Gözüme daha hoş geliyor Lamborghini, bilmiyorum nedendir görünüşü daha sert belki ondan olabilir,kullanmak nasip olmadı ama sürüşüde iyidir mutlaka![]()
Ferrari
Lamborghini
Gözüme daha hoş geliyor Lamborghini, bilmiyorum nedendir görünüşü daha sert belki ondan olabilir,kullanmak nasip olmadı ama sürüşüde iyidir mutlaka![]()
tamam iste budur olaybi de ferrari fiatin himayesinde de f430 u fiat mi uretiyo ayni sekilde reventonu vw mi uretti? parasini veriyolar sadece niye takiliyosunuz ki bu kdr? tofas bicogumuzun babasinin sirketinden dedesinin fabrikasindan daha zengin ama gitti sahini kartali uretti simdi nolcak
f1 arabasinin ucundaki fiat logosu sadece parayi veriyo yani ustune de ismini yazicak dogal olarak.
Ferrari daha safkan geliyo bana.. yani audi ayrıntıları hakkaten can sıkıcı lambonun.. kötü demiyorum tabi ki ikisi de güzelama tercihim ferrari olurdu
ikisi de süper otomobiller ama ben ferrari diycem. eskiden olsa lambo fanatiğiydim 10 snee kdr önce.
ama bu murcilago ve gallardo nedese dayanıklı değil gibi gelio bana
best motoring videosu vardı bi tane ilk iki gidiyolardı murielago ve gallardo arkada da nsx ve m3csl
lambolar arıza yaptı uyarı sinyali gibi bi ses geliodu arabalardan..
bide ata öyle bi link koymuşsun ki midem bulandı walla :S en çok korktuğum şey allahım koru yarabbimlambodan soğudum resmen..
benimkide genel olarak konuyaydı yaniöğreti olarak algılama
senin msj benimkinden önce geldiği için öyle yanlış anladın heralde.. neyse sonuçta lambo hoş tabi
![]()
Ben eskiciyimdir bu iki kült markada. Eskileden bahsediyor olsak ikisinide birbirinden ayıramam. Simdiki zamana bakarsak eger ikisininde guzel calısmaları var ama lamborghini Reventon haric sade calısmayı (Kokpit olsun kullanılabılırlık olsun) sevıyor. Ferrari her buldugunu konsola direksiyona koyuyor
![]()
KA Style
ne kadar resim konsada ferrari diorum,lambo gerçekte yolda gördüğünzde o kadar etkileyici durmuo resimler gibi her tarafı köşeli bi araba gibi
ama ferrari bi garip![]()
Team PAŞAOĞLU
tüm özendiğimiz rep sanatçıları lambor kullanıyor bence de lambo . öle değil mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)