Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Makyajsızını bilmem ama yeni lcı 3 silindir dizeller birazcık nazlı gidiyo... düşünen olursa bilgisi olsun . Yanlamak falan baya çaba gerektiriyo yada kalkışta hafif sağ sol yapsın diyenler icin ya ıslak olucak ya tutmayan asfalt.benim 1.2 tsı polo dan yavas gibi hissettim ..
Diğer konularda beğendim sürüş keyfi güzel.
Görünce yazayım dedim![]()
benim yakın bir arkadasımda var , 1.16 ed. 50 bin km de. malzeme kalitesine zaten söylenecek söz yok.herhangi bir arızada yaşamış,paşalar gibi biniyor valla.
hiçbiryerinden de ses gelmiyor arabanın ınanılmaz birşey,ama ses sistemi vasat diyebilirim,sesi son yapıyorsunuz resmen ses cıkmıyor.belki bunda var bir sorun bilmiyoruz
kısacası cok guzel.Kırmızı sunrooflu
1 seneye yakın lci f20 kullandım 1.6 benzinliydi benim ki gidiş , yakıt , yol tutuş konusunda çok memnundum , bence tek eksi yanı ses sisteminin vasat altı olmasıydı . Şuan 3 serisine geçtim ama 1 deki tadı alamıyorum
118i + yazilim varken ( 170hp 4 silindirden bahsediyorum) 116d neymis. Ortalama 7.2lt idi yazilimli 118i. Hayvan gibi de gidiyor. Oyle sahin gibi debriyaj cekipte yanlayan 116d gibi degil. Koydunmu arka geliyor cok eglenceli.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Aktif kullanıyorum 2015 model 70.000'de aracım şuan şanzumanı olsun çok başarılı tüketim ise 5.8 manuel'e geçirip az gaz verdiğim zaman arkayı hemen bırakıyor esp'yi iptal ettiğinde arka sapıtıyor komple. Daha önce 2011 bmw 3.16 vardı e90 kasa esp komple iptal olduğunda bile çok zor dönüyordu ve baya hantaldı kağnı gibi
Daha öncede 1.16d lansman rengi mavi m giydirmeli aracım vardı onu sattıkdan sonra beyaz aldım memnunum.
Tüketimi şanzumanı gayet güzel. Almışkende sunrooflu olan modelini almanı tavsiye ederim.
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)