Makyaj ya da kasa değişimini 2018'den önce beklemiyoruz dediler. Avrupa'daki fabrikalar 2017 model şasi üretimine geçmişler bir de Ağustos ayında fabrika tatile giriyormuş ondan dolayı da olabilir dediler.
Printable View
Makyajli A3 tanitildi,max Eylulde makyajli golf satislari baslar(dogal olarak leon...vsde makyajlanicak).Eli kulagindadir tanitilir 1 aya makyajli mk7de
Teşekkürler, cam tavan için şartları zorladım fakat olmadı maalesef. Ben de çok istiyordum ama 3.100 TL fazla geldi o paraya Ergoactive koltuk, anahtarsız giriş ve çalıştırma, geri görüş kamerası ve sürüş profili seçimi alıyorum. Sunroof için bu 4'ünden vazgeçmem lazım. 25.000 TL kredi çekeceğim zaten. Erel'den sipariş verdik hem teslim süresi en kısa onlar verdi hem de diğer bayilere göre sipariş vermede daha sorunsuz hallettik işleri.
Ergoactivede alcantara doseme gelmiyor,aman amanda masaj yapmiyor.
Surus moduda dcc olmadigi icin extrem birsey beklemeyin,tus+kodlama ile zaten olur surus modu...
Park sensoru gorselli falan,tabii geri gorus kamerasi olsa daha iyi olur
Keyless seviyorum hos amaa
Yani sunroof alirdim ben olsam sadece bunlar yerine,hepsine vazgecmek icin bahane mevcut :D yani sunroof icin vazgecerm :)
Birkaç yerde de böyle söylediler bazıları da Golf şimdiye kadar hiç makyajlanmadı hep kasa değiştirdi yine öyle olur vs. deniyor. İnternette de makyajlı görseller dolaşıyor Almanya kaynaklı dergiler bile paylaşıyor ama kesin bir şey de yok 3 ay arabasız kalacağız zaten Ağustos-Eylül gibi arabamız olması lazım.
Masaj olayı çok önemli değil benim için, zaten çok etkili değilmiş fakat koltuklar, kapı kolları, kol dayamalar deri geliyor, ısıtmalı koltuklar geliyor ve sürücü koltuğu 14 yöne ayarlanabiliyor bunlar için 1.100 TL çok makul geldi.
Anahtarsız giriş benim için şart değil fakat 1.100 TL o da uygun geldi almışken o da olsun diye eklettik. Sürüş modundan ben de çok bir şey beklemiyorum 400 TL olduğu için eklettim onu da :) Geri görüş kamerası hem babam istiyor hem de onu alınca ekran yeni versiyon geliyormuş ve Appconnect destekli oluyormuş. Sunroof için istenen para yüksek bence, 1.500-2.000 civarı olsaydı iyi olurdu.
appconnect dedigin carplay mi ?
Onun icin ayri para istiyorlar diye biliyorum hatta konusu gecmisti yakin zamanda
3 ay 6 ay vs ciddi ciddi altı üstü golf almak bu süreleri bekliyormusunuz cidden? Şahsen 2 gün beklemem bence komik hayırdır el yapımı özel bir araç mı alıyoruz.
Icini bej alirsaniz kapi kollari ve kolcak zaten deri geliyor.Babamin aracinda 14 yonlu koltuk var ama inanim bence hicbir esprisi yok.Ergo active yerine kis paketi alabilirsiniz isitma elzem ise.Bilmiyorum koltuklarin ortasi kumas olunca bana midline gibi geliyor.
Golf kesin makyajlanicak onda hem fikir olalim,golf6 dedigimiz ara golf5'in agir makyajlisi zaten.Sonuc olarak makyajlanicak ama.Neyse hayirlisi olsun simdiden :)
Ben sifirdan siparis verdim 2ay bekledim.1.5 hafta siparisin onaylanmasi suruyor.
2 hafta sonrasina uretim plani yapildi,ayni gun araba uretildi zaten
3gun tasima asamasinda gozuktu
1 hafta almanyada limanda bekledi
4 gunde Turkiyeye geldi(neptun dynamis gemisi ile)
1 hafta turkiyede gumruk bayiye gelmesi falan surdu
6ay cok uzun bir sure ama
2008 haziran ayında arkadaşım seat leon aldı bekle makyajlanıcakmış dedim dinlemedi :) siparişle eylül sonu ekim olur dediler ellerindeki arabayı aldık 3 ay bindi askere gitti askerliğinin 2 ayında makyajlı leon geldi :) acı haberi telefonda kendisine ben verdim :) gelene kadar trafikde heryerde makyajlı bir leon vardı :)
Makyaj olayı yazılımca ufak bir anımı anlatmak istedim bu arada 2017 yada 2016 sonu gibi leon makyajlısı gelir bence.
Abi icine dogmus makyaj tarihi heralde :D bende suan f20 almak istiyorum ama leon golfda dusunuyorum cunku makyajli temiz f20 yi 100 civarina bulamiyorum malesef . 80 civarina temiz fr bulabildim ama golf 90 civarina cikiyor far ve cam tavanlisi . leon da trim sesleri ve malzeme kalitesi bu kadar kotu mu cidden kendi forumunda bile topa tutmuslar
bu tirm sesi olayı kişiden kişye göre değişiyor.
adam sabah arabayı çalıştırıyor 1.marşda çalışmadı 2.marşda çalıştı bi kere yaptı bunu diye servise gidiyor.
cevrem çok kullanan var memnunlar golf güzel iyi araba ama o para çok aynı donanımlar için golf diye o kadar para vermem ben.
ben arabayi cok sakin kullanan biriyim muzik falanda dinlemiyorum , o sesleri duymak istemiyorum acikcasi :D tip olarak bence golften cok daha iyi leon ama 2. el alacagim icin cekiniyorum sadece golftede belli basli sorunlari okuyorum ama bu kadar yogun oldugunu yazana denk gelmedim daha