User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
95 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 80.000'e sıfır araç sorunsalı

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6R Polo da etrafımda var. 1.2 benzinli atmosferik olanını çok kullandım. Manuel vites, şehir içi tüketimi çok uygun, kilometrede 30 kuruşu geçmiyor Ankara'da şehiriçinde. Güncel makyajlı versiyonda atmosferik 1.2 motor yok. O yüzden söyleyeceklerim ne kadar fikir verir bilemem. 1.2 atmosferik olan motor tek kişiyle veya iki kişiyken çok güzel çekiyor, az yakıyor, motor sesi inanılmaz güzel. Ancak arabanın içi gerçekten dar. Ben 1.83 boyunda 93 kilo bi adamım, bütün arkadaşlarımın kalıpları da benim gibi. Biz 4 arkadaş o arabaya binince bunalıyoruz, arka taraf zaten benim cüssemde 2 kişi için sınırda yeterli, ufak tefek zayıf biri bile daha binse afakanlar geçirir arkadaki üçlü, araba da "hacı sen bana fazla yükleniyosun, bak karışmam" diyor resmen. Redline'a yaklaşarak vites atmak gerekiyor hafif rampada bu kombinasyonla. Rapid'e ufak diyorsanız eğer Polo'yu kafadan eleyin, hiç rahat edemezsiniz
    öyle işte.

leader_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6R Polo da etrafımda var. 1.2 benzinli atmosferik olanını çok kullandım. Manuel vites, şehir içi tüketimi çok uygun, kilometrede 30 kuruşu geçmiyor Ankara'da şehiriçinde. Güncel makyajlı versiyonda atmosferik 1.2 motor yok. O yüzden söyleyeceklerim ne kadar fikir verir bilemem. 1.2 atmosferik olan motor tek kişiyle veya iki kişiyken çok güzel çekiyor, az yakıyor, motor sesi inanılmaz güzel. Ancak arabanın içi gerçekten dar. Ben 1.83 boyunda 93 kilo bi adamım, bütün arkadaşlarımın kalıpları da benim gibi. Biz 4 arkadaş o arabaya binince bunalıyoruz, arka taraf zaten benim cüssemde 2 kişi için sınırda yeterli, ufak tefek zayıf biri bile daha binse afakanlar geçirir arkadaki üçlü, araba da "hacı sen bana fazla yükleniyosun, bak karışmam" diyor resmen. Redline'a yaklaşarak vites atmak gerekiyor hafif rampada bu kombinasyonla. Rapid'e ufak diyorsanız eğer Polo'yu kafadan eleyin, hiç rahat edemezsiniz
    Sanıyorum 1.2 TSI atmosferiğe göre çok daha iyi performans gösterecektir. Hali hazırda 1.4 Getz kullanıcı olarak zaten bu performansından bıkmış durumdayım. maalesef gitmiyor araç. ancak turbo işin içine girince en azından bir nebze daha iyi oalcağını düşünüyorum.

Rapid gerçekten güzel ancak biraz dar bir araç 2 kişi için çok idela hatta fazla ancak 3 kişilik bir aile için biraz küçük özellikle HB'nin bagajı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı leader_T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanıyorum 1.2 TSI atmosferiğe göre çok daha iyi performans gösterecektir. Hali hazırda 1.4 Getz kullanıcı olarak zaten bu performansından bıkmış durumdayım. maalesef gitmiyor araç. ancak turbo işin içine girince en azından bir nebze daha iyi oalcağını düşünüyorum.

Rapid gerçekten güzel ancak biraz dar bir araç 2 kişi için çok idela hatta fazla ancak 3 kişilik bir aile için biraz küçük özellikle HB'nin bagajı.
    Rapid hakkındaki görüşleriniz böyleyse Polo size tabiri caizse tabut gibi gelir. Getz de kullanmış biri olarak Getz'in içinin Polo'dan çok daha ferah olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. 1.2 TSi 105 hp desek (güncel versiyon 110 hp, ama olsun) 1.2 atmo 75 hp. Aradaki 30 hp göze dişe gelir illa ki.

Bir de size şöyle bir öneride bulunayım, naçizane. Araçları dış görünüşlerini göre büyük veya küçük diye kafanızda kalıplara oturtmayın. Muhakkak kullanın, ya da en azından içine bi oturun. Ben şu anda Rover 200vi kullanıyorum. Bundan önce 2001 model A3'üm vardı. Bu iki araç da tek kapı. A3 dışarıdan çok daha büyük, heybetli duruyor, ancak Rover'ın içi daha geniş. A3'te arkama birinin araçta oturur gibi oturabilmesi için koltuğu öne çekmem gerekirdi, Rover'da bir kere bile koltuğu öne çekmedim, kimse de rahatsız olmadı. A3'ün de bagajı bi tık daha büyük gibiydi gerçi.
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rapid hakkındaki görüşleriniz böyleyse Polo size tabiri caizse tabut gibi gelir. Getz de kullanmış biri olarak Getz'in içinin Polo'dan çok daha ferah olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. 1.2 TSi 105 hp desek (güncel versiyon 110 hp, ama olsun) 1.2 atmo 75 hp. Aradaki 30 hp göze dişe gelir illa ki.

Bir de size şöyle bir öneride bulunayım, naçizane. Araçları dış görünüşlerini göre büyük veya küçük diye kafanızda kalıplara oturtmayın. Muhakkak kullanın, ya da en azından içine bi oturun. Ben şu anda Rover 200vi kullanıyorum. Bundan önce 2001 model A3'üm vardı. Bu iki araç da tek kapı. A3 dışarıdan çok daha büyük, heybetli duruyor, ancak Rover'ın içi daha geniş. A3'te arkama birinin araçta oturur gibi oturabilmesi için koltuğu öne çekmem gerekirdi, Rover'da bir kere bile koltuğu öne çekmedim, kimse de rahatsız olmadı. A3'ün de bagajı bi tık daha büyük gibiydi gerçi.
    Tabiki dış görünüşün yanında bi test sürüşü şart.

Halen 1.2 tsi fikri aklımda tam oturmadı bu nedenle en kısa zamanda bir test sürüşü yapacağım.
    Bunun haricinde 2. el 1.6 tdi leonları sürekli araştırıyorum. yoğunluğumu ona kaydırdım. Ceed, evet daha dolu bir araç ancak Leon bana daha yakın geliyor.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.2 tsi+dsg kombinasyonunu mk3 leon'da kullanıyorum.. Her bindigimde iyi ki almışım diyorum.Motor şanzıman uyumu çok iyi.. Yakıt olarak şu anda istanbul trafiginde 6.8 yakıyor.. Az yaksın hiç kasmadım. Sıkışık trafikte aralara kaçarken hiç üzmedi. direk kafa kaldırıyor. Basın express yolunda boş buldugumda yapıştırırım. 200 km'ye kadar hacmine göre gayet iyi hızlanıyor.

Sonuç olarak yakıt tüketimi ve performans olarak gayet iyi. 1.2 tsi+dsg polo'da kullandım. En yakın arkadaşımda var.. Arada ki 15hp kendini fark ettiriyor. Ama agırlık az oldugu için onun da performansı hiç fena degil.
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.2 tsi+dsg kombinasyonunu mk3 leon'da kullanıyorum.. Her bindigimde iyi ki almışım diyorum.Motor şanzıman uyumu çok iyi.. Yakıt olarak şu anda istanbul trafiginde 6.8 yakıyor.. Az yaksın hiç kasmadım. Sıkışık trafikte aralara kaçarken hiç üzmedi. direk kafa kaldırıyor. Basın express yolunda boş buldugumda yapıştırırım. 200 km'ye kadar hacmine göre gayet iyi hızlanıyor.

Sonuç olarak yakıt tüketimi ve performans olarak gayet iyi. 1.2 tsi+dsg polo'da kullandım. En yakın arkadaşımda var.. Arada ki 15hp kendini fark ettiriyor. Ama agırlık az oldugu için onun da performansı hiç fena degil.

Açıkçası 2. el tdi yerine 60-65. bin tl ye sıfır 1.2 tsi mı alsam diyorum.
    özellikle sizin yorumunuzdan sonra daha bi çok test etmek istiyorum. benim için ara hızlanmalar çok önemli. onun haricinde otobanda hızı sabitleyeceğim için 140'ı geçmem.
    Siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz aracınızı?

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende şu anda 1.4 tsi dsg jetta var. Araba ekonomik ama , benzin pahalı. Dizelin yerini tutmaz kesinlikle. 20 liraya 35 km zor gidiyorum. Tdi candır , 20 liraya 80 km gidiyordum tdi jetta varken 4 ay önce.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende şu anda 1.4 tsi dsg jetta var. Araba ekonomik ama , benzin pahalı. Dizelin yerini tutmaz kesinlikle. 20 liraya 35 km zor gidiyorum. Tdi candır , 20 liraya 80 km gidiyordum tdi jetta varken 4 ay önce.
    hocam hangi şehirde bu değerleri yakalıyosunuz merak ettim. Bende 97 model Rover 200vi var. Alet 1.8 atmosferik 145 hp. Şanzıman da çok kısa oranlı. Ankara'da şehir içinde ne yapsam araba 40 kuruştan fazla yakmıyor. 20 liralık benzinle de rahat rahat 50 km geziyorum. 1.4 TSi dsg ile sizin en fazla benim araç kadar tüketim değerlerine sahip olmanız lazım
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam hangi şehirde bu değerleri yakalıyosunuz merak ettim. Bende 97 model Rover 200vi var. Alet 1.8 atmosferik 145 hp. Şanzıman da çok kısa oranlı. Ankara'da şehir içinde ne yapsam araba 40 kuruştan fazla yakmıyor. 20 liralık benzinle de rahat rahat 50 km geziyorum. 1.4 TSi dsg ile sizin en fazla benim araç kadar tüketim değerlerine sahip olmanız lazım
    Bencede değerleri fazla ama ankara trafiği hiçbir şehirle kıyaslanmaz

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mersinde , çok ışığa takılıyorum , şehrin merkezinde köprü yıkımından dolayı çok ara sokaklara giriyorum mecburen.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mersinde , çok ışığa takılıyorum , şehrin merkezinde köprü yıkımından dolayı çok ara sokaklara giriyorum mecburen.
    Doğrudur hocam. Ben sabah işe giderken neredeyse hiç durmadan gidiyorum, akşam dönerken de trafik kilit, maksimum 3. vitese atabiliyorum, zaten 3'e attıktan sonra da durmak zorunda kalıyorum, bendeki şehir içi anlayışı bu haliyle sizin tüketim bana fazla geldi. Aynı tempoyla 2001 1.8T motor otomatik 4 ileri A3'le 50 kuruş falan yakıyodum, siz düşünün bana nasıl fazla geldiğini
    öyle işte.

Alper134 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracınız hayırlı olsun neden 0 km 1.4 tsi 125 B8 Passat Comft. düşünmüyorsunuz ?

Bu fiyata mantıksal ve duygusal bence alınabilecek en iyi araç. 125 lik yeni tip motor 122 nin yeni bir versiyonu değil. 150 lik act nin act olmayan versiyonu. Reel kullanıcı verileri ş.içi 7 lt ş. dışı 5 lt yakıt tüketimi vermekte. Aracın kilosunu da çok hafiflettiler 1344 kg yani C segmenti araç gibi. Bir inceleyin derim
    2008 Volvo S60 2.0T 220HP - Swede Tiger (click)
    İnstagram ; alperarslan007

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alper134 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınız hayırlı olsun neden 0 km 1.4 tsi 125 B8 Passat Comft. düşünmüyorsunuz ?

Bu fiyata mantıksal ve duygusal bence alınabilecek en iyi araç. 125 lik yeni tip motor 122 nin yeni bir versiyonu değil. 150 lik act nin act olmayan versiyonu. Reel kullanıcı verileri ş.içi 7 lt ş. dışı 5 lt yakıt tüketimi vermekte. Aracın kilosunu da çok hafiflettiler 1344 kg yani C segmenti araç gibi. Bir inceleyin derim
    hocam bütçe en son 80den 60a indi. 60a dediğiniz Passat'ı veriyolarsa ben de alırım bi dal
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alper134 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

teklif çok makul ancak bütçe düştüğü için maalesef bana uzak bir araç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar,

1.2 tsi aracı hafta sonu test ettim. ancak maalesef memnun kalmadım. 1.2 oluşunu hissettiriyor. o nedenle 1.2 tsi leonu listemden çıkardım. şuan 1.4 tsi lara bakıyorum. 1.4 tsi'larin yakıt durumu hakkında tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar uzun arayışlar + iş yoğunluğu nedeniyle ancak bir araç alabildim. Konuyu bu şekilde kapatmak istiyorum

2013 Seat Leon 1.6 TDI DSG + Led paket+media paket 28.000km'de.

Şimdilik bir sıkıntı yok. İlerleyen zamanlarda resimlerinide eklerim.

Bu araştırma evresinde yardımlarını esirgemeyen ve tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı leader_T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar uzun arayışlar + iş yoğunluğu nedeniyle ancak bir araç alabildim. Konuyu bu şekilde kapatmak istiyorum

2013 Seat Leon 1.6 TDI DSG + Led paket+media paket 28.000km'de.

Şimdilik bir sıkıntı yok. İlerleyen zamanlarda resimlerinide eklerim.

Bu araştırma evresinde yardımlarını esirgemeyen ve tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.
    Hayırlara vesile olsun Kazasız belasız gönlünüzce güzel günlerde kullanmak nasip olsun
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Leon benimde aklımda var tek şüphe veren konu aracın iç malzeme kalitesi ve işçiliği.. Golf 7 de bakıyorum leon alsam pişman edermi sizce?

enes28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun
    Leon fiyat performans olarak güzel araçtır.
    Ne kadara aldınız acaba ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)