User Tag List

Sayfa 12/12 İlkİlk ... 2101112
215 sonuçtan 210 ile 215 arası

Konu: Dolu Leon mu Orta Donanım Golf mü ?

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HG6161 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 ay 6 ay vs ciddi ciddi altı üstü golf almak bu süreleri bekliyormusunuz cidden? Şahsen 2 gün beklemem bence komik hayırdır el yapımı özel bir araç mı alıyoruz.
    Ben sifirdan siparis verdim 2ay bekledim.1.5 hafta siparisin onaylanmasi suruyor.
    2 hafta sonrasina uretim plani yapildi,ayni gun araba uretildi zaten
    3gun tasima asamasinda gozuktu
    1 hafta almanyada limanda bekledi
    4 gunde Turkiyeye geldi(neptun dynamis gemisi ile)
    1 hafta turkiyede gumruk bayiye gelmesi falan surdu

6ay cok uzun bir sure ama

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008 haziran ayında arkadaşım seat leon aldı bekle makyajlanıcakmış dedim dinlemedi siparişle eylül sonu ekim olur dediler ellerindeki arabayı aldık 3 ay bindi askere gitti askerliğinin 2 ayında makyajlı leon geldi acı haberi telefonda kendisine ben verdim gelene kadar trafikde heryerde makyajlı bir leon vardı

Makyaj olayı yazılımca ufak bir anımı anlatmak istedim bu arada 2017 yada 2016 sonu gibi leon makyajlısı gelir bence.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2008 haziran ayında arkadaşım seat leon aldı bekle makyajlanıcakmış dedim dinlemedi siparişle eylül sonu ekim olur dediler ellerindeki arabayı aldık 3 ay bindi askere gitti askerliğinin 2 ayında makyajlı leon geldi acı haberi telefonda kendisine ben verdim gelene kadar trafikde heryerde makyajlı bir leon vardı

Makyaj olayı yazılımca ufak bir anımı anlatmak istedim bu arada 2017 yada 2016 sonu gibi leon makyajlısı gelir bence.
    Abi icine dogmus makyaj tarihi heralde bende suan f20 almak istiyorum ama leon golfda dusunuyorum cunku makyajli temiz f20 yi 100 civarina bulamiyorum malesef . 80 civarina temiz fr bulabildim ama golf 90 civarina cikiyor far ve cam tavanlisi . leon da trim sesleri ve malzeme kalitesi bu kadar kotu mu cidden kendi forumunda bile topa tutmuslar

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enes_srb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi icine dogmus makyaj tarihi heralde bende suan f20 almak istiyorum ama leon golfda dusunuyorum cunku makyajli temiz f20 yi 100 civarina bulamiyorum malesef . 80 civarina temiz fr bulabildim ama golf 90 civarina cikiyor far ve cam tavanlisi . leon da trim sesleri ve malzeme kalitesi bu kadar kotu mu cidden kendi forumunda bile topa tutmuslar
    bu tirm sesi olayı kişiden kişye göre değişiyor.
    adam sabah arabayı çalıştırıyor 1.marşda çalışmadı 2.marşda çalıştı bi kere yaptı bunu diye servise gidiyor.
    cevrem çok kullanan var memnunlar golf güzel iyi araba ama o para çok aynı donanımlar için golf diye o kadar para vermem ben.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tirm sesi olayı kişiden kişye göre değişiyor.
    adam sabah arabayı çalıştırıyor 1.marşda çalışmadı 2.marşda çalıştı bi kere yaptı bunu diye servise gidiyor.
    cevrem çok kullanan var memnunlar golf güzel iyi araba ama o para çok aynı donanımlar için golf diye o kadar para vermem ben.
    ben arabayi cok sakin kullanan biriyim muzik falanda dinlemiyorum , o sesleri duymak istemiyorum acikcasi tip olarak bence golften cok daha iyi leon ama 2. el alacagim icin cekiniyorum sadece golftede belli basli sorunlari okuyorum ama bu kadar yogun oldugunu yazana denk gelmedim daha

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enes_srb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

trim sesleri için basit çozumler var aslında eğer leon içinize siniyorsa kapılar vs sokulup izole edenler var ciddi fark oluyormuş

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)