User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
147 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Araç Tavsiyesi - İlk Araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rs6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten Vulcan, ER6 serisinin bloguna sahip soft bir 600'luk zaten Genel yorumlar ER6N/F başlangıca uygun olması ile Vulcan S'inde başlangıç cruiser'i olarak değerlendiriyorlar.
    Ama genelde commuter ve cross ile gezdiğim icin cruiser icin Vulcan'i "düşünüyorum" su anlık sadece Eger motor alırsam yanına zaten direk Polo falan alırım

Gecen 1.16 sürme şansım olmuştu ancak tam bir anlamıyla istediğim sekilde sürmedigim icin keyfini çıkaramadım ama genel olarak güzeldi. Sahibinin yakıt durumu icin yorumu ise "bindiğim gibi eco düğmesine basıyorum" oldu.
    118 var bende , 26 bin km ortalamasi 8.3, son sifirladigimdan sonraki ortalamasi 8.4, az yaksin diye kasmam gaza sacma salak basmam sadece, gecen sene bi kere deneyebildim basmadan 100 lirayla 328 km gitti tam ama roll gecesi 70 lirayi tamamen yedigide oluyor, bastigin zaman o 15 dk nin ortalamasi 15 litrelerde, yakit olarak memnunum ancak 320d ile kiyaslayamazsin bu araba benzinliye gore iyi , kassan 6-7 yakar ama olay basarak kullanima gelince dizelle yari yariya oynar. Ben dip gaz iki depo yedigim yere 320d ile tek depo gidersin, dizelin klasmani ayri bi kere o yonden, alsan bi 320d 240 limitorde 9.5 yakiyor, 10-11 litre yaksam surekli dipgaz giderek ne guzel hayat bende dusunuyorum bakalim 220-320 ama eskisehire yolun duserse benim aracimi gosterebilirim kafanda fikir olur kardesim .

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farklı bir araç önereyim eğer beklerim dersen. Türkiyeye özel sipariş getirirler diye tahmin ediyorum.

2015-2016 mazda mx-5 nd. 1.5 skyactiv 130 beygir güçsüz gelebilir ama araç 900 kilo civarı. O bütçeye sıfır alınacak en keyifli araç.

http://www.caranddriver.com/features...-miata-feature

mertkaral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende ekonomide okuyorum kardeşim her yer f30 scirocco oldu ve cogu beyaz renk.
    Jant değişiminden sonra bence nokta olur.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...23818224/detay

Rs6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    118 var bende , 26 bin km ortalamasi 8.3, son sifirladigimdan sonraki ortalamasi 8.4, az yaksin diye kasmam gaza sacma salak basmam sadece, gecen sene bi kere deneyebildim basmadan 100 lirayla 328 km gitti tam ama roll gecesi 70 lirayi tamamen yedigide oluyor, bastigin zaman o 15 dk nin ortalamasi 15 litrelerde, yakit olarak memnunum ancak 320d ile kiyaslayamazsin bu araba benzinliye gore iyi , kassan 6-7 yakar ama olay basarak kullanima gelince dizelle yari yariya oynar. Ben dip gaz iki depo yedigim yere 320d ile tek depo gidersin, dizelin klasmani ayri bi kere o yonden, alsan bi 320d 240 limitorde 9.5 yakiyor, 10-11 litre yaksam surekli dipgaz giderek ne guzel hayat bende dusunuyorum bakalim 220-320 ama eskisehire yolun duserse benim aracimi gosterebilirim kafanda fikir olur kardesim .
    1 serisi gezme tozma konusunda, birde benim bazen saçma sapan bastığım zaman olduğum için pek uygun gibi durmuyor.
    3'e yönelmeye devam edeyim ben, teklif için çok teşekkür ederim. Yolum düşerse görmeyi çok isterim.

Alıntı İbrahim Erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Farklı bir araç önereyim eğer beklerim dersen. Türkiyeye özel sipariş getirirler diye tahmin ediyorum.

2015-2016 mazda mx-5 nd. 1.5 skyactiv 130 beygir güçsüz gelebilir ama araç 900 kilo civarı. O bütçeye sıfır alınacak en keyifli araç.

http://www.caranddriver.com/features...-miata-feature
    Aslında olabilir. Tam vergiler, masraflar dahil fiyatı öğrenmek lazım olmadı kendimiz getirtme olanağım var.

Alıntı mertkaral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende ekonomide okuyorum kardeşim her yer f30 scirocco oldu ve cogu beyaz renk.
    Jant değişiminden sonra bence nokta olur.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...23818224/detay
    İşte F30'un dezavantajı etrafta çok olması..
    2 serisini kayıt için geldiğimde inceleme fırsatı buldum ancak ön kısım olarak çok güzel, tamam, içi de çok güzel (zaten hepsinin aynı ), ancak ön kısım ile arka kısım arasındaki uyumsuzluk var. Önü böyle büyük, heybetli dururken, arkası böyle minik kalmış hiç çekici gelmiyor.
    Bu arada okulda görüşmek, tanışmak üzere..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marka fanatikliği yuzunden babam BMW'yi seçeneklerden kaldırmamı istedi... (Saçmalık)

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marka fanatikliği yuzunden babam BMW'yi seçeneklerden kaldırmamı istedi... (Saçmalık)
    Audi A3 cabrio olabilir anladığım kadarıyla peder bey Audi seviyo
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence NSX.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Audi A3 cabrio olabilir anladığım kadarıyla peder bey Audi seviyo
    Gereğinden fazla hemde valla nerden geliyor bu fanatiklik anlamıyorum.
    A3 veya A5'e yonelebilrim ama Q3'un sürüsünü hic sevmiyorum mesela, A6 ona nazaran yere yakın ve güçlü olması keyifli oluyorda biraz hissiz kalıyor. Oyle olmasini pek istemiyordum.

Alıntı phantom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence NSX.....
    Nadir, az bulunan, sahiplerinin satmaktan çekindiği bir aracı satmaya olurlari varsa neden olmasın...

taylaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Brom hergün Bayraklı'dan Balçova'ya gidip geleceksen ; ki bu mesafe 50 km'ye yakın , bu araçlarla biraz zor be... Tamam cebime güvenir yakıtı karşılarım diyorsan eyvallah ama, hergün o kadar yol git-gel bu aklına koyduklarınla , hem seni yorar, hem arabayı... İmkanın varsa , bu araçlara binmek için Balçova - Üçkuyular - Narlıdere tarafına yerleşmelisin. İlla Bayraklı diyorsan da , Cruise control olan , 35-40 kuruşu geçmeyecek yakıt tüketimli sedan bir araç bakabilirsin. Örn: E90 , E60 , Passat , Tiguan , RCZ vs vs... ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taylaner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Brom hergün Bayraklı'dan Balçova'ya gidip geleceksen ; ki bu mesafe 50 km'ye yakın , bu araçlarla biraz zor be... Tamam cebime güvenir yakıtı karşılarım diyorsan eyvallah ama, hergün o kadar yol git-gel bu aklına koyduklarınla , hem seni yorar, hem arabayı... İmkanın varsa , bu araçlara binmek için Balçova - Üçkuyular - Narlıdere tarafına yerleşmelisin. İlla Bayraklı diyorsan da , Cruise control olan , 35-40 kuruşu geçmeyecek yakıt tüketimli sedan bir araç bakabilirsin. Örn: E90 , E60 , Passat , Tiguan , RCZ vs vs... ?
    Alsancak'ta da ısımız olduğundan dolayı Narlıdere ve Balçova'yi dusunmuyorum ama Göztepe güzergahında düşünüyorum. Hatta hazırlıkta araba almayıp, Otobüsle gidip geleyim diye düşündüm evden ekonomi 1,5 saatin üzerinde suruyor. Yakıt konusu pek önemli değildi ama hem bu güzergah hemde arada Bilecik'e gidip gelmeye dahil olduğundan zaten V8'i kafadan direk eledim.
    Saydıklarınızdan ise pek keyifli araçlar oldugunu dusunmuyorum. Ilk once surus keyfi benim icin önemli.

taylaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Balçovadan Alsancak araba ile 15 dk yalnız. Göztepe de güzel tabii. Ayrıca çevreyoluna direkt çıkış olduğu için Balçovadan bir yere giderken şehirıçı sıkıntısı yaşamazsın eğer Göztepeden bu tarafa düşünürsen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gereğinden fazla hemde valla nerden geliyor bu fanatiklik anlamıyorum.
    A3 veya A5'e yonelebilrim ama Q3'un sürüsünü hic sevmiyorum mesela, A6 ona nazaran yere yakın ve güçlü olması keyifli oluyorda biraz hissiz kalıyor. Oyle olmasini pek istemiyordum.

Nadir, az bulunan, sahiplerinin satmaktan çekindiği bir aracı satmaya olurlari varsa neden olmasın...
    Almanlar genel olarak rafine araçlardır. Aradığın keyfi Audi'de ancak S serisinde yakalarsın. Standart bir Audi ile standart bir BMW sürül keyfi olarak kıyaslanmamalı bence. Ama BMW elenmişse, ve marka fanatizmi de varsa Audi A3 gayet hoş bi seçenek, bi de cabrio olursa tadından yenmez, benzinlisi de yakıt konusunda üzmez, bastığın kadar yakar
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taylaner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Balçovadan Alsancak araba ile 15 dk yalnız. Göztepe de güzel tabii. Ayrıca çevreyoluna direkt çıkış olduğu için Balçovadan bir yere giderken şehirıçı sıkıntısı yaşamazsın eğer Göztepeden bu tarafa düşünürsen
    Evim Bayrakli da isim Alsancak'ta o yuzden her ikisinin ortasında olmali
    Su anlık ev önceliğim ondan sonra arabayı alacağım sanırım.

Almanlar genel olarak rafine araçlardır. Aradığın keyfi Audi'de ancak S serisinde yakalarsın. Standart bir Audi ile standart bir BMW sürül keyfi olarak kıyaslanmamalı bence. Ama BMW elenmişse, ve marka fanatizmi de varsa Audi A3 gayet hoş bi seçenek, bi de cabrio olursa tadından yenmez, benzinlisi de yakıt konusunda üzmez, bastığın kadar yakar
    Zamanında A3 vardı o yuzden baska Audi'ye yönelmiştim ancak Sedan A3'ler hosuma gidiyor. (Pek cabrio ile aram yok )
    Veya CLA 180 hakkında ne düşünüyorsunuz. Biraz kullandıktan sonra yazilim, egsoz guzel olabilir veya A3'e de aynısı yapabilirim
    Peki eski kasa S3 ihtimali olabilir mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evim Bayrakli da isim Alsancak'ta o yuzden her ikisinin ortasında olmali
    Su anlık ev önceliğim ondan sonra arabayı alacağım sanırım.

Zamanında A3 vardı o yuzden baska Audi'ye yönelmiştim ancak Sedan A3'ler hosuma gidiyor. (Pek cabrio ile aram yok )
    Veya CLA 180 hakkında ne düşünüyorsunuz. Biraz kullandıktan sonra yazilim, egsoz guzel olabilir veya A3'e de aynısı yapabilirim
    Peki eski kasa S3 ihtimali olabilir mi ?
    CLA her ne kadar Mercedes de olsa önden çeker, ve içi kesinlikle Mercedes yıldızını hak etmiyo, eski C ile aralarında derya deniz kalite farkı var, güncel C zaten iç mekan kalitesi olarak uçtu gitti, kıyas bile kabul etmez. Ben şahsen o parayı CLA yerine A3'e bağlamayı tercih ederim.

Eski kasa S3 o fiyatlara çok rahat bulunur, ama benzini biraz fazla yakar. Yakıt tasarrufu önceliğin olmalı baktığın arabada, bence.

Cabrio A3'ü özellikle önerdim, gerçekten dikkat çekici bir araba, ekmeğini de yersin emin ol Ayrıca cabrio araba gerçekten farklı bir keyif. Bütçeye de uygun bir alternatif A3 Cabrio, bi değerlendir derim
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CLA her ne kadar Mercedes de olsa önden çeker, ve içi kesinlikle Mercedes yıldızını hak etmiyo, eski C ile aralarında derya deniz kalite farkı var, güncel C zaten iç mekan kalitesi olarak uçtu gitti, kıyas bile kabul etmez. Ben şahsen o parayı CLA yerine A3'e bağlamayı tercih ederim.

Eski kasa S3 o fiyatlara çok rahat bulunur, ama benzini biraz fazla yakar. Yakıt tasarrufu önceliğin olmalı baktığın arabada, bence.

Cabrio A3'ü özellikle önerdim, gerçekten dikkat çekici bir araba, ekmeğini de yersin emin ol Ayrıca cabrio araba gerçekten farklı bir keyif. Bütçeye de uygun bir alternatif A3 Cabrio, bi değerlendir derim
    Babama Audi desem sadece su anda alacak kıvamda cok değişik bi' Audi taraftarlığı var.
    CLA'yi hic inceleyemedim önerenler olmuştu o yuzden merak ettim. Güncel C cok hosuma gidiyor ama 3 serisi kadar ortalıkta kiralık olarak cok denk geliyorum o yuzden biraz soğudum.
    Cabrio aracı biraz sevmiyorum aslında ama ekmegini yeme fikri sempatik geliyor. Sedani incelemiştim de Asil'e veya Eroz'e gidip onuda inceleyim.

Birde dizel alırsam cok basıldığım ve almak istediğim bir ses var. En son RS6 görünümlü A6'da duydum o sesi dizelle alakası yok sanki Turbo'su büyütülmüş 911 gibi çıkıyor Onu yapmak icin downpipe yeterli mi yoksa komple mi lazım olur onu su anda merak ediyorum. Yavaştan yapılacaklar içinde bir butce hazırlamam gerekiyorda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daytona grey, s line a3 tdi dsg akar kardesim o zaman gotur bayiye madem audi hayranligi var, yay takinca hos duruyor http://www.techturkey.com/forum/otom...di-2015-a.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daytona grey, s line a3 tdi dsg akar kardesim o zaman gotur bayiye madem audi hayranligi var, yay takinca hos duruyor http://www.techturkey.com/forum/otom...di-2015-a.html
    Benden ziyade babamın hayranlığı varda 110 HP'de az degil mi
    2.0 TDI düşünüyordum en az ama dediğiniz gibi görünüm olarak Daytona grey + yay super

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babama Audi desem sadece su anda alacak kıvamda cok değişik bi' Audi taraftarlığı var.
    CLA'yi hic inceleyemedim önerenler olmuştu o yuzden merak ettim. Güncel C cok hosuma gidiyor ama 3 serisi kadar ortalıkta kiralık olarak cok denk geliyorum o yuzden biraz soğudum.
    Cabrio aracı biraz sevmiyorum aslında ama ekmegini yeme fikri sempatik geliyor. Sedani incelemiştim de Asil'e veya Eroz'e gidip onuda inceleyim.

Birde dizel alırsam cok basıldığım ve almak istediğim bir ses var. En son RS6 görünümlü A6'da duydum o sesi dizelle alakası yok sanki Turbo'su büyütülmüş 911 gibi çıkıyor Onu yapmak icin downpipe yeterli mi yoksa komple mi lazım olur onu su anda merak ediyorum. Yavaştan yapılacaklar içinde bir butce hazırlamam gerekiyorda
    Dizele son susturucu takınca ses efsane oluyo da, motordan çıkan ses hep aynı, bildiğin traktör sesi Yakın bi arkadaşımda Remus'lu Ibiza vardı, 1.4 TDi, araba çalışırken önüne geçince gelen ses traktör, arkasına geçince gelen ses düz borulu V8 gibiydi. Dizele hardcore yüklenmeyeceksen yapılacaklar listesi çok kabarık değil, komple egzoz, dpf iptali, yazılım, bitti bütün bunları en baba yerlerde yaptırsan 2.500-3.000 arası para gider, kaldı ki egzoz yaptırman çok da gerekli değil bence.
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğiniz gibi yaparım büyük ihtimalle zaten. Ama fiyat konusunda sevindim birde ona yay-panjur-ufak tefek kaplamalar ekledikten sonra super olur.
    Eylül ayında hangi Audi'yi aldığımı artık sizlerle paylaşırım
    Teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)