yahu lütfen o benim hayal kombinasyonum :D Kimse sulanmasın :D :D :D
Ben acıbademde oturuyorum. Görürsen dur dur selamlaşalım beyaz bi polo garip gurip jantlı :D
Printable View
Iste bende su anda E92/3 ve 2.20 arasında kaldım.
Ilk araba olacağından fiyatı uygun 3.20 olabilir yoksa paraya kiyipta 2.20 mi olsa onu düşünüyorum :D
Iste otomatikligin bu konusunu sevmiyorum ama dediğiniz gibi sonuçta Bilecik'te degil İzmir'de süreceğim otomatik daha avantajlı duruyor.
Dediğiniz gibi 2.20 cok guzel duruyor hele o kombinasyonla super olur ama o opsiyonlarla fiyatı ne olur acaba :D
---
Bir fikir daha var su anlık ortada bu aracı düşünüp taşınıp dogrusu almak istiyorum. Dokuzuncu ayda sözleşmeler ve issel durumlardan hemen Eylül'ün sonunda falan anca alırım. Ancak babamın Bilecik'te ava gitmesi icin bir Cherokee daha lazım av sezonuna kadar orjinal bir tane alıp sonra İzmir'de dolaşıp hemde doldurup ardından mi 2'yi alsam ?
Golf 7 R derim. İnanılmaz bir araba. 6 ile aralarında 100 yıl var.
bir ara tanıtım fiyatı için borusan m paketleri 180 bin tl gibi bir fiyata satmıştı yanlış hatırlamıyorsam. ikinci elde 140 150 aralığında güzel 220d ler mevcut. Ben olsam boyasız kazasız düşük km olan birtanesini alırdım. Zevkime göre yay cam filmi dp yazılım spacer jant vs yapardım.
Anladığım kadarıyla elektronik sistemlerle sürüşü hissizleştirilmeyen, sürüş zevki yüksek olan ve rwd araca alışmanı sağlayacak bir araç arıyorsun. İlk postlardada dediğim gibi kesinlikle gt86. Arabanın direksiyonu hissiz olmasın diye günümüz modası porsche'lerin bile kullandığı elektrikli direksiyon yerine hidrolik direksiyon kullanılmış, sürüş keyfi vermek için tasarlanmış bir araç. Arkasını bırakması çok dengeli ve çok kontrollü, drift atraksiyonlarına girmek kolay. Manuel alırsan çok güzel olur ama otomatiğide keyifsiz değil. Tüketimide abartı değerlerde değil.
Onu da düşünüyordum ancak fiyatı biraz abartılı geldi. Golf 6 R'i da düşündüm ancak onda da kazali ve stock olmayan kaldı mi hic bilmiyorum. :D
Kulağa hoş geliyor :D
Kesinlikle kriterlerimi yazmışsınız Benimde ilk fikrim ve "kesinlikle almayalım" dediğim GT86/BRZ idi. Ancak gelen yorumlar üzerine vazgeçtim :(
Toyota servisine gidince 1.4 d4d bakmaktan kafası ambele olmuş teknisyen o arabaya bakım yaparken zorlanır net. Bence dizel rwd olacaksa e90 320d
Bildiğim kadarıyla çok komplike bir motor değil. Ne bakımdan zorlanacak ki. Bmw'ye vanos ustası, mazda'ya wankel ustası bulunuyorsa atmosferik 2.0 motora neden usta bulunmasın. Boxer teknolojiside yıllardır subarularda kullanılıyor zaten toyota'cı anlamazsa subaru'cu anlar. Zaten araçlarda yüksek kilometrelerde değil, ne sorunu çıkaracak. Toyota'nın da sorunsuzluğa ne kadar önem verdiği ortada.
Valla bakımsal zorluğu olmazsa GT86/BRZ'nin kesinlikle ona yöneleceğime eminim :)
Bence 3.20d coupe veya E coupe
yazılımlı bir 3.20d ile başlayıp finali evo suby m3 gibi araçlarla yapabilirsin.
Yerinde olsam az kmli f30 320d alırdım. Bavul eşya içinde bagajın geniş olur. Yeri gelir arkadaşlarınla kaçamaklar yaparsın 4 kişi rahat rahat seyahat edersin. Güç desen var görüntü desen var yakıt desen (bana göre) hiç yakmıyor.
Golf 6 R'in kazasız ve stock olanı bulursam. Veya stage 2 olanlardan sizce nasıl olur ?
3.20d - 2.20d - Golf 6 R
Kardeşim önceki sayfalarda da yazmıştım ufuk'da yazmış zaten , bence parasal yönünden ziyade öğrenci iken benzine para vermek mantıklı değil . 3.20d düşünürsen F30 harici bakma derim çünkü e92,93 artık yüzleri eskidi ve pek aradığın keyifli halleri kalmadı gibi çoğu 125bin km üstü zaten , F30 3.20D 3 ay falan kullanıp sattım yakıt olarak gayet mantıklı dediğin gibi tatminkar bi ses almak da zaten zor ve maliyetli değil . Çünkü ilk senen hem bol bol gezeceksin hemde yeni bi şehire gidiyorsun yakıta vereceğin parayı daha mantıklı şeylere kullanabilirsin
220d parasina Golf 7r var ki 7R muazzam bi arabadir 220d ile kiyaslanamaz
Lakin ben 18 yasinda olsaydim muhtemelen golf r almazdim ne olursa olsun golf iste :)
220d guzeldir az yakar imaji gayet yuksektir lazim olur bunlar ogrencilikte ;)
Su an İzmir'e gidiyorum kayıt icin tam yazdigim postta Golf'un yakıt konusunda sacma olacağını fark ettim. E92/3 cok eski oldugu icin pek istemiyordum. Bugünden itibarende F30'lari incelemeye başladım. 2 serisi tasarım olarak cok hoşuma gitmiyor. Tamam, onu cok guzel, cok şık duruyor ancak arka kısmına bir turlu alışamadım. :D
üni de imaj önemli golfü napcan
evlenince hanıma alırsın golf boşver
Bencede f30 320d, golf r'a göre daha tercih edilesi. Üniye yeni başlayacak, bol gezecek, biraz ortama girecek olduğundan.