Kesinlikle LEON. Donanımlı olması sana acayip zevk verecektir. Özellikle de sürüş esnasında. Ama sırf "VW" markası için Golf alınmaz.
Printable View
Kesinlikle LEON. Donanımlı olması sana acayip zevk verecektir. Özellikle de sürüş esnasında. Ama sırf "VW" markası için Golf alınmaz.
Özön çekmeköy bayisinden mart sonu sipariş vermiştim Ersin arkadaşımdan
-Kurşun gri
-cam tavan
-ergo active
-geri görüş kamerası
1.4 hıghlıne manuel araç.Birtürlü üretime girmeyince birde başbakan istifa edip döviz artınca Alturda bir gün önce bayiye inen tungsten gri,cam tavan,u led,durban jant ve spor süspansiyonlu aracı satın aldım 3 gün sonrada trafik işlemlerini bitirip 11 mayısta teslim aldım.İlk siparişim olan araç üretilmiş limana sevk gözüküyor Özön den Ersin'i arayıp ciddi niyetiniz varsa sorabilirsiniz benim siparişi anladığım kadarıyla hala benim üstümde gözüküyor ben sorgulayabiliyorum durumunu çünkü satılmadıysa haziran ortası gibi teslim edilir o araç üretimden çıktı.
Fiyatlar güzelmiş diyecektimki dsg olmadıklarını görünce hüsrana uğradım :D
Geri görüş kamerası fiyatı 610 lira sipariş üzerine alacaksanız muhakkak ekletin sonradan logo kamera almaya kalksanız sadece 1000 lira montajı vs 1500 liraya mal olur
Boş A3 :D :D
ben golfü tercih ederim
Dolu leon aldım. Hemde comfortline golf 7 satıp. Kesinlikle leon... Ama highline golf ile karşılaştırılsa golf olurdu tercihim.
Bugün sipariş verecektim fakat VW sipariş kotalarını azaltmış onaylanmayabilir dediler. Perşembe günü tekrar görüşeceğiz.
Leon dsg fr alın bence o paraya 150 lik.. act siz 3000 civarı daha uygun fiyatı hatta .
Bugün birkaç bayi ile görüştüm sipariş geçebildiklerini söylediler General Eylül başı gibi gelir, Kartal Doğuş 3-3.5 aya gelir dedi. Opsiyonları da belirledik 1.4 TSI Highline + Geri görüş kamerası + Ergoactive koltuk olacak. Perşembe günü Erel'den de dönecekler ona göre hangi bayiden sipariş vereceğimize karar vereceğiz.