Sembol allaha emanet giden bi araba, bkz audi makas passata tüm yüküyle binen sembol...
Sembol allaha emanet giden bi araba, bkz audi makas passata tüm yüküyle binen sembol...
VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012
Abi sümbül araba değil hiç bir yönden , ama linea da 2000-2250 gibi merhaba diyor 3000-3500 gibi güle güle diyor; o aralıkta ne varsa var![]()
-Fırat
linea da gördüğüm özellik diğer dizeller gibi 4000-4500 gibi bitmiyor 5200 devirde devir kesiciye giriyor ve 5000 devire kadar çok istekli benzinli motor gibi devir çevirebiliyor.
yukardaki videoda symbol değilde, araba olan linea olsa farklımı olucaktı . biri açıklasında bende satayım yeni kasa symbolumü linea alayım ?
uygun fiyatlılardan hangi b sınıf sedan güvenli allah aşkına . 301 mi ? linea mı ? mıtsubıshı attrage mı yoksa ?
lineada yol tutuş olarak çok iyi sayılmaz ama genede symbolden iyi olduğu aşikar.sümbül çok hafif çok çabuk etkileniyor.
Symbol epey hafif araba,bide ilk 2-3 vites oranlari cok kisa. Ama kalkista epey seri,guvenlik olarakta kilosu ortada ne bekliyebilirsinki 900kg![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
megane ın 100 lüğü olsa geçebilir de 80 lik çok bi performans ı yok, linea geçer dicektim bencede, 2011 symbol tutuş vs yok hiç güven vermiyor, linea da kullandım o bi tık daha iyi gibi symbolden o konuda
AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
İstanbul / Kartal
Kısa şanzumanlı dci symbol ile çok gazladım açıkcası şahsi fikrim 100e kadar geçer sonrasında liyana geçer giderdi ama ikiside stock olsa liyana komple geçer. meganeda da aynı durum geçerli.
80 lik clio symbol olsa gecer lineayı ama megane arkada kalır ben denemiştim ciloda 4 kişi 85 kg ortalama megane tek kişi yine clioyu geçememişti clio 1 kaput farkıyla onde oluyodu
110 lük linea var it gibi gidiyo valla, 80 li ğide gider ben Linea diyorum.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)