Sunroof suz alma sonra üzülürsün
Printable View
Sunroof suz alma sonra üzülürsün
hadi hayırlısı olsun :)
İptal et siparişini git bunu al gel dostum, Siyah düşünürsen tabi araç almamiş olsaydım bunu kesin kaçırmazdım.
Volkswagen Golf 1.4 TSi Highline 2015 Model 74.000 TL Sahibinden sat
araçta boya varmiş şimdi gördüm :(
kardeşim bizde leon fr ile golf arası gittik gelmiştik golf 1.2 tsi dgs comfortline aldık metalik günbatımı kırmızısı aman diyim bizim yaptığımız hatayı yapıp golf alma git leon fr al. biz alırken manuel fr ile 1.2 tsi dgs aynı paraydı. sipariş vermediysen vazgeç derim.
Ayni rakama 1.2tsi comfortline alip doldurmak daha mantikli degil mi sizce? Tavan u led durban vs.
Kardeşim tavan yoksa siparis verme vazgeç ileride sıkıntı yaşarsın .
1.2 tsi 0-100 9,9 sn 1.4 tsi 9,1 sn. yani arada uçurum performans farkı yok, ayrıca 18" Durban ile sipariş verirseniz spor süspansiyon ile geliyor araç. Cam tavan, U led, led stop, sürüş konfor paketi, far, yağmur sensörü, geri görüş kamerası da eklenirse bence cam tavansız highline dan daha dolu ve ekonomik bir tercih yapmış olursunuz ayrıca vergi avantajı da cabası.
kesinlikle 1.4 al ikisinide kullanmış biri olarak söylüyorum 1.4 ün sesi ve gidişi farklı özellikle 100 den sonra
1.2 ve 1.6 torsiyonlu arka geliyor.
1.4 bağımsız olarak geliyor biliyorum.
1.2 ve 1.4 arasındaki motor farkı sadece 3000 TL gibi bir rakam. Fakat uzun vadede vergiler, sigortları baz alınarak seçim yapılabilir.
donanım olarak,
şahsi seçimler her zaman iyidir. hele ki, özel siparişlerde.
ama bir donanım varki ; Cam tavan :) o güzel bir olay işte :)
Comfortline'a ek; sürüş konfor, ışık görüş, Ledli mercekli farlar, Dijon veya Durban enfes olur... Cam filmi, Led stop, Büyük ekran'da iyi olur.
Sevgiler, saygılar.
3 ay beklemen gerekirse bekle para biriktirmen gerekirse biriktir yada az bi miktar kredi kullan bu işler nasip işidir mutlaka ama aldığın arabayı er yada geç satacaksın şimdi 3 ay beklemezsen satarken belkide 10 ay beklersin ne seatta ne golfte sunroof yoksa satmak çok zor
Uçurum fark yoktur da 1.4 daha bir başka gidiyor bence. Ben olsam 1.4 tsi alırım.
Ve burada seatı alırken golfun dolusunu alacak param vardı ama zora girecektim seatı aldım bi kere golfu aratmadı ikisinde kullandım trim sesi geliyor diyen arkadaşlara yalan söylüyorlar demiyorum ama ben,m arabada gram ses yok 2 yıldır kullanıyorum 9 binde sadece orjinal yay varken biraz sertti araba vogtland yaydan sonra pamuk gibi oldu