her iki aracıda uzun zamandır kullanıyorum bizdeki passat tdi sadece. passat daha rahat oturaklı ve geniş bmw biraz genç işi iki araba arasıkullanıcı profilinde 40 yaş var Octavia Rs alımıyormu bu paralara boşver ikisinide![]()
her iki aracıda uzun zamandır kullanıyorum bizdeki passat tdi sadece. passat daha rahat oturaklı ve geniş bmw biraz genç işi iki araba arasıkullanıcı profilinde 40 yaş var Octavia Rs alımıyormu bu paralara boşver ikisinide![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Çıkıntılık yapasım geldi. Ben olsam SuperB bakardım.
Şu yaşımda alacak olsam o ikilemde bile kalmam. f30 alırım. Fakat 30 umu geçsem ailem olsa sanırım passat alırım. =)
Instagram: mutusgarage
F30 tercih ederim, passatın içi daha geniş donanımı biraz daha fazla olur ama 3 serisinin keyfini verme şansı yok. BMW' nin bir eksiği var o da müzik sistemi vasat o yüzden harman kardon olmasına özen göstermek lazım.
kendiniz için düşünüyorsanız bence f30 passat'a göre daha genç işi olduğundan ve marka imajının daha iyi olduğunu düşündüğümden ötürü güzel bir tercih olabilir ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
SuperB +1![]()
Oha f30 her yerde var denilerek passat tavsiye edilmiş
Bugünleri de görecektik demek.
Aile babası modunda değilseniz ya da paralı esnaf abi havası size gelmeyecekse döne döne f30 derim.
genç olsam f30 fakat kendim için şu an alacak olsam passat variant tercih ederim.
Sedana göre güzel ve en azından her türlü işimi görür.
…
Ben olsam F30 328İ alırdım, arkasınada 316i yazardım..![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
2 ay once babam icin tdi passat aldik sifir km, su an 12.000 km de. Tavandan gicirtilar gelmeye basladi, ufak tefek trim sesleri var. Comfortline ergo koltuklari rahatsiz geldi bana, ozelliikle uzun yolda. Suspansiyonun bu tarz bir aracta daha konfor odakli olmasini beklerdim, ozellikle sehir icinde bozuk yollarda rahatsiz edici bana gore. Bu ikilemde Bmw dan yana tercih yapardim
güzel kardeşim o fiyatları 1,6 motor benzinli arabaya yatırcakmısın gerçekten çok merak ediyorum bence çok büyük bir yanlışlık olur bana sorucak olursan git 2 el temiz 3,20 D al derim passata 130 bin tl para veren insan kimse yanlış anlamasın akıllı değildir passat abi bu ya görende mercedesin çıkardığı bi araba sancak bu arabayı bu kadar yüceltmeyin sonuçta bi BMW markasıyla yan yana durduğunda pozisyonlar eşit olduğundan kimse dönüp aaaaa bu passat demez ama BMW bak derler![]()
F30 kizilayda dagitilmis gibi heryerde olsa da en cabuk ele ayaga dusen 3 serisi olsa da bmw. Bmw bmwdir passat passat.
aslında bmw bmwdir passat passat diye bence bir şey yok..
passatda vw kaliteyi inanılmaz yükseltti.. basitçene 20 sene önceki E36 3 lere bakın o zamanki B5 passatlara bakın aradaki kalite farkı uçurumdur özellikle en dolu paketlerde boşda paketlerde bile bmw fark atar..
şimdi passat lar ile bmw lere bakın malzeme ve işçilik kalitesi birbirlerine kafa tutucak ölçüde yakındır.. hatta passatın highline paketinde masajlı soğutmalı ısıtmalı koltuklu falan alınırsa passatın içi bmw görede daha genişdir bir tıkda öne çıkar passat bu açılardan..
Fakat bmw nin sürüş keyfi marka imajı bmw dedirttir insana.. bende şahsen ikisi arasında kalsan düşünmeden bmw derdim..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)