User Tag List

Sayfa 7/12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
215 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Dolu Leon mu Orta Donanım Golf mü ?

berko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o seslerin nedeni sunroflar aynı olsada malzeme kalitesi farkıdır. izalasyon farkıdır..
    En fazla aydınlatma ledinin rengi farklıdır gibime geliyor bir önceki kasalarda birebir aynıydı çünkü. İzolasyon farklı olabilir tabiki, olması da lazım zaten o kadar fiyat farkı var, bikaç farklılık olsun golf Leon Octavia gibi aynı platform araçlar arasında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Advence+cam tavan manuel 1.2 tsi leon aldık kardeşime eylül ayında.

Aşırı memnunuz.Yakıt 5.5 6 civarında.Led farlar gerçekten hem görsel olarak hemde görüş olarak çok iyi uzunlar şimşek etkisi yaratıyor.
    Biz gizli özellik olarak sis farlarını da açtırdık sellektör yapınca led fara yetişemiyor ama etki ediyor.
    Trim sesi müziği çok açınca kapılar titriyor.Serviste yalıtım yapıyorlarmış ilk bakımda yaptırcaz.
    Performans olarak araç biraz sonradan dolduruyor turboyu alt devirler verimsiz gelebilir,üste çıktıkça fırlıyor resmen.
    Astra K 136 hp dizel otomatikle denedik araba kopmuyor ama geçemiyorda
    Araç açıkcası ekonomi aracı bir FR beklememek lazım yada 160 lık tsi.
    En gıcık yanı sürekli vites yükselt diyor ekonomi kasıyor resmen.70 km ile 6. viteste gidiyorsunuz ortalama 2.5 3.0lt ile
    Deri alcantara koltuklar muhtesem advence alınca kapılarda deri kaplı geliyor.Ses sistemi çok iyi kesinlikle.
    Ben clio 4 kullanıyorum Leon un tek alışamadığım yanı direksiyon simidi çok ince geldi bana.
    Kırmızı renk aldık çok dikkat çekiyor.
    Alacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim.

Sormak istediğiniz birşey olursa cevaplayabilirim.
    Halojen farlı golftense Leon tercih edin derim.

OnrDncr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ynsemr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Advence+cam tavan manuel 1.2 tsi leon aldık kardeşime eylül ayında.

Aşırı memnunuz.Yakıt 5.5 6 civarında.Led farlar gerçekten hem görsel olarak hemde görüş olarak çok iyi uzunlar şimşek etkisi yaratıyor.
    Biz gizli özellik olarak sis farlarını da açtırdık sellektör yapınca led fara yetişemiyor ama etki ediyor.
    Trim sesi müziği çok açınca kapılar titriyor.Serviste yalıtım yapıyorlarmış ilk bakımda yaptırcaz.
    Performans olarak araç biraz sonradan dolduruyor turboyu alt devirler verimsiz gelebilir,üste çıktıkça fırlıyor resmen.
    Astra K 136 hp dizel otomatikle denedik araba kopmuyor ama geçemiyorda
    Araç açıkcası ekonomi aracı bir FR beklememek lazım yada 160 lık tsi.
    En gıcık yanı sürekli vites yükselt diyor ekonomi kasıyor resmen.70 km ile 6. viteste gidiyorsunuz ortalama 2.5 3.0lt ile
    Deri alcantara koltuklar muhtesem advence alınca kapılarda deri kaplı geliyor.Ses sistemi çok iyi kesinlikle.
    Ben clio 4 kullanıyorum Leon un tek alışamadığım yanı direksiyon simidi çok ince geldi bana.
    Kırmızı renk aldık çok dikkat çekiyor.
    Alacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim.

Sormak istediğiniz birşey olursa cevaplayabilirim.
    Halojen farlı golftense Leon tercih edin derim.
    Teşekkür ederim, özel değilse ne kadara aldınız söyleyebilir misiniz ? Ne kadar sürede geldi ? Sesi yüksek açınca kapı titremesi dışında trim sesi var mı ? Şehir içinde konforu nasıl ? Yol sesi çok alıyor mu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul Avek otodan aldık.Gerçi onlarda 1 aya burda dediler 2 ayı geçti gelmesi bizi kandırdılar açıkcası.
    Ama tok satıcılar araç her türlü satıyor.Ankara doğuş özel siparişe girer 5 ayı bulur demişti.
    Biz hem araç zammını hemde opsiyonlara gelen zammı yedik sıkıntılı bir süreçti çok sövdük ama baktık en mantıklı araba yine bu.
    64'e aldık biz size verdikleri rakam(63700) çok çok iyi gerçekten.

Trim sesi başka yok.sadece ben çok hassasımdır kardeşim duymamış ama düşük hızda tümsekten geçerken sürücü kısmındaki camdan kulağını yaslayınca anca duyabileceğin bi gacırdama geliyor.İlerde ilerleyebilirde ama bence normal.Servis hepsini gideriyormuş yağlıyormuş falan.

Zaten bir yıl içinde ne ses geliyorsa geliyor.Yapılsada tekrarlayabiliyor çok takmıyorum artık Clio'dan alıştık

Şehir içinde çok güzel vites geçişleri debriyaj falan çok konforlu kol dayaması çok güzel.Tek keşke olsaydı dediğim şey 'elektronik park freni'

Jantlar 17 taban geniş olunca diğer standart 16 jantlı araçlara göre özellikle arkadan bakınca daha dolu duruyor çamurluklar falan.

17 olmasından ötürü standarta göre çukurlarda sert(style opsiyonsuz var akradabamızda karşılaştırdık)

Yol sesi almıyor çok sessiz bence hatta babam ilk marşa bastığında çalışmadı zannedip tekrar kapatıp açmış bikaç kez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ynsemr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul Avek otodan aldık.Gerçi onlarda 1 aya burda dediler 2 ayı geçti gelmesi bizi kandırdılar açıkcası.
    Ama tok satıcılar araç her türlü satıyor.Ankara doğuş özel siparişe girer 5 ayı bulur demişti.
    Biz hem araç zammını hemde opsiyonlara gelen zammı yedik sıkıntılı bir süreçti çok sövdük ama baktık en mantıklı araba yine bu.
    64'e aldık biz size verdikleri rakam(63700) çok çok iyi gerçekten.

Trim sesi başka yok.sadece ben çok hassasımdır kardeşim duymamış ama düşük hızda tümsekten geçerken sürücü kısmındaki camdan kulağını yaslayınca anca duyabileceğin bi gacırdama geliyor.İlerde ilerleyebilirde ama bence normal.Servis hepsini gideriyormuş yağlıyormuş falan.

Zaten bir yıl içinde ne ses geliyorsa geliyor.Yapılsada tekrarlayabiliyor çok takmıyorum artık Clio'dan alıştık

Şehir içinde çok güzel vites geçişleri debriyaj falan çok konforlu kol dayaması çok güzel.Tek keşke olsaydı dediğim şey 'elektronik park freni'

Jantlar 17 taban geniş olunca diğer standart 16 jantlı araçlara göre özellikle arkadan bakınca daha dolu duruyor çamurluklar falan.

17 olmasından ötürü standarta göre çukurlarda sert(style opsiyonsuz var akradabamızda karşılaştırdık)

Yol sesi almıyor çok sessiz bence hatta babam ilk marşa bastığında çalışmadı zannedip tekrar kapatıp açmış bikaç kez
    Tamamdır çok teşekkür ederim, Golf istediğim opsiyon ve fiyatla alamazsam kesin Leon düşünüyorum artık.

Avek ve Altur şuanda araç yok sipariş ile 2 ay sonra gelir o zamanki fiyat ne olur bilemeyiz ama şuanda olsa 63.700'den veririz demişlerdi, Kayadibi ise 64.400 verdi. Sunroof da istiyorum aslında ama trim sesi ve teslim süresi uzayabilir o yüzden çekiniyorum biraz.

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnrDncr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamdır çok teşekkür ederim, Golf istediğim opsiyon ve fiyatla alamazsam kesin Leon düşünüyorum artık.

Avek ve Altur şuanda araç yok sipariş ile 2 ay sonra gelir o zamanki fiyat ne olur bilemeyiz ama şuanda olsa 63.700'den veririz demişlerdi, Kayadibi ise 64.400 verdi. Sunroof da istiyorum aslında ama trim sesi ve teslim süresi uzayabilir o yüzden çekiniyorum biraz.
    bu fiyata donanımda neler var cam tavan+led+17"jant?
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan için sunroof ta ses falan yok umarım olmaz da.Bakımını yapıyoruz araba pisken açmıyoruz servisin ses şikayeti sonrası gidenler için sürdüğü yağdan aldık yağlıyoruz daha da ses yaparsa yapacak bir şey yok

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sunroof ortak passat golf 7 beetle polo a3 superb leon alayı aynı alayında da esneme sesi yapıyor. arka da ki fitil yağlandığında ses uzun bir süre kesiliyor.
    Leona özgü bir durum yok yani. izolasyon ile hiç bir alakası yok sunroof fitilinden gelen bir ses bu. 20 binde ki golfte bakıma girdiğinde emin olun yağlamışlardır fitillerini
    Golf leona göre sessiz malzeme daha iyi.
    Ama leon da i30 a göre aurise göre ceede göre trimde daha başarılı emin olun. Kullanan kullanmaya herkesin bir fikrinin olduğu araç leon.

Ben leon alırım, golf benim için highline ile başlar, ona da o parayı verdiğimde daha önce de söylemiştim 2 hafta uyuyamam.
    Merak edenler gidip test etsin öyle karar versin f/p olarak çok iyi seviyededir leon c segmentinde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu fiyata donanımda neler var cam tavan+led+17"jant?
    Cam tavan yok, Led far-stop, ön-arka park sensörü, optik park sistemi, deri-alcantara koltuk, arka kol dayama, 17 jant, media system plus (6.5 inç ekran + 2 ek tweeter)

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trim sesi dediğiniz olay da eminim çok çok azdır.
    Bu konudaki tek beklenti; sıfır araç aldığımızdan ötürü beklentiler de yüksek oluyor.
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trim sesini bide alfada görün siz.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün Erel Otomotiv'den Golf Comfortline + Sürüş konfor paketi + Işık görüş paketi + Ledli bi-xenon far için fiyat aldım. 3.5 ay sonra gelir o zamana fiyat ne olur bilemeyiz ama şuanda alsanız 73 bin TL dediler. Fiyat o kadar yükselmişken Highline alayım dedim ona da Temmuz sonunda gelecek araç için 76 bin TL fiyat verdiler.

Bu fiyatları ve bekleme süresini görünce Leon'a kaydım açıkçası biraz. Doğuş Kartal'da 73 bin TL fiyat aldığım aracın bi-xenon olmayanına ve metalik renklisine 67.500 TL fiyat vermişlerdi indirim yapmadılar araç siparişle geleceği için.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dogus butun markalarinda tok satici zaten.

Elde olan araclara indirim yapiyorlar ama onada cok degil cunku sen dusuneyim derken baskasi gelip aliyor.

Gecen sene basi biz arkadasa ibiza sormaya gittik laf arasinda leon fr varmi dedim satistaki kiz hepsi siparis ile geliyor 1-2 tane ekstra vardi bayi icin onlarda gemiye yuklenmeden satildi demisti.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

ARUDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -10 yaş golf
    DRİLLGTİ
    ilk değilsin,sonda olmassın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün de Doğuş Oto Maslak'ta önce Golf'ü sonra Leon'u tekrar inceleyip fiyat aldım. Öncelikle şunu söyleyeyim Golf'ten inip Leon'a binince bariz bir kalite farkı hissettim, hem tasarım olarak hem malzeme olarak sanki bir sınıf alta inmiş gibi geldi. Belki biraz abartıyor olabilirim ama ailem ile gittim onlar da benzer yorumları yaptılar.

Golf 1.2 TSI Comfortline + Sürüş Konfor + Işık Görüş + Bi-xenon için 73 bin TL fiyat verdi hiç indirim yapmadılar araç 3-4 ay sonra gelir o zaman fiyat veririz dediler. 68-69 civarına inseler mevcut aracımızı satıp hemen sipariş verecektik.

Hemen teslim 1.4 Highline varmış ona da 75.700 TL dediler, o mantıklı geldi ama fiyat çok arttı bu sefer de, ödeme sıkıntısı olur bizim için.

Leon FR ellerinde yok, gelecek olan da yok sipariş ile gelir Ağustos sonunda dediler direkt eledik, 1.2 TSI Advanced + Sunroof için 66.200 TL fiyat verdiler 3 hafta sonra gelecek Nevada beyaz ve normal beyaz varmış. Alor mavi istiyorduk o renk 3 ay sonra gelir dediler.

Önceden Leon'a kaymıştım fiyattan dolayı ama en basitinden Golf'te stepnenin etrafı tamamen kapatılmış, Leon'da ise direkt sac bırakılmış bu bile biraz soğuttu araçtan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakın arkadaşım 2014te FR aldı en dolusundan kırmızı vs. araç daha birkaç bin kmde iken kauçuk paspaslar liğme liğme oldu. sürücü koltuğu leke kusuyordu üzerine hiçbişi dökülmemesine rağmen. sunroof ön direk ve kapı içlerinden gelen tıkırtılar da cabası. araç hem içiyle hem dışıyla gerçekten çok başarılı hakkını yiyemem ama o kadar para verip aldığım arabanın da bu kadar sorunlu olmasını istemezdim. golfte ne durumda bu trim vs sesleri onu hiç bilmiyorum. leon konusunda da belki arkadaşım çok şanssızdı bişi diyemem ama gördüğüm birkaç leon daha var en basitinden paspas sorununu yaşayan.

zor karar ama inşallah en sonunda içine sinen aracı almış olursun.

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi günler.
    Kısmet oldu bi süre önce bende golf 7 aldım 2. el
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...t=#post8091340

bende önde gti tampon arkada gti difüzör çift egsoz çıkışı vs vs var

bence araba dolu olsun onun dışında markaya fazla bakmayın.Çevrem de 4-5 tane dolu leon var kırmızısıda beyazı da ateş ediyor.Fiziki olarak görüntü mükemmel.Ama şuda bi gerçekki güzel bi golf alırsanız için dışı dolu golf ün tadı da bambaşka .

Bir golf kullanıcısı olarak benim tavsiyem.Dolu olan herhangi bi araç.

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada 2 yaşını yeni doldurdu benim araç sunroof dan takır tukur ses geliyordu.Götürdüm servise hallettiler.Bİrde araba durduktan sonra fan açıyordu hiç problem olmamasına rağmen onu da hallettiler.Şu anda hiç problem yok ve dsg çok güzel çalışıyor.Şimdiden arabanız hayırlı olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada 2 yaşını yeni doldurdu benim araç sunroof dan takır tukur ses geliyordu.Götürdüm servise hallettiler.Bİrde araba durduktan sonra fan açıyordu hiç problem olmamasına rağmen onu da hallettiler.Şu anda hiç problem yok ve dsg çok güzel çalışıyor.Şimdiden arabanız hayırlı olsun.
    Arabanız dizelse fan açma olayı dpf'den ötürü.Kullanıma göre gene açacaktır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)