User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
147 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Araç Tavsiyesi - İlk Araba

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CTG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu kapanmıştır en baba tavsiye budur başka araba alırsan çok büyük ayıp edersin

bugun gördüm bi tane estoril m paket 220 bence çok ideal bi araba

bu arada otomatik vites ufaltınca kendi kendine ileri atıyo falan demişsin, vites ufaltınca devir eşitleyip (aragaz) ufaltır, sen basıp uzamak istiyosun zanneder, yavaşlama işini kompresyonla degil frenle yapcan manuelde de böyle aslında kompresyon gereksiz yük arabaya

düz vites boş yolda virajlı yollarda araba kullanırken çok büyük keyif ama günlük arabada ben nefret ettim yıllardır, boşver manueli hızlı değiştiren otomatik de zevkli

valencia orange m paket 220d opsiyon koyu renk jant başka söze gerek yok bana araba tavsiye edilmiş kadar sevdim bu kombinasyonu
    yahu lütfen o benim hayal kombinasyonum Kimse sulanmasın

Alıntı FurkanElsiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı yerde oturuyoruz galiba, mekanları okuyunca lan ben mi yazdım acaba diye tekrar baktım
    Ben acıbademde oturuyorum. Görürsen dur dur selamlaşalım beyaz bi polo garip gurip jantlı

Rs6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben senin yerinde olsam 3.20Cd cabrio alırdım E93. Tam o yaşların arabası bence... Hayırlısı olsun
    Iste bende su anda E92/3 ve 2.20 arasında kaldım.
    Ilk araba olacağından fiyatı uygun 3.20 olabilir yoksa paraya kiyipta 2.20 mi olsa onu düşünüyorum

konu kapanmıştır en baba tavsiye budur başka araba alırsan çok büyük ayıp edersin

bugun gördüm bi tane estoril m paket 220 bence çok ideal bi araba

bu arada otomatik vites ufaltınca kendi kendine ileri atıyo falan demişsin, vites ufaltınca devir eşitleyip (aragaz) ufaltır, sen basıp uzamak istiyosun zanneder, yavaşlama işini kompresyonla degil frenle yapcan manuelde de böyle aslında kompresyon gereksiz yük arabaya

düz vites boş yolda virajlı yollarda araba kullanırken çok büyük keyif ama günlük arabada ben nefret ettim yıllardır, boşver manueli hızlı değiştiren otomatik de zevkli

valencia orange m paket 220d opsiyon koyu renk jant başka söze gerek yok bana araba tavsiye edilmiş kadar sevdim bu kombinasyonu
    Iste otomatikligin bu konusunu sevmiyorum ama dediğiniz gibi sonuçta Bilecik'te degil İzmir'de süreceğim otomatik daha avantajlı duruyor.

Dediğiniz gibi 2.20 cok guzel duruyor hele o kombinasyonla super olur ama o opsiyonlarla fiyatı ne olur acaba

---

Bir fikir daha var su anlık ortada bu aracı düşünüp taşınıp dogrusu almak istiyorum. Dokuzuncu ayda sözleşmeler ve issel durumlardan hemen Eylül'ün sonunda falan anca alırım. Ancak babamın Bilecik'te ava gitmesi icin bir Cherokee daha lazım av sezonuna kadar orjinal bir tane alıp sonra İzmir'de dolaşıp hemde doldurup ardından mi 2'yi alsam ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf 7 R derim. İnanılmaz bir araba. 6 ile aralarında 100 yıl var.
    IN BOOST WE TRUST

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir ara tanıtım fiyatı için borusan m paketleri 180 bin tl gibi bir fiyata satmıştı yanlış hatırlamıyorsam. ikinci elde 140 150 aralığında güzel 220d ler mevcut. Ben olsam boyasız kazasız düşük km olan birtanesini alırdım. Zevkime göre yay cam filmi dp yazılım spacer jant vs yapardım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladığım kadarıyla elektronik sistemlerle sürüşü hissizleştirilmeyen, sürüş zevki yüksek olan ve rwd araca alışmanı sağlayacak bir araç arıyorsun. İlk postlardada dediğim gibi kesinlikle gt86. Arabanın direksiyonu hissiz olmasın diye günümüz modası porsche'lerin bile kullandığı elektrikli direksiyon yerine hidrolik direksiyon kullanılmış, sürüş keyfi vermek için tasarlanmış bir araç. Arkasını bırakması çok dengeli ve çok kontrollü, drift atraksiyonlarına girmek kolay. Manuel alırsan çok güzel olur ama otomatiğide keyifsiz değil. Tüketimide abartı değerlerde değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golf 7 R derim. İnanılmaz bir araba. 6 ile aralarında 100 yıl var.
    Onu da düşünüyordum ancak fiyatı biraz abartılı geldi. Golf 6 R'i da düşündüm ancak onda da kazali ve stock olmayan kaldı mi hic bilmiyorum.

Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir ara tanıtım fiyatı için borusan m paketleri 180 bin tl gibi bir fiyata satmıştı yanlış hatırlamıyorsam. ikinci elde 140 150 aralığında güzel 220d ler mevcut. Ben olsam boyasız kazasız düşük km olan birtanesini alırdım. Zevkime göre yay cam filmi dp yazılım spacer jant vs yapardım.
    Kulağa hoş geliyor

Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anladığım kadarıyla elektronik sistemlerle sürüşü hissizleştirilmeyen, sürüş zevki yüksek olan ve rwd araca alışmanı sağlayacak bir araç arıyorsun. İlk postlardada dediğim gibi kesinlikle gt86. Arabanın direksiyonu hissiz olmasın diye günümüz modası porsche'lerin bile kullandığı elektrikli direksiyon yerine hidrolik direksiyon kullanılmış, sürüş keyfi vermek için tasarlanmış bir araç. Arkasını bırakması çok dengeli ve çok kontrollü, drift atraksiyonlarına girmek kolay. Manuel alırsan çok güzel olur ama otomatiğide keyifsiz değil. Tüketimide abartı değerlerde değil.
    Kesinlikle kriterlerimi yazmışsınız Benimde ilk fikrim ve "kesinlikle almayalım" dediğim GT86/BRZ idi. Ancak gelen yorumlar üzerine vazgeçtim

MBALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toyota servisine gidince 1.4 d4d bakmaktan kafası ambele olmuş teknisyen o arabaya bakım yaparken zorlanır net. Bence dizel rwd olacaksa e90 320d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toyota servisine gidince 1.4 d4d bakmaktan kafası ambele olmuş teknisyen o arabaya bakım yaparken zorlanır net. Bence dizel rwd olacaksa e90 320d
    Bildiğim kadarıyla çok komplike bir motor değil. Ne bakımdan zorlanacak ki. Bmw'ye vanos ustası, mazda'ya wankel ustası bulunuyorsa atmosferik 2.0 motora neden usta bulunmasın. Boxer teknolojiside yıllardır subarularda kullanılıyor zaten toyota'cı anlamazsa subaru'cu anlar. Zaten araçlarda yüksek kilometrelerde değil, ne sorunu çıkaracak. Toyota'nın da sorunsuzluğa ne kadar önem verdiği ortada.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bakımsal zorluğu olmazsa GT86/BRZ'nin kesinlikle ona yöneleceğime eminim

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence 3.20d coupe veya E coupe

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılımlı bir 3.20d ile başlayıp finali evo suby m3 gibi araçlarla yapabilirsin.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yerinde olsam az kmli f30 320d alırdım. Bavul eşya içinde bagajın geniş olur. Yeri gelir arkadaşlarınla kaçamaklar yaparsın 4 kişi rahat rahat seyahat edersin. Güç desen var görüntü desen var yakıt desen (bana göre) hiç yakmıyor.
    #eksikpazar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf 6 R'in kazasız ve stock olanı bulursam. Veya stage 2 olanlardan sizce nasıl olur ?
    3.20d - 2.20d - Golf 6 R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim önceki sayfalarda da yazmıştım ufuk'da yazmış zaten , bence parasal yönünden ziyade öğrenci iken benzine para vermek mantıklı değil . 3.20d düşünürsen F30 harici bakma derim çünkü e92,93 artık yüzleri eskidi ve pek aradığın keyifli halleri kalmadı gibi çoğu 125bin km üstü zaten , F30 3.20D 3 ay falan kullanıp sattım yakıt olarak gayet mantıklı dediğin gibi tatminkar bi ses almak da zaten zor ve maliyetli değil . Çünkü ilk senen hem bol bol gezeceksin hemde yeni bi şehire gidiyorsun yakıta vereceğin parayı daha mantıklı şeylere kullanabilirsin

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    220d parasina Golf 7r var ki 7R muazzam bi arabadir 220d ile kiyaslanamaz
    Lakin ben 18 yasinda olsaydim muhtemelen golf r almazdim ne olursa olsun golf iste
    220d guzeldir az yakar imaji gayet yuksektir lazim olur bunlar ogrencilikte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su an İzmir'e gidiyorum kayıt icin tam yazdigim postta Golf'un yakıt konusunda sacma olacağını fark ettim. E92/3 cok eski oldugu icin pek istemiyordum. Bugünden itibarende F30'lari incelemeye başladım. 2 serisi tasarım olarak cok hoşuma gitmiyor. Tamam, onu cok guzel, cok şık duruyor ancak arka kısmına bir turlu alışamadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üni de imaj önemli golfü napcan

evlenince hanıma alırsın golf boşver

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede f30 320d, golf r'a göre daha tercih edilesi. Üniye yeni başlayacak, bol gezecek, biraz ortama girecek olduğundan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üni de imaj önemli golfü napcan

evlenince hanıma alırsın golf boşver
    Ahahhah, cok beğendim ve tuttum bu yorumu

Alıntı alihan_27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bencede f30 320d, golf r'a göre daha tercih edilesi. Üniye yeni başlayacak, bol gezecek, biraz ortama girecek olduğundan.
    3.20d aramaya başladım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)