dis gorunum olarak cok iyi diri ama o ekran ve ic kokpitte zamanla olan seslee beni deli edebilir diye korkuyorum. Sunroof ses yapiyor diye muzik aciyorum yazam biri gordum, ben bunu 2002 model astra bertone de yapiyordum Mercedes te olmasi cok kötü olur...

A serisi safkan bir merco degik genel kanı bu...
    Bu paraya Volvo alinmaz deniyor bu da farkli bi nokta...
    1.16 dizel m paket 126 bin, Volvo V40R 105 bin, A180 Cdi Amg 112 bin rakamlar da bu...
    A 180 alsam sanki Volvo aklimda kalacak, 3 gün sora sesler gelmeye baslayinca keske diyecegim gibi hissediyorum...
    Malzeme kalitesi e de ne ise bunda da öyle.Yorum yazanlardan bir arkadaş compound vs ile olumlu bakmaya çalışmış ama ilgisi yok ve maalesef böyle bir handikapı var bu audi bmw mercedesin.Örnek olarak güncel kasa m6 nın direksiyonu ile 316 m paketin direksiyonun aynı olması gibi.Bu gelecek arabamda da böyle olacak alabilirsek eğer.O yüzden malzeme kalitesi farkı diye bir konu bence yok.

Ekran ilk başta gözü tırmalıyor ama zamanla anlayacaksın niye orada öyle duruyor ve gözün alışacak.Acayip doğru konumlanmış , ufak bir göz hareketi ile hemen bakabiliyorsun ekrana. Dediğim gibi iç mekan ergonomisini başarıyor gerçekten mercedes.

İç mekan sesi diye birşey ben yaşamadım.En fazla pandizottan belki sert çukurda ses gelmiştir.Bundan önce dediğim gibi alt takımdan toz toprak ve yağsız kalma sonucu oluşan sesleri içten geliyor sanıyorlar galiba. Sunroof ses yapıyor dedikleri de tamamen açıkken çukurdan geçerken sallanması olabilir.Oda yani açık da havada duran cam parçası çok az sallanıyor çukura girince.Bunlar sanırım hep işte ooo mercedes aldım uzay mekiği bu falan gibi düşünmekten kaynaklanıyor galiba Ama sonuçta buda araba yani ve markanın en alt segmentinin temsilcisi için gayet başarılı performans gösteriyor.

A gayette bildiğin mercedes aldığında camındaki made in germany yazısını görmen bile yeterli olacaktır Sadece , s serisinde olacak şeyleri bundan beklememek doğru olan. İşte çukura girdim tık demedi falan uçtu kaçtı vs gibi.

1.16 ise mesela bana göre tamamen sıradan bir araba mesela

Şu compound konusuna itiraz eden olabilir diye foto koyuyorum.

Burda direksiyondaki benim fotoyuda sürerken çektim. 3.16 m pakette sürdüm.Bildiğin aynı direksiyon işte maalesef. Biri 1 milyon biri 100bin tl.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sahinsp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende diyorum ki Tr de satılan m serisi hariç getraglı bmw yok , bmw nin motoru da psa olmadı. Sadece mini de kullandı şimdi yine 1.5 yeni motor kullanıyorlar reno değil 3 silindirli kendi motoru. Neyse, bu kadar ovmeye gerek yok, ds4 gibi garip bi araç işte , o kadar iyiyse baya satardı..
    dostum senin acilen yeniden Google araması yapıp iddialarını gözden geçirmen lazım.

önce bmwde getrag şanzımanı yoktu şimdi M3 te oldu, eeee kardeş daha başka neyde olacaktıki? zaten bizimde farklı bir iddiamız yoktu ,bmwde olmadığına dair iddiası olan sendin,şimdide var diyensin.

sonra vw de 2012de yağlı şanzımana geçildi dedim yok öyle bir şey dedin, aykan adana vw aramam 2dk aldı sonuç aynende öyle 2012 sonra vw dsgler bak bakim yağlımıymış değilmiymıiş.

en son olarakta hocam miniyi kim üretiyor Tofaş flnmı aldıda haberim yok ben en son BMW üretiyor biliyordumda? onuda geçtim akabinde yazdığında yanlış BMW asla psa motoru kullanmadı, psa olmadı demişsin.

ben sana modeline kadar yazmışım yine bakıpta googledan bir arim acep yanlışmıyım yarbay doğrumu demeden uydurmuşsun.

bak bakim hocam varmıymış yokmuymuş? İngilizcen yoktur diye zahmete girip Türkçe link buldum oku bilgi sahibi ol netde tanımadığın adamları kendi yanlışlarını saydırarak başkasını haksız çıkarma çabasında olma diye.

http://www.otogündem.com/ekonomik-seride-sporcu-keyfi/

tatmin oldunmu? sendeki bilgilerin ne derece doğru, bendekilerin ne derece yanlış olduğunu sanırsam anladık artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hocam sidik yarışıımı? ahhahahahahha ya kardeş 1000 değil 10000 araçta satsan arabadan anlamıyorsan anlamıyorsundur? hem sen benim araçlardan anlamadığımı, hiç satmadığımı nereden çıkardınki tanıyormusun beni dostum sen, hayır?

psa da citroen Peugeot olmuş ise ne olmuş ben bunu anlamış değilim arkadaşım, eğer ford,citroen,Peugeot,Volvo,mini,BMW bunu almış ise vardır bir bildikleri dimi, burada birden çok marka, o markanında yüksek modellerinde bile kullanılan motordan söz ediyoruz.

açıkçası şirket aracım 1.5 dci edc şanzımanlı clio 4 , önceki citroen c4 birebir aynı şanzımanlı getrag 6DCT250 ve tek fark o beğenmediğin psa motoru vede 200+ kg fark ve emin ol citroenden inip clio 4 binince eşeğe binmiş gibi hissediyorum.

biri 11 küsür snde 0-100 diğeri neredeyse 13 sn, biri 215 diyor,210 düz yolda diğeri yokuş aşağı hadi yavrum hadi 185 al sana 1.5 dci ve psa motoru Mr.Sidik

yemişim senin tecrübeni , dır dırını iki arabayıda gayet iyi biliyorum birinede sahibim bana satış ağzı yapıp satmana gerek yok , V40 dar deyip A180 ni mercedesin balinası haline getiren arkadaşa sadece gülerim

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oyle mi, ben bunu bilmiyordum levent sagol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu sahibi biraz fikir sahibi olsun, diğer arkadaşlarda biraz öğrensin diye

umuyorum İngilizceniz çok iyidir arkadaşlar çok iyi ise tüm yorumları teker teker okumanızı tavsiye ederim,sayfaların altlarında kimisinin devamı var kimisi 4 sayfa ona göre bakınız.

O çok kral Mercedes A serisi: Notu 10 üzerinden 6.5

https://www.carwow.co.uk/car-reviews...es/A-Class-New

ve o leş çok ufak, yol tutmayan Volvo v40 8 puan nasıl olduysa:

https://www.carwow.co.uk/car-reviews/Volvo/V40

ya o test yanlıştır birde buna bakalım:

http://www.volvocarcorporation.com/u.../volvo_v40.pdf

Auto expressmi, Mercedes leşmi 3 yıldızmı, Volvo nasıl geçti şimdi hemen hemen her anlamda bunu, bu dergiciler iyice şaştı ha

4 sayfa akraşlar, hepsini ve yorumlarını okuyunuz umuyorum İngilizceniz iyidir 1inci sayfanın sonu ,en alt her ikiside görünüş için çok feda ediyor ama bu konu Mercedes önde ve bedelini çok ağır ödüyor, diğer yorumlarıda okumanızı tavsiye ederim, Mercedes ve mercedesin Ası hakkında, konfor,kalite hakkında, o yol tutmayan dar Volvo v40 hakkında

http://www.autoexpress.co.uk/mercede...s-vs-volvo-v40

ve birkaç daha :

http://www.**-online.com/news/2013/8...9/image/31321/

http://www.goauto.com.au/mellor/mell...257B160005B9A9

http://www.zigwheels.com/reviews-adv...review/21755/2

buda en son kullanıcı forumundaki her iki araç için olan yorumlar,tavsiyeler bulduğum,iyice okuyun derim:

http://www.englishforum.ch/transport...des-class.html

samhain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu sahibi biraz fikir sahibi olsun, diğer arkadaşlarda biraz öğrensin diye

umuyorum İngilizceniz çok iyidir arkadaşlar çok iyi ise tüm yorumları teker teker okumanızı tavsiye ederim,sayfaların altlarında kimisinin devamı var kimisi 4 sayfa ona göre bakınız.

O çok kral Mercedes A serisi: Notu 10 üzerinden 6.5

https://www.carwow.co.uk/car-reviews...es/A-Class-New

ve o leş çok ufak, yol tutmayan Volvo v40 8 puan nasıl olduysa:

https://www.carwow.co.uk/car-reviews/Volvo/V40

ya o test yanlıştır birde buna bakalım:

http://www.volvocarcorporation.com/u.../volvo_v40.pdf

Auto expressmi, Mercedes leşmi 3 yıldızmı, Volvo nasıl geçti şimdi hemen hemen her anlamda bunu, bu dergiciler iyice şaştı ha

4 sayfa akraşlar, hepsini ve yorumlarını okuyunuz umuyorum İngilizceniz iyidir 1inci sayfanın sonu ,en alt her ikiside görünüş için çok feda ediyor ama bu konu Mercedes önde ve bedelini çok ağır ödüyor, diğer yorumlarıda okumanızı tavsiye ederim, Mercedes ve mercedesin Ası hakkında, konfor,kalite hakkında, o yol tutmayan dar Volvo v40 hakkında

http://www.autoexpress.co.uk/mercede...s-vs-volvo-v40

ve birkaç daha :

http://www.**-online.com/news/2013/8...9/image/31321/

http://www.goauto.com.au/mellor/mell...257B160005B9A9

http://www.zigwheels.com/reviews-adv...review/21755/2

buda en son kullanıcı forumundaki her iki araç için olan yorumlar,tavsiyeler bulduğum,iyice okuyun derim:

http://www.englishforum.ch/transport...des-class.html

Yorumları ve karşılaştırmaları hakikaten iyi oldu teşekkür ederim.
    Mercedes A serisi tabii ki baz bir seri, V40 ona göre daha donanımlı bunu tartışmaya gerek yok.
    Beni renault motoru kullanıyor vs kısmı çok alakadar etmiyor, Amerikayı tekrar keşfe gerek yok, önceki arabamda dizel megane idi hiç sıkıntı yaşamadım.
    Volvo da yorumlar da vites şanzuman sıkıntısı yazıyor sadece o kafamı kurcaladı, ne yazık ki test sürüşü de yapamıyoruz yani birebir aynı versiyon yok ne yazık kı... Standart bir V40 kullansam diğer volvo dan soğutur sanıyorum

Alacağım aracı minimum 5 sene kullanacağım. Kasa güncellenmesi A serisi için olursa biraz can sıkıcı olur. Volvo biraz daha yeni sanırım sürüm ve kasa olarak?

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi yorum yazacak olsak o kadar çok yazacak şey var ki bu sınıftaki bahsi geçen araçları tecrübe ettim, bir sorum olacak E serisi ile A serisinin kalitesi aynı yazılmış pardon Mercedes E den bahsediyoruz değil mi

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi yorum yazacak olsak o kadar çok yazacak şey var ki bu sınıftaki bahsi geçen araçları tecrübe ettim, bir sorum olacak E serisi ile A serisinin kalitesi aynı yazılmış pardon Mercedes E den bahsediyoruz değil mi
    Aynen cam açma kumanda butonu aynı direksiyonu aynı orta teyp kontrol paneli aynı anahtarı aynı dikiz aynası aynı orta teyp joystick aynı vs vs

aynıda aynıda

e cabrio siparişimde gümrükde onuda belirtim ama yani olumsuzluklar bendede olsa gerçek gerçektir

insan psikolojisindeki biri A ucuz yani diğeri E ooo daha pahalı olayından kaynaklanıyor aralarında fark olduğuna inanmak.

Siz belki overallda e daha sessiz izolasyonu daha iyi ile malzemelerin aynı olduğunu karıştırıyor olabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samhain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumları ve karşılaştırmaları hakikaten iyi oldu teşekkür ederim.
    Mercedes A serisi tabii ki baz bir seri, V40 ona göre daha donanımlı bunu tartışmaya gerek yok.
    Beni renault motoru kullanıyor vs kısmı çok alakadar etmiyor, Amerikayı tekrar keşfe gerek yok, önceki arabamda dizel megane idi hiç sıkıntı yaşamadım.
    Volvo da yorumlar da vites şanzuman sıkıntısı yazıyor sadece o kafamı kurcaladı, ne yazık ki test sürüşü de yapamıyoruz yani birebir aynı versiyon yok ne yazık kı... Standart bir V40 kullansam diğer volvo dan soğutur sanıyorum

Alacağım aracı minimum 5 sene kullanacağım. Kasa güncellenmesi A serisi için olursa biraz can sıkıcı olur. Volvo biraz daha yeni sanırım sürüm ve kasa olarak?

hocam kararına saygı duyarım, yalnız sadece bilgi paylaşmak amaçlı şöyle yazim sana kıyasladığın her iki arabadada aynı şanzıman var o sebeble şanzıman konusundaki yorum bence uçuk yanlış.

Mercedes düz eski usul Renault edc de bulunan Getrag üretimi kod 6DCT250 kullanıyor ve kuru tip zaten motor şanzıman direk renaultdan alınma.

Volvo ise aynı şanzımanı yetersiz bulup onda Getragı zorlayarak baskı balatasının yüeyini daha büyütüp,daha kalınlaştırıp birde yağlı sisteme geçiş yaptırtmıştır
    ve okuduğunuzun aksine asıl volvodaki çok ama çok sağlam olup renaultdaki edc son derece sıkıntılıdır.

şahsen bir Clio 4 edc sahibiyim ve daha henüz şu an bile Renault forumunda bir sürü edc şanzıman sıkıntısı için arkadaşlarca boğuşuyoruz nasıl tamir ettirecez diye çünkü mercedeste bir yana renaultda bile tamiri 5-6bin tllerden başlıyor

volvoda hiç ama hiç sıkıntı duymadım, diyorum ya çok ciddi modifiyelere sahip aynı şanzımanın (Google da Volvo d2 wet clutch powershift diye araştırabilirsiniz) kalitelisinin daha fazla sıkıntı çıkarması zaten mantıksız geliyor.

şahsen Volvo s60ım elime borç karşılığı düştü ve oda otomatik araçtada çok muazzam km var ama şanzımanda en ufak tık yok kaymak gibi, clio 4üm 34,000kmde şanzıman vites atsamı atmasamı 1-2de inanılmaz kararsız,titrek ve sorunlu

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    V40 bence de her açıdan üstün A180'e göre...Sadece içini beğenmiyorum.

Düşündüğünüz kadar az da satmadı, sadece bizim otoparkta 3 tane var.

Ama ben yine de A180 alırdım, burası Türkiye ve yıldız her zaman daha çok iş yapar. Mavi demişsin mavi bence A serisine en yakışmayan renk. Kırmızı tavsiye ederim. Beyaz bile maviden iyidir.

Bu arada A serisine oturduğunda spor bir araba hissi var, v40 dışarıdan çok sportif dursa da dikkat çekse de kullanımda öyle değil.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    V40 bence de her açıdan üstün A180'e göre...Sadece içini beğenmiyorum.

Düşündüğünüz kadar az da satmadı, sadece bizim otoparkta 3 tane var.

Ama ben yine de A180 alırdım, burası Türkiye ve yıldız her zaman daha çok iş yapar. Mavi demişsin mavi bence A serisine en yakışmayan renk. Kırmızı tavsiye ederim.

yorumunuza kesinlikle katılıyorum burası maalesef türkiye, bir Norveç filandiya ,Belçika,hollanda yada almanya görse arkadaşlar A kasasımı tercih ediliyor V40 mı daha net görürdü ben çok gidiyorum ve neredeyse A görmedim gibi bir şey ama diyorum ya burası türkiye

adamlar Lacoste T-shift hatta Atlet alır Karaca'dan %100 pamuklu gömlek yerine eee lacoste

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)