Kardeşim,arkadaşım.
Umarım hitap şeklim sorun değildir.
Seçtiğin araçlar çoğu özel araçlar,yakıtları,bakımları da yüksek fiyatlara yapılıyor.
Bende benzer bi hata yapıp benzinli aracı ilk aracım yapmıştım. günde 30 lira yakıt parası veriyordum (Gazlamam deme lütfen) bunun yanında okuldan arkadaşlarla okul sonrası yemeğe gitmeler akşam semtten arkadaşlarla semtte aşağı yukarı gazlamalar vs derken yakıt parası epey belimi bükmüştü. Hadi bi caddeye geçelim hadi bi acıbademde oturalım hadi bi akşam çengelde kulelide piizlenelim derken benim bütçe bu duruma 3 ay dayanmadı bile.
Neyse aldım bizim pederi anlattım. Bak dedim günde 30 lira 40 lira yakıt alıyorum ayda 1000lira sırf yakıt dedim. Dizel alalım dedim huzur dedim.
Gittim dizel aldım.
Arkadaşlarım biyere gidelim dediğinde benzin az deme sorunum ortadan kalktı.
istediğim gibi gezer oldum
klima açmayı başardım ilk kez

(bu şahsi züürtlüğümden kaynaklı olabilir

)
Şahsi tavsiyem,dediğin her araç gayet güzel fakat dizel bi tercihe yönelmen senin açından iyi olur.
Ehliyetimi ilk aldığım anda bana deseler sanırım kırmızı renk full orj bi evo9 alırdım,şimdiki aklımla alacak olsam (ki çok değil 2 sene oldu) 320d 220d falan alıırım. güzel güzel gezerim. İstersen yanlıyorda,öğrenmek için çok tatminkar gayet uysal bi araç 320d..
hatta valencia orange m paket ve opsiyon jantlı bi 220d; ön cam dahil film,h&r spacer,coilover ile bebek gibi durur. 3-4 günde bir yıkatırsın,bebek mübarek. (üstte bahsi geçen benim hayal kombinasyonumdur

)
Şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız.