User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Ford Ka Alınır mı ?

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arabalar ile zaten şehir içinde 70ı geçmek saçma. uzun yolda da 110 en fazla.

jojo59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    twingo olmuş 14-15 milyar. En temizi 7-8 liraydı.
    Twingo hastasıyım hocam, daha bugün 23.000tl ye twingo sahibinden de

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jojo59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam twingo candır da 23 liraya twingo alan net gerizekalıdır

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Twingo f/p olarak iyi arabadır ama o rakam binicisine değil hastasına göredir. Malın değerini sahibi belirler ama bir de piyasa ederi vardır.

23 dediğin twingo sanırım Porsche jantlı airli olan. Eğer o ise adam zaten araba kadar masraf etmiş.

16 liraya 2000 model clio 1.6 16v aldım. 139 K km de. Kazasız 1 parça boyalı - orj jantları üzerinde.

Kovalanırsa bulunuyor. Şuan eski twingom hala arkadaşımda kullanıyor sorunsuz sıkıntısız.

Twingo sahiplerinin güzel bir ortamı var ama biraz kendi içlerinde fiyatları şişiriyorlar gibime geliyor.

Ama ka mı twingo mu ise soru cevap net tir. Twingo

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben 12-14 arası eski model araçlara vermek yerine gittim biraz daha fazla vererek Proton savvy aldım... Bütçen bu kadarsa bu araçlara bakılabilir ama derdin sıkıntısızlıksa daha yenilere bakabilirsin biraz daha ekleyip... picanto vs gibi mini sınıfta farklı araçlarda var...

Benim ikinci savvy oluyor bu... kaporta harici tamamiyle renault clio 1.2 75hp... Zaten kaskolu kullanıyorum. Neden 15 yaşını aşmış arabalara 12-14 vereyim diye düşündüm... 2010 41binde ki varken...

Genel manada bu sınıftaki arabalar benim gözümde araba değil... ama kullanım ihtiyaçları belirliyor bu araçları sevilebilir hale getirmeyi...

Aslında mazda 121lerde var ama düzgünü kalmadı gibi bir şey... 4 kapı ve çok keyifli araçlar...

Dahada düşerim dersen daewoo Matiz Chevrolet Sparklara da bakabilirsin... geneli 0,8 yada 1 motorlu...

Kusura bakma konunu dallandırıp budaklandırdım. Twingo meselesi de benden çıktı Lakin 1 hafta önce seninle aynı yerdeydim, hatta konu bile açtım
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben 12-14 arası eski model araçlara vermek yerine gittim biraz daha fazla vererek Proton savvy aldım... Bütçen bu kadarsa bu araçlara bakılabilir ama derdin sıkıntısızlıksa daha yenilere bakabilirsin biraz daha ekleyip... picanto vs gibi mini sınıfta farklı araçlarda var...

Benim ikinci savvy oluyor bu... kaporta harici tamamiyle renault clio 1.2 75hp... Zaten kaskolu kullanıyorum. Neden 15 yaşını aşmış arabalara 12-14 vereyim diye düşündüm... 2010 41binde ki varken...

Genel manada bu sınıftaki arabalar benim gözümde araba değil... ama kullanım ihtiyaçları belirliyor bu araçları sevilebilir hale getirmeyi...

Aslında mazda 121lerde var ama düzgünü kalmadı gibi bir şey... 4 kapı ve çok keyifli araçlar...

Dahada düşerim dersen daewoo Matiz Chevrolet Sparklara da bakabilirsin... geneli 0,8 yada 1 motorlu...

Kusura bakma konunu dallandırıp budaklandırdım. Twingo meselesi de benden çıktı Lakin 1 hafta önce seninle aynı yerdeydim, hatta konu bile açtım
    Sahibinden de gri vardı birtane onu mu aldın abi sen ?

Chevrolet kalos kullandım 6 ay hiç iyi bir araba değil. Matiz de ondan iyi değildir diye düşünüyorum. 10 -12 bandında twingo (klimalı) iyi bir alternatif olabilir.

Ama üste çıktıkça seçenek çoğalıyor.

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    twingo ve ka ikisininde içine bin bir tur at. kararını verirsin zaten.

aracı dışından değil içinden kullanıyoruz kaldı ki neredeyse ikisininde dış tarzı aynı.

bence twingo bak. hem daha az yakar hem daha konforlu bir araç open air klimalı bul her türlü satarsın fakat şu aralar biraz uçmuş piyasası bundan 2 yıl önce ben 12750 istiyordum 12 ye verdim.

genelde 13 yazarlar dı o zaman 11 10.500 e verirlerdi gene balon vardı piyasada. millette arabayı 13 ten 10.500 e çektim diye balıklama dalardı

Twingocuların kendi içlerinde araç kovaladığını bilirim.

Benden sonra bir arkadaşım almıştı geçen aylarda 16 ya satmış şok oldum... epey yükselmiş..

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

verebileceğimiz para max 14 abi bakıyrum savvy falan zaten çok yok olanda 18 yazmıs bunun daha sıgortası yagı suyu fılıtresı derken 20 ye yaklaşacak 15 keş var 14 13 e kapatsak diye düşünüyoruz
    bu arkadaş hoşuma gitti : Loading site please wait...
    bu arkadaşta konuştum üst kapak contası değişecek dedi gözüm yemedi kapağı da ellediyse diyerekten: Loading site please wait...
    aklım şu ikisine de kaymıyor desem yalan olur:
    proton: Loading site please wait...
    alfa: Loading site please wait...
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
    "yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahibinden de gri vardı birtane onu mu aldın abi sen ?

Chevrolet kalos kullandım 6 ay hiç iyi bir araba değil. Matiz de ondan iyi değildir diye düşünüyorum. 10 -12 bandında twingo (klimalı) iyi bir alternatif olabilir.

Ama üste çıktıkça seçenek çoğalıyor.
    Yok ben 2010 41binde olanını aldım. LPG takılmamış. Eski arabam bunun ikiziydi zaten. Başarılı bir araç değil, sadece yeni Donanımı iş görüyor abs klima iki hav yastığı falan... Sobuçta bu sınıf her markanın en çok maliyet kıstığı dandik sınıf, belki mini, fiat 5000 gibileri istisna... Mesele bütçe meselesi sonuçta. Benim memnun olmadığım tek şey debriyajı. Gereksiz bir ağırlığı var. eski cliolarda ki gibi. zaten aynı debriyaj. Direksiyonda çok hafif değil boyutlarına göre.

Protonlara bakabilirsin, yedek parçalarını getiren firmalar var ve kaporta aksamlarını ucuza verdiklerini söylüyordu protoncu bir arkadaş. engin mi ergin mi ne öyle bir şey firmanın ismi. Aslında eskiden practicalar düşerdi mazda da ama temizi yok gibi. Olanda aşırı istiyor.

Denk gelirse lantis, famila ve astina da bakabilirsin 13-14e...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok ben 2010 41binde olanını aldım. LPG takılmamış. Eski arabam bunun ikiziydi zaten. Başarılı bir araç değil, sadece yeni Donanımı iş görüyor abs klima iki hav yastığı falan... Sobuçta bu sınıf her markanın en çok maliyet kıstığı dandik sınıf, belki mini, fiat 5000 gibileri istisna... Mesele bütçe meselesi sonuçta. Benim memnun olmadığım tek şey debriyajı. Gereksiz bir ağırlığı var. eski cliolarda ki gibi. zaten aynı debriyaj. Direksiyonda çok hafif değil boyutlarına göre.

Protonlara bakabilirsin, yedek parçalarını getiren firmalar var ve kaporta aksamlarını ucuza verdiklerini söylüyordu protoncu bir arkadaş. engin mi ergin mi ne öyle bir şey firmanın ismi. Aslında eskiden practicalar düşerdi mazda da ama temizi yok gibi. Olanda aşırı istiyor.

Denk gelirse lantis, famila ve astina da bakabilirsin 13-14e...
    Öneri için tşk ederim. Clio 1.6 16V denk geldi birtane gayet temiz ve uygun fiyata. 2 Yıllık araç ihtiyacım şuan için giderildi.

Konu sahibi arkadaşa faydası olur belki.

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu zamana kadar takstan 2 tane 1.3 ka aldım ikiside 99 model temiz arabaydı ama satana kadar çok uğraştırdı bizi arabanın rolantısı sapıtıyor tam ayar yaptırıyorsun yıne sapıtıyor. kendı kendıne stop ediyor. hız sensoru kronıktır çoğunun bozuktur iptal ettirilir ama yakıtı arttırır kliması ahım şahım soğutmaz direksiyon hidrolık pompası çabuk bozulur yağ kaçırır 500 tl di yanlış hatırlamıyorsam 0 i. Gaz kelebekleri çabuk bozulur.Kısacası sanayi seven arabadır ka tanıdık ustan yoksa bulaşma.
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu ufak seriler içinde twingo , daewoo matiz yani ilk nesil chevrole spark , daihatsu materia kubik hastasıyız ... bunlar benim favorim.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 - 16.000tl gibi bir bütçem var açıkçası, twingo bakmıyor değilim ***** sitelerinede uzun bir süredir üyeyim geçen sene bu zamanlar twi arıyordum acayip şekilde ama kafama yatan araç bulamadım buldugumda uçmuştu Kızıp tipo aldım bu ay aracımı satıp tekrar twi arayışın gireceğim sanırım, ka ile ilgili yorumlar sayesinde tamamiyle soğudum araçtan sanayi istemiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ufak seriler içinde twingo , daewoo matiz yani ilk nesil chevrole spark , daihatsu materia kubik hastasıyız ... bunlar benim favorim.
    Bu arada flood olacak fakat, abi spark dedin baktımda şirin bi arabaymış fiyatları da normal f/p olarak nasıldır acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada flood olacak fakat, abi spark dedin baktımda şirin bi arabaymış fiyatları da normal f/p olarak nasıldır acaba
    Face de twingo alım satım grubu var, oraya gir mutlaka. İllaki twingo alacaksan eğer. Hacim sorun değil diyorsan o rakamlara Clio RSİ da bakılabilir. Hatta denk gelirse Clio sport da olabilir.

Ben alalı çok kısa süre oldu ama gayet iyi duruyor şimdilik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Face de twingo alım satım grubu var, oraya gir mutlaka. İllaki twingo alacaksan eğer. Hacim sorun değil diyorsan o rakamlara Clio RSİ da bakılabilir. Hatta denk gelirse Clio sport da olabilir.

Ben alalı çok kısa süre oldu ama gayet iyi duruyor şimdilik.
    Spark mı almıştınız hocam yoksa Rsi mi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok cümle düşük olmuş sanırım anlam kaymış.

Ben clio sport aldım. 1.6 16v diye geçen model coupe.

Geçmişte kalos kullandım hiç memnun kalmadım.

Ka kullandım o da pek iç açıcı değildi. (benim aracım bakımsızdı ve yanlış kullanımda var)

Rsi ise iç hacim çok olsun demiyorsan twingo ya alternatif olabilir. Daha seri bir araç. 40 Hp falan fark var.

Rsi'ı da clio denk gelmeseydi ciddi ciddi düşünüyordum.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olsam 14-15 civarına clio rsi alırım, hiç değilse ford ka ve twingoya kıyasla araba gibi duruyor 15 civarına bulunabilir. Yürürü bu araçlara nazaran keyiflidir.
    Twingo alırken open air tavanlısını al, satılırken diğerleri biraz daha yavaş gidiyor. Çok keyifli ve havalı kesinlikle ama baktığın arabanın tepesinden bi kova su dök veya tazyikli yıkat, su alıyorsa çok sıkıntılı. Oturduğun yer tekin değilse kesinlikle caydırıcı önlemler al, direksiyon kilidi alarm vs gibi. Çünkü bezi kesip direk arabaya girebilirler. ( Yaşandı )
    Ford ka sanayiyi seven bir araba gerçekten, benim sıralamam clio rsi ve twingo arasında olurdu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben olsam 14-15 civarına clio rsi alırım, hiç değilse ford ka ve twingoya kıyasla araba gibi duruyor 15 civarına bulunabilir. Yürürü bu araçlara nazaran keyiflidir.
    Twingo alırken open air tavanlısını al, satılırken diğerleri biraz daha yavaş gidiyor. Çok keyifli ve havalı kesinlikle ama baktığın arabanın tepesinden bi kova su dök veya tazyikli yıkat, su alıyorsa çok sıkıntılı. Oturduğun yer tekin değilse kesinlikle caydırıcı önlemler al, direksiyon kilidi alarm vs gibi. Çünkü bezi kesip direk arabaya girebilirler. ( Yaşandı )
    Ford ka sanayiyi seven bir araba gerçekten, benim sıralamam clio rsi ve twingo arasında olurdu.
    Sorunsuzluk istiyorum artık açıkçası alacağım aracı en az 2-3 sene kullanacagım. Twi ve rsi arasında seçim şansız olsa hangisini seçerdin hocam 0-100 kaç sn gibi bi derdim de yok açıkçası gazlamayı pek sevmem tabi arada gaza geldiğimiz oluyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler