User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
147 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Araç Tavsiyesi - İlk Araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özel okulda okuyorum, GTR-EVO vs vs, sen ben gibi 3-5 adamın dikkatini çeker- Karı-kız vs vs için BMW-AUDİ-Mercedes-Range-Porshe 1 tık üstte. (C180 Boşline Full Passattan daha çok ilgi çekiyor) İlk senen, küçük bir yerden büyük bir şehire gidiyorsun yanında hep baban-annen olmayacak gece lastiğin patlayınca-yolda kalınca-kaza yapınca baba gel diyip bütün sorumluluğu yıkamayacaksın babanın üstüne. Para ne kadar bitmiyor gibi olsada benzine harcayacağın para çok olacak. ve 18-20 yaşlarında spor lüks arabaya binen herkes dediğimi anlayacak polisler çevirmese bile ottan boktan ceza yazıyor çünkü "lan biz it gibi nöbet tutuyoruz pezevenk almış arabayı yanında kızlar geziyo" diye düşünüp ezik kompleksine giriyorlar.

Yerinde olsam Babama A8 Alıp, A6'yi alırdım ben. Hoşuma giden araç çünkü sedan-geniş-prestijli.
    Ben daha çok genç işi bir şey istiyorum diyorsan alternatiflere yönel ama babana "baba sana araba alalım, seninkini ben alayım" teklifinide yapabilirsin.

F.KARACA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    f30 320d en mantıklısı bence.ayrıca mpaket estoril mavi olursa tadından yenmez

onurgoyunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    18-20 yaşlarında genç insanlar neden sedan arabaya yönelir? yavaş yavaş yükselmek bence en makulu, fwd hot hatch ler ile başla. Sonra rwd ararsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forum komple zengin la Maşallah Allah daha çok versin herkese.Ben çokta zengin olsam başlangıç olarak daha ucuz yollu keyifli bir şeylerle başlardım biraz daha eski model Bmw dizeller ile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarış mavisi golf R alırdım ben olsam golf sananlarında dikiz aynasından uzaklaşmasını izlerdim 3.20D güzel araç ama alınca mutlaka M paket estoril ya da kırmızı olmalı bence 2.20 ye gücünüz yetiyosa 0 al madem ya da 0 a yakın kafan rahat olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...23552791/detay

şu görüntüyle normal golfü ayıramayan kızları da arabaya alma zaten

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

o görüntüyle normal golfü ayıramayan erkekler bile çoğunlukken, marka bilgisi bile kısıtlı olan kızların anlayacağını hiç sanmıyorum
    öyle işte.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

R ile normal golf arasındaki farkı anlayan kızla evlenirim ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurgoyunc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    18-20 yaşlarında genç insanlar neden sedan arabaya yönelir? yavaş yavaş yükselmek bence en makulu, fwd hot hatch ler ile başla. Sonra rwd ararsın
    Katiliyorum ama rwd hb aracin tadi baska oluyor. baktin olmuyor git yeni 120i lerden al, bende eski tip 118 var 170 bg cok begenerek biniyorum, 3-4 serisinde bunun cevikligi yok surus acisindan, 420d alma deme sebebim kilo olarak agir, 1 yada 2 gibi zipir olmaz, gidis acisindan 118>f30 320d>e90 320d>420d oyle soyleyeyim sana. Cikabiliyorsan 220d cikamiyorsan 120i dusunebilirsin, senin yerinde olsam hic e90-92 dusunmem sanziman sebebi ile arti caca e90 cok artti, 120i lerde yoktur heralde ancak paddle shift F serilerinde sanzimani begenmeme gibi olasilik yok, benim 118 de bana gore muhtesem sanzimana sahip ancak tek kusuru var kesiciye girmiyor. Paddle shift 220d filan hem cok hizli ve spor vites atislari var hemde sen istemezsen vites atmiyor. Spor arac gibi sektire sektire atiyo ) Dsg gibi filan degil

Rs6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özel okulda okuyorum, GTR-EVO vs vs, sen ben gibi 3-5 adamın dikkatini çeker- Karı-kız vs vs için BMW-AUDİ-Mercedes-Range-Porshe 1 tık üstte. (C180 Boşline Full Passattan daha çok ilgi çekiyor) İlk senen, küçük bir yerden büyük bir şehire gidiyorsun yanında hep baban-annen olmayacak gece lastiğin patlayınca-yolda kalınca-kaza yapınca baba gel diyip bütün sorumluluğu yıkamayacaksın babanın üstüne. Para ne kadar bitmiyor gibi olsada benzine harcayacağın para çok olacak. ve 18-20 yaşlarında spor lüks arabaya binen herkes dediğimi anlayacak polisler çevirmese bile ottan boktan ceza yazıyor çünkü "lan biz it gibi nöbet tutuyoruz pezevenk almış arabayı yanında kızlar geziyo" diye düşünüp ezik kompleksine giriyorlar.

Yerinde olsam Babama A8 Alıp, A6'yi alırdım ben. Hoşuma giden araç çünkü sedan-geniş-prestijli.
    Ben daha çok genç işi bir şey istiyorum diyorsan alternatiflere yönel ama babana "baba sana araba alalım, seninkini ben alayım" teklifinide yapabilirsin.
    Aslında karı kız icin arabayla dikkat çekmek pek amacım degil. Sürüş keyfi daha once geliyor. Dediğiniz gibi benzin masrafı su anda kafama takılan bir olay hele ilk sene gezip tozmalar olacağı icin dizele yöneldim bende.
    A6 teklifini düşünmedim degil ama cidden cok uzun bir arac hele Q3'ten sonra park edene kadar canım çıkıyor.
    Birde 18 yaşındaki çocukta A6 biraz tuhaf kaçar. Bu yasımda ona binersem 25-30 yaslarımda sehir içinde sürmek icin alicam yoksa

Alıntı F.KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    f30 320d en mantıklısı bence.ayrıca mpaket estoril mavi olursa tadından yenmez
    Estoril blue ilk çıktığımda cok hoşuma gidiyordu. Hatta c6 kasa RS6larda goruyordugumden beri bayılıyorum ama cok fazla o renk 3.20 var o yuzden 3.20 alırsam baska renge yönelirim.

Alıntı onurgoyunc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında hot hatch ve coupe daha fazla istediğim bir tarzdir. Hatta tropy rs - clio rs bile dusunmuslugum var. Ancak GT86/BRZ fikrinden sonra ozel seri oldugu icin hic bahsetmedim.
    Baska FWD hot hatch ne olabilir ?

yarış mavisi golf R alırdım ben olsam golf sananlarında dikiz aynasından uzaklaşmasını izlerdim 3.20D güzel araç ama alınca mutlaka M paket estoril ya da kırmızı olmalı bence 2.20 ye gücünüz yetiyosa 0 al madem ya da 0 a yakın kafan rahat olur
    Iste Golf R ile o olayı yasamayı cok istiyorum. 2 serisi sekil olarak cok hoşuma gitmemeye başladı. 3 daha sempatik geliyor su anda.

Hayatta yapmam o hatayı

Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katiliyorum ama rwd hb aracin tadi baska oluyor. baktin olmuyor git yeni 120i lerden al, bende eski tip 118 var 170 bg cok begenerek biniyorum, 3-4 serisinde bunun cevikligi yok surus acisindan, 420d alma deme sebebim kilo olarak agir, 1 yada 2 gibi zipir olmaz, gidis acisindan 118>f30 320d>e90 320d>420d oyle soyleyeyim sana. Cikabiliyorsan 220d cikamiyorsan 120i dusunebilirsin, senin yerinde olsam hic e90-92 dusunmem sanziman sebebi ile arti caca e90 cok artti, 120i lerde yoktur heralde ancak paddle shift F serilerinde sanzimani begenmeme gibi olasilik yok, benim 118 de bana gore muhtesem sanzimana sahip ancak tek kusuru var kesiciye girmiyor. Paddle shift 220d filan hem cok hizli ve spor vites atislari var hemde sen istemezsen vites atmiyor. Spor arac gibi sektire sektire atiyo ) Dsg gibi filan degil
    4 serisi ilk araba icin bence pahalı o yuzden direk düşünmüyordum. 1 serisi eger turuncu, m paket denk getirirsem kesinlikle kaçırmam onu 2 serisini artık pek hosuma gitmiyor tasarım olarak İzmir'de inceledim ama on kısmi cok güzelken arka kısmi ile bir uyuşmazlık var gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde ufak bir ihtimal Vulcan S alma ihtimalim var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rs6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde ufak bir ihtimal Vulcan S alma ihtimalim var
    motosiklet olan Vulcan S?
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motosiklet olan Vulcan S?
    Aynen. Merak etmeyin tecrübem var, 600'luk Cruiser'a hakim olacak kadar

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.18i al madem izmirde yakacağın yakıta deysin

ilk listede istediğin araçlar çok uç araçlar

ekonomide cok arkadaşın olur kazasız belasız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.18i al madem izmirde yakacağın yakıta deysin

ilk listede istediğin araçlar çok uç araçlar

ekonomide cok arkadaşın olur kazasız belasız
    Teşekkürler.
    1.18i ile 3/2.20d arasındaki yakıt farkı nasıl ?

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler.
    1.18i ile 3/2.20d arasındaki yakıt farkı nasıl ?
    Dizel ile benzinin yakıtını karşılaştırmak günah olur

hem yasına uygun hemde daha neseli bir araç olduğu için söyledim yakıtı tabiki 2.20d den fazla olur 1-2 litre kadar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel ile benzinin yakıtını karşılaştırmak günah olur

hem yasına uygun hemde daha neseli bir araç olduğu için söyledim yakıtı tabiki 2.20d den fazla olur 1-2 litre kadar
    Iste daglar kadar mi bi' fark var yoksa dediğiniz gibi 1-2 litre mi onu merak ettim.
    Soyle turuncu, karbon m aksesuarları olan, guzel bi' 1 serisi bulmak istiyorum aslında. Gecen Yalıkavak marinada denk geldim bayıldım cidden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen. Merak etmeyin tecrübem var, 600'luk Cruiser'a hakim olacak kadar
    Bu kadar araba konuştuktan sonra garip geldi motorsiklet, şaşkınlığım ondan zaten tecrübesiz olsan tutup da "ben 600'lük motor alıcam" diye çıkmazsın ortaya

Iste daglar kadar mi bi' fark var yoksa dediğiniz gibi 1-2 litre mi onu merak ettim.
    Soyle turuncu, karbon m aksesuarları olan, guzel bi' 1 serisi bulmak istiyorum aslında. Gecen Yalıkavak marinada denk geldim bayıldım cidden
    BMW'nin yeni nesil küçük hacimli benzinli motorlarının inanılmaz ekonomik olduğunu duydum. BMW'de çalışan arkadaşlar da teknik verileri tutturmanın hiç de zor olmadığını söylediler. Kendim kullanmadım, o yüzden reelde nasıl bir fark yaratır bilemem. Gerçi test-drive'da az çok belli eder kendini yakıt tüketimi.
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar araba konuştuktan sonra garip geldi motorsiklet, şaşkınlığım ondan zaten tecrübesiz olsan tutup da "ben 600'lük motor alıcam" diye çıkmazsın ortaya

BMW'nin yeni nesil küçük hacimli benzinli motorlarının inanılmaz ekonomik olduğunu duydum. BMW'de çalışan arkadaşlar da teknik verileri tutturmanın hiç de zor olmadığını söylediler. Kendim kullanmadım, o yüzden reelde nasıl bir fark yaratır bilemem. Gerçi test-drive'da az çok belli eder kendini yakıt tüketimi.
    Zaten Vulcan, ER6 serisinin bloguna sahip soft bir 600'luk zaten Genel yorumlar ER6N/F başlangıca uygun olması ile Vulcan S'inde başlangıç cruiser'i olarak değerlendiriyorlar.
    Ama genelde commuter ve cross ile gezdiğim icin cruiser icin Vulcan'i "düşünüyorum" su anlık sadece Eger motor alırsam yanına zaten direk Polo falan alırım

Gecen 1.16 sürme şansım olmuştu ancak tam bir anlamıyla istediğim sekilde sürmedigim icin keyfini çıkaramadım ama genel olarak güzeldi. Sahibinin yakıt durumu icin yorumu ise "bindiğim gibi eco düğmesine basıyorum" oldu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)