BMW 320İ ED 40Th Year Edition - 2016
Golf 7 TDİ DSG Highline - 2013
207 RC Le Mans - 2009
C4 Coupe VTS - 2006
C3 Sensodrive- 2005
Tekrardan selamlar. Geçtiğimiz hafta çok yakın bir arkadaşıma 2016 A serisi AMG paket aldık. Kendisini arayıp sordum şimdi, araçta runflat lastik yok. Opsiyon olabilir, kontrol etmenizde fayda var.
Genişlik konusunda da katalog verilerini bilmiyorum ancak bindiğinizde en dar gelen araç A serisi. Trim sesi makyajdan sonra çözülmedi maalesef, ilk 15.000 KM rahatsınız ancak sonrasında başlıyor. Unutmadan benim aracım da 2015 model.
Ben A3 derdim ama simdiki araciniz golf 7olmasa idi.Hicbir fark yok nerdeyse...
Bmw dar,ses sistemi cok kotu,116d m paket alinca arka lastik 255 taban geliyor sanirim(45 de olabilir) 115hp araba biraz arkasini atip sizi eglendirmesi icin cok kaygan asfalt lazim.Cekis arkadan oldugu icin surerken digerlerine gore zevk verir.Motor 3silindir bence basarili,bir sorununu duymadim daha.Harmankardon,18"jant,mpaket...vs cidden zevkli bmw 1 doldurunca fiyat 150lere geliyordur sanirim.
Makyajsiz A180amg Belkide en dolusu arkadasimda vardi,araba bmwden sonra bayagi baygi ferah ve genis.Koltuklari ve koltuk aralarindaki isiklar harika otesiydi.Motor malumumuz gitmiyor,yakmiyor.Sanzuman cift kavrama ama dsg gibi isik hizinda atmiyor,yada motordan dolayi oyle hissediliyor.Opsiyonel ses sistemi vardi,basslarda kapilardsn cok trim sesi geliyordu cok sokturdu taktirdi mercedeste.Birde sehir ici bilmem ne asisst kirlendimi surekli devreden cikiyordu islak mendille mercedes amblemini silip duruyorduBakimlari cidden cok ama cok pahali,bmwde 60.000e kadar bakim hediye ediyorlar onu es gecelimde audi ile mercedesi karsilastiriyim.Ilk 30.000 bakimina tam tamina 1400tl odedi bu fiyat audide 700tl.TDI motorun trigeri 120.000de degisiyor(4yil) mercedeste 60.000de ve o bakimdan 3 den assagi cikamazsiniz mercedeste.
Audiye gelirsek golfun daha sessizi,daha kaliteli ic mekanlisi,biraz daha rijiti ama genel hatlariyla vaovluk bir fark yok.
Ben oyumu sevmesemde 116d den yana kullaniyorum,yazilimla ve kaygan asfaltta zevk verebilir![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
poloyu almasaydım bmw 1.18i alıcaktım fakat güzel opsiyonlar ile fiyat çok yükseliyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Saolun arkadaşlar şuan 2013 golf olduğundan A3 ü eledim.
Bmw 116d kullanınca mest oluyorum tamam bu diyorum. Mercedes bayisine gidincede amg yi görünce işte bu diyorum, denge menge kalmadı anlayacağınız.
Evet bunlar az paralar değil sonra kafayı vurmak istemediğimden ince dokularla araştırıyorum. Mercedes çok sert ondan sanırım trim sesleri meydana geliyor. Bir araçta trim sesi duyduğumda çıldırıyorum, buda amg tarafında baya korku yaratmakta. Golf bu konularda maşallah çok başarılı.
2013 model golf um 19000 km de. şuan ki şartlar altında aslında yılda 11000 km yapacam.
Evet niye dizel diceksiniz. Şöyle 116d test sürüşünde araca bayıldım çekişi itibariyle, buna karşılık Bmw 118i denemek istedim ama yoktu onun yerine 318İ test ettim ama malesef 116d nin gerisinde kalıyordu 270nm torkun gücünü benzinli 220nm verememişti. Bundan dolayı dizel diyorum.
Yanlışım varsa düzeltin
207 RC Le Mans - 2009
C4 Coupe VTS - 2006
C3 Sensodrive- 2005
Yigit-Y
Çok teşekkür ederim bende bunu arıyordum![]()
207 RC Le Mans - 2009
C4 Coupe VTS - 2006
C3 Sensodrive- 2005
daha önce de tartışılmıştı bu konu, tekrar aynı şeyi belirteceğim.
Mercedes A kesinlikle parasını hak etmiyor.
bmw tercihi daha doğru olur.
işin içine a3 girecek ise en doğru karar A3'tür.
üçü içinde en kalitelisidir ve motor&şanzıman uyumu
imkanınız varsa biraz bekleyin, makyajlı a3 alın.
hatta s-line dış paket, S spor iç paket alırsanız, bir de üzerine ses sistemi eklerseniz pişman olmazsınız ve bana teşekkür edersiniz
ayrıca mercedes ve bmw'dan yollarda yüzlerce var.
Dolu paketli bir a3 ise her yerde dikkat çekiyor.
(kendi aracımdan biliyorum.)
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
1.diğer 2 seçenekten daha rafine ve kaliteli
2. Diğer 2 seçenekten daha az var piyasada baymiyor daha ozel
Ayrıca arkadan itiş diye en azından arada yanlarım vs diye almıştım ama 1.6dizel ile pek keyifli olmuyor
Benzinli olursa 218i olabilir 3 silindir egsoz vs ile çok tatlı homurduyor yazılım ile de keyifli olur en azından rwd keyfini yasatir ama tek kapı tercihlerde yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)